torsdag 4. november 2010

Fullt trøkk! Og veien videre?

Dere ble jo så i ekstase over den lille notisen i KK, så jeg turte ikke å nevne at bloggen min også havnet på VGs nettsider. På grunn av mitt provoserende og informative innlegg. Og jeg har vel aldri opplevd en sånn pågang, verken før eller siden. Vips hadde jeg karer inne i kommentarfeltet som var klare for debatt.

Faren min føyk i fistel. Over datteras populære blogg. Det ble rent for mye for mannen. Eller for gamlingen, som mora mi sier.

Det han ellers har hørt om blogging, er ungdomsidolet Voe. Men nå ser fattern sitt snitt til at han kanskje kan gå av med pensjon enda litt før, og eventuelt være med på å drifte datteras blogg.

For han har hørt at det ligger mye penger i blogging.

Jeg er så heldig at jeg har noen dyktige håndarbeidsdamer som har sendt meg litt smått og flott innimellom. Men man kan ikke leve på stoffhjerter, uansett hvor flotte applikasjoner de måtte ha.

Jeg kunne ha smelt opp en liten annonse der ute på siden (lissom - akkurat som om jeg klarer å smelle opp noe som helst her inne!),  men igjen - ligger det mye penger i en liten annonse for Nøstebarn? Eller Dolce Gusto? Snakker vi såpass som ei krone dagen?
Dette er ikke meg. Dette er en typisk hundeblogger. Bildet er lånt fra Wendy. Som vel er en hesteblogg?

Ha en kommersiell dag, med eller uten reklame!

Hilsen ei som fikk litt småpanikk etter det enorme trøkket på bloggen. Men fikk jo god trøst av ei god bloggvenninne :"De klikker seg bare fort ut igjen, vet du!"

Men må jeg nå kanskje begynne å tenke litt over hva jeg skriver?

Bør jeg ta opp aktuelle samfunnstemaer, med et spenstig språk og rytmisk retorikk?
Skrive noe om Barentshavet?
Eller bør jeg bli vennligere - kanskje avslutte hvert innlegg med "Knuseklemzer og all slags tudeluu til alle dere gode bloggvenner"?.
Kanskje starte med "Heisan, mine fine bedårende lesere!"?
Og sånn midt i kunne jeg lagt ut bilde av en søt katt? Som kunne hete Frode, for eksempel?

Hmmm. Så mange tanker, så lite vett.

Hasta la vista.

37 kommentarer:

 1. Mange tanker og skrivekløe er en god kombinasjon...og en smule vett er det å spore også. God trøst du fikk, ja. Og ang. reklame, det er forstyrrende....synes jeg. Men, ok, penga rår. :-)

  SvarSlett
 2. Hei, ville bare si at det er super hyggelig at du er med i min give away - ha en god dag - kommersiell eller ikke ;)

  SvarSlett
 3. tjho hei :) Fortsett som før du PIA , det er sånn vi liker deg :)

  Ha en fin fin dag med skrivekløe og humor !
  Klem Janne

  SvarSlett
 4. Ja, nå er lista lagt vettu :-) Men så hyggelig med mye oppmerksomhet. Du har en herlig blogg og dette er vel fortjent. (Selv er jeg bare litt fornærmet over manglende oppmekrsomhet fra kulørt presse...mohahaha)

  Jeg følger bloggen til svenske Mirka som er tiobarnsmamma (wooooow) som har mye reklame og mange lesere. Reklamen er vel en grei sak om man vil ha sånt. Men leserne hennes (og her nærmer jeg meg medaljens bakside) kan være frekke, forlange at hun utleverer mer enn hun gjør og sånt... sånn setter meg ut.
  At Kari J har apehjerner som lesere... vel...
  Men stå på Pia!
  Jeg koser meg med bloggen din hver dag!

  SvarSlett
 5. Jeg har ingen umiddelbar eller klar tanke om å begynne med noe reklame, altså! (Okei, da, bortsett fra et innlegg i ny og ne som vel strengt tatt går under betegnelsen reklame....) Men det blir ingen flæshy, blinkende dingser her inne.

  SvarSlett
 6. He, he, for mange leser kan faktisk være litt skummelt, men så er det jo utrolig gøy og med mye respons:-) Tror ikke du skal bekymre deg over hverken skrivestil eller tema, det du gjør er mer enn bra nok! Og kanelinnlegget var dritbra!

  Klem

  SvarSlett
 7. He he, og nå ser jeg at jeg har en dings på siden her hvor det står "Adopt a Pet!" Og det er da noe jeg ikke har lagt inn! Ikke mens jeg har vært ved mine fulle fem, og det er jeg jo alltid.
  Hmmm, adopt a pet må bort.

  SvarSlett
 8. Måtte du aldri slutte å skrive "før" du tenker!
  Dette er den herligste, kvikkeste og festligste bloggen jeg vet om.
  Rene vitamininnsprøytning i en grå hverdag ;-)

  Synd du ikke blir rik av alle de smil og gode tanker vi sender deg....

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 9. Wow! Det må jeg si! Skikkelig kjendis du jo ;-)
  Du får passe på at ikke alt dette kjendiseriet går deg til hodet slik at du forandrer din hææærlige bloggstil ;-) ok?

  Klemz osv
  E:-)

  SvarSlett
 10. Fortsett akkurat som før :-))) Du får meg til å smile..Ønsker deg en humoristisk dag :)

  SvarSlett
 11. Lykkeliten: Det er jo nettopp det jeg blir! Jeg vil vel ikke bruke ordet rik, men jeg blir veldig glad og takknemlig over hyggelige tilbakemeldinger! Så takk! Til deg og alle andre som er innom!

  SvarSlett
 12. Kjære Pia: Du må ikke endre bloggen din bare fordi fler er innom! Vi er jo innom deg nettopp fordi bloggen din er det den er :-) Og hva enn du gjør, ikke bli en outfitblogger!!!
  Ha en god dag! Her skinner endelig sola etter mange dager med regn og det er faktisk ikke så aller verst :-)
  KoZ og klemZzzz

  SvarSlett
 13. Så gøy! Alltid morsomt med mange lesere, men litt skummelt når så mange "nye" er innom på en gang. Jeg lenket til en VG-artikkel da jeg anmeldte iPad en gang, og vips triplet lesertallet seg. Var litt uforberedt på det, men som din venninne så hjelpsomt sa, de klikket seg fort ut igjen! De fleste ihvertfall:-) Uansett, kjør på med hva du vil du, jeg stoler blindt på deg!

  SvarSlett
 14. Fortsett som før du Pia,
  - "går" innom deg fordi du skriver/ betrakter livet på en HERLIG måte!
  (Jeg tenker det - du skriver det!)
  Ha en fin dag,
  klem Hege.

  SvarSlett
 15. Hihi, så det faderlige opphav ser for seg en ny karriere som "blogghallik"? ;-)

  Spennende og velfortjent med økt oppmerksomhet. Du har en fantastisk blogg, Pia. For all del, jeg håper du ikke endrer måten du skriver på. Vi liker bloggen din fordi den er autentisk. Jeg ler så jeg griner av mye av det du skriver.

  Keep up the good work :-)

  SvarSlett
 16. Jeg må bare slå meg sammen med alle de som sier "fortsett som før", for bloggen din er fantastisk morsom og koselig som den er! Veldig deilig å slippe å finne frem lupe for å finne blogginnlegget (som er det JEG er interessert i å lese) mellom blinkende neonlys og glorete reklamer for tamponger.

  SvarSlett
 17. Hehe, jeg fikk med meg at du var på VG.. moro det.. og at du fortsetter som før er jeg ganske så sikker på:)

  SvarSlett
 18. Du må rett og slett bare fortsette akkurat som du har gjort :-) Det er helt herlig å lese bloggen din - snert av ironi (kan skjønne at noen kan reagere om de ikke ser at det er ironi), humor, opplysende innlegg - men på samme tid ser man at den er skrevet av ei dame som bruker innsida :-D Keep up the goodwork, Pia :-D

  SvarSlett
 19. Hoho... jeg ler så godt når jeg er inne og leser hos deg. Herlig pappa du har da!
  Fortsett som før du Pia...
  Klem Tonje

  SvarSlett
 20. Jaa, det var så mye trøkk at jeg ikke kom inn på kommentarfeltet i går, 1000 ganger grattis! Du har jo fått alle disse leserne på det du gjør, så følg hjertet ditt, hva vil du med bloggen? Og det er kanskje ikke så dumt å tjene litt penger når du likevel gjør denne jobben hver eneste dag????

  SvarSlett
 21. Ikke forandre det du skriver da, ikke låååv!

  SvarSlett
 22. Du, nyt suksessen og fortsett akkurat som før - det er jo det som har gjort deg så populær (men du kan godt legge ut bilder av den søte katten Frode)

  knuseklemmer og sussebasse fra Mims ;)

  SvarSlett
 23. Du må fortsette i samme stil, du Pia. Akkurat slik du har skrevet her. Det er det vi alle liker. Fjasing og frihet ispedd en dråpe ironi.
  Det der KK har jeg ikke fått lest igjwnnom ennå. Men det ligger og venter. Jeg skal bare... alt annet først.

  SvarSlett
 24. PR eller ikke, er kjekt å ha hele familien samlet på bloggen vel?

  Go girl - ikke ta fra oss hverdagsmødre(slitere) god lesning !

  SvarSlett
 25. Fortsett i samme ånd som før du Pia, det er jo derfor vi som stakk innom en gang aldri dro ;)
  Reklame er litt sånn slitsomt søpr du meg, men alle må jo tjene til smør på kaka ;)

  Ha en fantastisk dag Pia, og hils fatter`n *knegg*

  SvarSlett
 26. Uff nei, spar oss for Barentshavet og denslags! Fortsett som før ja.

  SvarSlett
 27. Nå hadde jeg skrevet en klok og innlevelsesfull kommentar - men kom til å taste på noe jeg aldri skulle kommet borti - så den forsvant. Så da sier jeg bare hei ;). Orker ikke begynne å engasjere meg på nytt ;). Haha. Klem

  SvarSlett
 28. Du er bare morsom da, og som jeg før har sagt:
  Jeg venter på boka om hverdagslivet ditt!!!

  SvarSlett
 29. Tuuuusen takk for at du la igjen et spor inne hos meg Pia!!
  you made my day♥

  SvarSlett
 30. Er sikker på at eit innlegg frå deg om Barentshavet vert morsomt:)
  Hald fram som no du!
  Og no er det like før eg også seier klemz...ups!

  SvarSlett
 31. Bloggen din er akkurat så samfunsfaglig, spenstig og fargerik som den burde være! Fortsett slik! Ai Låvv it!

  SvarSlett
 32. Nei ærlig talt Pia. Nå er det på tide å bli samfunnsengasjert på ordentlig. Med SÅ mange lesarar så må du jo ta oss seriøst, og gi oss noko samfunnsnyttig å tenke på, og ikkje bare samanstifta kjoler og cupcakes og cakepops og anna tanketomt fjas! Trur du virkelig det er slikt vi liker å lese!?

  ok...så er det vel det..

  Keep on med ditt fantastiske fjas! Du får jo fram eit og anna seriøst budskap også innimellom fjaset, for dei som forstår seg på ironi og sarkasme.. :)

  SvarSlett
 33. Ingen endringer takk! Digger bloggen din akkurat som den er! Keep up the good work :o)

  SvarSlett
 34. Aller først; velfortjent publisitet både her og der.

  Dernest; Før du vet ordet av det kommer folk bort til deg på butikken for å diskutere det siste innlegget på bloggen. Også vil de avbildes med Blogge-Pia. Har du tenkt på det? -Og har du i så tilfelle da tenkt å ta en Tone Damli og aldri forlate huset uten å være i tipptopp stand.-Sånn i tilfelle?- O'lala, dette blir en ny verden, Pia! Spennende, spennende...

  Ha en finfin aften.

  SvarSlett
 35. He he, det er vel nepper særlig mange som aner hvem blogge-Pia er...
  Men jeg forlater selvfølgelig aldri huset uten å være velkledd, velfrisert og velsminket.

  SvarSlett
 36. Håpar du fortset å blogga som før, - det er ei gleda kvar gong å svinga innom, og eg flirer og ler, og tenkjer at det ligg mykje fornuft i alt det finurlege du skriv. Ei skikkeleg vitaminpille er det!

  Stå på :-)

  SvarSlett
 37. Jeg stemmer i de andre kommentarene!!! Ikke forandre en døyt på blogginnleggene dine!!!

  Du skriver så utrolig fornøyelig. Herlig og befriende fritt for dikkdarer. Noen ganger tenker jeg også; burde jeg skrives puss på nesen, knuseklem og hvor fantsatisk glad jeg er i bloggleserne mine? Ser andre svært populære bloggere gjør det. Men det er ikke min stil. Det ville føles veeeeldig rart. Og jeg mistenker deg for å føle det samme!!!

  Dette med å tjene penger og blogg er noe som mange ikke-bloggere setter i sammen. "Tjener du mye penger på bloggen din, da? Eeeeeh, neeeei. Svarer jeg, litt flau. Burde jeg det? Det er liksom hobbyen min da. Fortsetter jeg. Da er det jo greit å ikke tjene penger på noe man bruker egentlig vanvittig mye tid og krefter på.

  :-) Stå på som før!!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails