fredag 26. november 2010

Munterhet. Og fredag!

Jeg og min kjære har jo en til dels munter tone oss imellom.

Ja, mor klarer greit å holde humøret oppe til tross for spy, drit, kroppsvæsker, sutring, klaging, krangling og bilkjøring.

Men at min kjære sender meg en melding om at han dessverre ikke fikk et vanlig hotellrom på Sheraton, men en suite, der han mesker seg på tur - hvor artig er det, lissom?

(Ja, da, han er på jobbreise, med møter og stress og sånn. Men han ligger i ei rein seng! I fred! Og ro!) (Går jeg da ut fra...)

Uansett, i dag samles familien, og det blir nok en gang glede og latter. Og litt søvn på mor. Takk for omtanke!

Ha en herlig fredag, med eller uten mann!

21 kommentarer:

 1. Hehe...skjønner misunnelsen din godt jeg! Men herlig med suite..selv om det EGENTLIG er bortkastet, siden vi bare skal sove der..pluss pluss kanskje...
  Nå er jeg nysgjerrig på hva mannen din jobber med, siden han er på en slik jobbreise...er jo vant til det jeg også, med gubben min..
  Han skulle jo reist til mandag, men nå er det visst utsatt til over nyttår...

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Han er sikkert i det minste uthvilit når han kommer hjem, og det må min santen komme deg til gode. (Og hvorfor skal de alltid fortelle om det når de havner i suiter? Slikt bør de ha teft til å forstå at de bør holde for seg selv.)

  Ønsker deg en god helg, Pia!

  SvarSlett
 3. Han er en modig ulv, han mannen din. han går sikkert barbeint til Nordpolen også, om han ble bedt om det. For slike meldinger til en mor som tørker det meste og i det hele tatt, det er det bare mannfolk med hår på leggene som tør. Burde tørre. Min mann har ikke så mye hår på leggene.

  SvarSlett
 4. Der var du igjen ja!
  Ei suite - heilt aleine - det høres jo flott ut.

  Og nå når han har fått lov til å reise på tur heil aleine, da er det vel din tur neste gang? :)
  god bedring til vesla! Og god helg!

  SvarSlett
 5. Alenemor-tilværelse og 4 barn er i utgangspunktet en krevende øvelse, og når man da er nødt til å håndtere syke små blir øvelsen (om mulig) enda mer krevenden. Blir kjekt i dag da når Husbonden vender hjem - med overkudd og energi:-D

  Jeg skal om ei uke på kurs til storbyen - mandag til fredag. Jeg håper inderlig at ungene holder seg unna både oppkast og vannkopper den uka, ellers henger kursing, alenetid og hotellovernatting i en tyyyyn tråd på fruen:-/

  Ha en finfin dag.

  SvarSlett
 6. Jaja, Bra for ham - og all sympati med deg. Aleine med unger er jeg rett som det er - og min største skrekk er at vi skal bli (mye) sjuke, oppkast og legevakt aleine med tre små er krevende. Men nå blir det helg og familieliv - og jeg håper alle dine og mine og alle andre er ganske friske nå!! Hyggelig å ha deg med igjen.

  SvarSlett
 7. Hi, hi, ikke all informasjon man trenger å få. Alenemortilværelsen kan være tøff den, så etter to uker alene med ungene så har jeg nå sendt mann og barn til Harstad. Her blir det husmorferie. Juhuu!
  Kos deg med en samlet familie!

  SvarSlett
 8. Du er tøff, du står han av!!!

  SvarSlett
 9. ÅÅÅÅh. Irriterende. Min mann har også vært på hotell denne uka. Så kort hjemmefra at han kom hjem en tur på kvelden for å hente noe. Slå den!

  Uansett- den naturelle hverdagen i hjem eller skole er ganske lite glamorøs, så uansett hvor mye de sier at det er stress, mas, møter etc, og ganske kjedelig mat så preller det rett av på meg.

  Sheraton ligger sikkert på et spennende sted også...

  Sukk

  SvarSlett
 10. Da fortjener du definitivt en ekstra fin gave når han kommer hjem. Eller en ekstra god middag som han står for!

  God helg, kjære Pia:-)

  SvarSlett
 11. Det er vel ikke alle ting du trenger å bli opplyst om - det hadde jo holdt lenge at han hadde ligget på et trangt lite enkeltrom :-) Det blir vel din tur en gang også :-D

  Ha en god helg da, og sov godt

  SvarSlett
 12. Håper din tur kommer snart. Din tur til å ligge på hotell i fred og ro og "dessverre" bli oppgradert til større rom. Mens mannen er hjemme.

  Ha en god helg! :)

  SvarSlett
 13. Naa tenkte jeg at jeg skulle gaa inn paa bloggen din og pröve og IKKE le, men det er jo umulig det.
  I dag var det kommentaren i parentes som fikk meg til aa le:)
  Fin helg til deg og dine!

  SvarSlett
 14. Du er tilbake :))
  Eg er glad for at du held oppe humøret!

  SvarSlett
 15. Ja nei, det er jo ikke alt man trenger å fortelle....Tipper han synes det er stas å komme hjem til husets lune rede. Håper han bragte hjem en oppmuntrende gave til sin kjære frue, da.

  SvarSlett
 16. Sukk, ei natt med fred og ro hadde vore fantastisk. Kunne sove i telt, campingvogn, ja kva som helst berre eg fekk sove ei heil natt.

  Søv jenta di heile natta no? Emil søv IKKJE heile natta. No når han hanglar litt er han ikkje i toppform og våknar til dei raraste tidene.

  SvarSlett
 17. eg så trodde dåkke sko samen på hotell åså hadde han booka suite! mn nei...menn altså, bruge opp flaksen når di isje trenge ann;)
  Takk for hilsen hos meg! Ja syns og du burde få t d altså;) hehe neida, mn d e fint når isje alt tar så lange ti å kreve så mye, godt å vida ein kan droppa limen og av å t, å bare knytta ting på:)
  Ha ein fine fredagskvell dåkke!:)
  klem:)

  SvarSlett
 18. Neste gang får du snike med deg selv i kofferten hans. For så og pakke barna i en annen koffert og sende til svigers eller noe, så får dere dele rein seng sammen ;) Bare for å gni det inn fikk jeg og mannen suite sist vi var på båtdåp pga at det egentlige rommet vårt plutselig var dobbel-booket!

  Strength and hounor til deg søta!!

  SvarSlett
 19. God bedring til dere.
  Håper det blir litt mer søvn i natt
  Klem Tonje

  SvarSlett
 20. Jeg føler med deg!! God helg! :-)

  SvarSlett
 21. Ja, kor blir neste bloggeturen? :o)

  Blir nok litt rolig framøve nå tenke eg. Oppussing på gang nå, og e sitte her full av kanll turkis malingsflekker.

  Håpe nå du får ei strålande helg da, sjøl om mannen kanskje har det bedre... ;o)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails