tirsdag 26. oktober 2010

Vil du vinne et hotellopphold?

Jeg higer etter ei natt i fred og ro. Ei natt i rene senger. Å kunne få spise frokost i stillhet, uten å måtte skuffe i seg ei kneipskive med den ene hånda mens jeg hindrer håndgemeng mellom brødrene med den andre hånda. Og skyver vannkoppen bort til ettåringen med foten.

Men nå! Endelig!

Jeg skal av gårde på Staycation!

Staycation har jo gått som en farsott gjennom bloggverdenen, og jeg har prøvd lykken, gang på gang, uten hell. Men nå altså! Jeg får en Staycation, og, enda bedre, jeg får gi bort en Staycation til en av dere!

Her kan du lese mer om Staycation, som da ikke er noe verre enn et fiffig navn på et hotellopphold på et Scandichotell.

Sjøl stikker vi inn til Oslo.

Det første jeg tenkte da jeg fikk beskjed om at jeg fikk en Staycation, var at jeg måtte dra aleine. Det er ikke alltid så lett for oss begge to å slippe unna heimen. Jeg kvier meg for å være borte fra vesla, men tenkte at så lenge hun var hjemme med sin far, ville det være greit.

Jeg tok et sømmelig bilde av meg selv med lett innsunkne kinn og med et lite touch av trutmunn. Så laget jeg en Staycationfilm.

Men så skulle jeg prøve å lage en Staycationfilm. Og innså at her var alt duket for romantikk. Det ville kanskje bli stusselig å dra helt aleine. Ludde er ikke alltid en fullgod erstatter.
Pia og Ludde boltrer seg i sengehalmen. Slikt kan forekomme på en Staycation!

Så jeg får vel ta med meg mannen. For han fortjener det nesten like mye som meg. Vi kommer neppe til å spise av hverandres kropper, men vi skal forsyne oss desto mere av den økologiske frokostbuffeten.
Og så skal det bli ålreit med en kveld med kun oss to. Det begynner å bli noen år siden. Et lite avbrekk fra en hektisk hverdag tror jeg vil gjøre godt for kropp og sjel og alt sånt.

Ludde blir byttet ut med min kjære når vi skal av gårde på vår Staycation. Men jeg kommer nok til å beholde den kledelige trutmunnen under hele oppholdet.
Men over til deg:
Vil du vinne et opphold for to personer på et av Scandics flotte hoteller ?

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det med trekninga.

Jeg unner jo en sånn som meg å vinne.
En som ikke har hatt en hel natts sammenhengende søvn på noen år.
En som er vant til å ligge med et barn klebret inntil seg hele natta.
Eller at barnet kravler opp og sovner godt liggende tvers over halsen din, som et ellevekilos blylodd, liksom.

Eller en som veldig sjelden har tid for seg sjøl, langt mindre tid sammen med sin kjære.

Men jeg synes alle skal få en fair sjanse til å vinne.
Så alt du trenger å gjøre, er å legge igjen en kommentar til dette innlegget!
Du trenger ikke å skrive et hjerteskjærende innlegg om hvorfor akkurat du fortjener å vinne. Jeg kan ikke sitte her og vurdere hvem av dere som er aller mest sliten. Jeg tør vedde på at de aller fleste ville ha kost seg på en Staycation, slitne eller ei.

Men jeg vil gjerne at du skriver hvilket Scandic hotell du gjerne vil besøke! Har du ikke egen blogg, må du legge igjen mailadresse, sånn at jeg kan få tak i deg hvis du vinner.

Jeg trekker en heldig vinner 1.november, og mens du går i spenning og venter på resultatet, kan du jo more deg med å lage din egen lille videosnutt her som du siden kan sende til din kjære som et lite hint på hva han (eller hun) kanskje har i vente;)

Dette er da bilder fra min lille videosnutt.

Dessuten kjører Scandic et flott kampanjetilbud nå, så det går an å booke sin egen Staycation hvis du ikke skulle vinne! En ikke så dum idè ville være å slå til med det tilbudet nå før julestresset er i gang for alvor;)

Lykke til!

Ha en avslappende dag, med eller uten Staycation!

118 kommentarer:

 1. Åh, det hadde vært no d <3
  Jeg ville tatt en tur til hovedstaden jeg også, eller vurdert Tromsø faktisk, sånn i desember <3

  haugland_marit@hotmail.com

  SvarSlett
 2. Åh, det hørtes deilig ut, så jeg prøver lykken! Med to små under fire blir det travle dager (og netter) her hjemme, og det florerer ikke akkurat av alenetid med min kjære.. Hotell i Bergen passer ypperlig!

  SvarSlett
 3. Ååå jeg vil være med - og tar gjeerne med meg mannen til Oslo!
  Unner deg og mannen det - en HEL natts søvn a`gitt;-D
  Ha en fin kveld,
  klem Hege.

  SvarSlett
 4. Jeg vil gjerne være med i trekningen. Jeg ville dratt til Bergen eller Oslo.
  Klem fra meg.

  SvarSlett
 5. Så heldig du er da :-)

  Og jeg er så heldig at jeg kan reiser når jeg vil...nesten da..så ikke ta meg med i trekningen, gi den til noen som VIRKELIG fortjener det! Sikkert mange :-)
  Ha en fortsatt flott kveld og klem fra meg

  SvarSlett
 6. Jeg vil gjerne ha en natt på Scandic hotell Solsiden, her hjemme i Trondheim! Den film-funksjonen var så romantisk at jeg sitter her med tårer i øynene. Selvfølgelig måtte jeg lage min egen og klæstre den opp på Facebook! Tusen takk for sjansen til å vinne!

  SvarSlett
 7. Så heldige dere er, håper der får et flott opphold:) Jeg vil gjerne reise til Lindesnes;)

  SvarSlett
 8. Jeg elsker å bo på hotell. Da jeg jobbet på hotell i unge år, så sa jeg alltid at jeg skulle bli hotellgjest når jeg ble stor.
  Men jeg ville egentlig bare "se min egen stemme" og si at Pia, kos dere - reis begge to - og jeg skal overnatte på befalsmessa på Værnes om kun kort tid, og jeg er ikke sliten av andre enn meg selv og koooooser meg med 20 kilo som mumler "kosemamma" i søvne - så gi det til noen som virkelig trenger det. Som deg.

  SvarSlett
 9. Hehe, jeg tror slett ikke jeg hadde ønsket å vinne et opphold for to for øyeblikket! ;o)

  Men håper forøvrig at noen utslitte og trengende får et herlig opphold. God tur helt til Oslo, Pia! :o)

  SvarSlett
 10. Oooohh, kan ikke ikke melde meg på denne trekninga! Dette blir min bloggutlodningsdebut, like spennende som Lotto på lørdag, men kanskje med en ørliten prosent større vinnersjanse... Mine barn sover brukbart om natta, og min selektive hørsel gjør at det stort sett er mannen som står opp og putter smokk i minstemann, så jeg fortjener det ikke mest, men prøver lykken likevel... Siden du sa du ikke dømmer etter søvnmangelgrad;-) Kos deg med fortjent staycation, Pia!

  SvarSlett
 11. ...og jeg ønsker meg KNA i Oslo...

  SvarSlett
 12. Denne konkurransen kaster jeg med meg i! Med en trassete 3åring og ei jente på 11 mnd som vokner på natta hadde det vært luksus med soving og avslapping! Bor også i oppussing no, så noen dager uten støv hadde også vært fint :P
  Villa helst dratt til Trondheim eller Oslo :)

  SvarSlett
 13. I`m in, tvitvitvitvi *krysser fingre*

  klem.

  SvarSlett
 14. Jaa, jeg vil, jeg vil!! Hvis jeg vinner, vil jeg kombinere det med en tur til Gøteborg med min kjære :) Nærmere bestemt scandic opalen. Kos deg masse på din staycation!

  SvarSlett
 15. ja jeg skriver meg opp jeg og håper sterkt og inderlig at vi kanskje kan få et døgn i timeout. . . Sukk. . . Men det er for godt til å være sant å drømme om slike muligheter så forhåpningene er ganske små :) men jeg unner deg og mannen din oppholdet! Håper dere koser dere masse. Vi vil reise til trondheim vi om det skulle bli aktuelt. . .

  SvarSlett
 16. Åh, det hadde vært kjekt med ei helg sammen med min kjære igjen! Men MÅ vi velge ett sted? Jeg kunne tenkt meg mange steder! Tromsø, fordi jeg aldri har vært så langt nord. Eller Scandic Aalborg, for å komme oss ut av landet på en billig måte. Eller Scandic Byporten for å gjøre det enkelt og sentralt. Men hvis jeg MÅ velge ett, så får det kanskje bli Scandic Kristiansand her på Sørlandet.

  SvarSlett
 17. Så heldige dåkke e då så har fått ein sånnein!!:) Eg og vil!! Å då vil eg ta m min kjære t Kristiansand:))
  store klem:)

  SvarSlett
 18. Jeg hadde satt stor pris på en staycation, enten i stavanger eller i Kristiansand. Få sove lenge hadde vært en drøm ;)

  SvarSlett
 19. Ja takk! Det vil jeg gjerne vinne.
  Scandic Byporten i Oslo kunne vi tenkt oss en natt på. Krysser fingrene for at vi vinner!

  Har blogg, men siden den er stengt for uinviterte slenger jeg med mailadresse også.
  wenche@wencheogemil.com

  SvarSlett
 20. Ååå,det hadde jo vært helt fantastisk :o)
  Ønsker hvertfall deg og mannen en skikkelig god tur :o)

  Hege

  SvarSlett
 21. oOoo scandic trår virkelig til! Jeg er imponert.
  Det høres jo helt fantastsik ut..Jeg MÅ være med på trekningen. Jeg ønsker meg til Oslo, og krysser alt jeg har i ren og sjær forventning til den 1 november.

  mvh Med et lekent sinn

  SvarSlett
 22. Jaaaaaaa... Det hørtes helt utolig deilig ut!
  Slappe av, sove,spise godt og bare nyte samværet med min kjære. Nei nå skal jeg ikke drømme meg bort, men jeg håper virkelig på å vinne!

  Jeg tar gjerne turen til Trondheim og Scandic Solsiden.

  SvarSlett
 23. Så heldig duu er, Pia!!! Håper dere får en skikkelig flott tur :):)

  Jeg krysser fingrene så hardt jeg bare klarer - og håper jeg kan ta med min kjære på en tur. Vi reiser hvor som helst vi - men en langhelg i Oslo er jo alltid kos :):)

  SvarSlett
 24. Heldige dere! Håper dere får et kjempebra opphold. Jeg vil også gjerne vinne, og satser på Scandic Tromsø som er nærmest her. Bare slik er det håp om å få brukt den om vi vinner ;)

  SvarSlett
 25. Ok, jeg vil og;). Gjerne i Stavanger:. Prioritering av jobbfri, barnefri,stressfri og studiefri på en gang skjer jo særs sjelden..Økologisk mat (jaja), SØVN og STILLHET hørtes fantastisk ut. Egentlig burde DU jo ha vunnet enda et opphold selv men...

  SvarSlett
 26. Så heldig du er som fikk et slikt opphold! Så bra. Alle trenger litt tid for seg selv i ny og ned :) Jeg har nå vært heldig med litt avbrekk jeg også i det siste (egentlig har jeg reist mer denne måneden uten barn enn de siste årene tilsammen, hihi, tar alt på en gang), men blir gjerne med på denne trekningen også, hørtes storartet ut! Velger Oslo.
  Klem Tonje

  SvarSlett
 27. Jeg savner St. Olavs plass etter at vi flyttet fra Oslo, og skulle gjerne hatt en natt der med mannen:)

  elin.t.johansen@gmail.com

  Tvi tvi

  SvarSlett
 28. gratulerer med din egen staycation!

  jeg vil gjerne være med i din giveaway- men vinner jeg, vil jeg gjerne gi den til min søster og mannen!
  Synes de fortjener det!
  tre små stjeler mye tid- og tvillinger på 3 måneder krever mye av en sliten mamma!

  selv om jeg ønsker meg staycation selv, synes jeg storesøster fortjener det mest:)

  lykke til til meg!
  klem ellemell

  SvarSlett
 29. Det var litt av en gave til noen ukjente! Håper dere to får et supert opphold! Jeg vinner nok ikke men man kan da drømme.. om et opphold på Scandic Palace i København!

  SvarSlett
 30. Hei,

  Ville bare innom deg og takke for en koselig "velkommen til Blogglandia"- hilsen! Du har helt rett; blogging er stas! :-)

  Håper du får en veldig fin tur- og selv om jeg er en stor LUDDEfan så tror jeg du gjør rett i å ta med mannen istedet ;-).

  Når jeg først er inne her så vil jeg selvsagt også gjerne benytte anledningen til å muligens - mot alle odds- vinne et hotellopphold. Jeg liker Stavanger godt- så ja takk ;-)

  SvarSlett
 31. Her har det vært 2+ søvnløse år og klisterungen er fast sengeinventar. Akkurat nå hadde vi virkelig trengt et romantisk avbrekk. Middag på Alex Sushi og en natt på Scandic KNA i Oslo...vent, er det ikke sånt det blir barn av? Kanskje vi skal utsette det litt til? Eller kanskje ikke.

  Blir veldig gjerne med i trekningen. Ønsker deg og mannen en riktig deilig miniferie!

  SvarSlett
 32. KUL givvavai!
  Så fint av Ellemell over her og ønske det for fin storesøster. Men jeg ønsker denne til ingen andre enn meg selv - og mannen. En natt uten unger tilstede hadde gjort seg :) Ja, jeg trenger vel ikke si mer....

  SvarSlett
 33. Gratulerer!
  Jeg vil også!Trenger. Behøver. Ønsker.Håper.
  -eier ikke mer vinnerlykke enn fisken på kroken, men prøver allikevel.
  Hørtes deeeiliiiiig ut....

  SvarSlett
 34. Aaah, ei natt i Trondheim med kjære hadde vært perfekt! :-) Kan telle på en hånd hvor mange sammenhengende netter vi har hatt siden januar!

  Godklem

  PS: Så bra kommenteringen fungerte!

  SvarSlett
 35. Så herlig da! Kos dere på Staycation, Pia!

  Selv blir jeg så klart gjerne med i trekningen av et tilsvarende opphold. Jeg kunne tenke meg å bo på Scandic i byen i mitt hjerte, Tromsø!

  SvarSlett
 36. Jeg vil gjerne vinne! Tusen takk for muligheten. Da hadde jeg dratt med meg min kjære og tatt en Staycation på Edderkoppen Hotell.

  Ellers synes jeg bloggen din er herlig Pia, er stadig innom og leser.

  SvarSlett
 37. Bergen! Vant nettopp nok eit blogglotteri, så vinnerlykken min har visst ikkje snudd heilt ennå :)

  SvarSlett
 38. Hadde vært helt supert å vunnet ett sånt opphold lamme kjæresten. Trur nok turen da ville gått til Tromsø :)

  Krysse fingran.
  Klæm

  SvarSlett
 39. Jaaaaa, jeg vil vinne en helg alene med kjærsten min!! Hverdagen går i ett og det er skjelden vi har tid til å BARE være kjærester! Med ett barn til på gang, så er det vel også lenge til vi har sjansen til å dra bort en helg bare oss 2.
  Jeg vil gjerne dra til Gøteborg jeg, og Hotell Europa - om det er lov å ta turen over til naboene våre:-) ELlers vil jeg gjerne bo i Oslo og på Scandic Byporten!

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 40. Å, det hørtes deilig ut! Er ikke i tvil om at du og din kjære fortjener det :-) Kunne selvfølgelig veldig gjerne tenkt meg det selv også ;-) Kanskje noe så enkelt som Oslo - eller Stockholm eller København (om det finnes sånne hotell der da)

  Ha det kult og klem fra Siv

  SvarSlett
 41. Jeg ville pakket med meg Husbonden og dratt til Oslo:-)

  SvarSlett
 42. Mmmmm, Oslo eller Kristiansand. Jeg krysser fingrene!

  SvarSlett
 43. Sååååå velfortjent Pia! Jeg har nettopp vært tre netter i Berlin med min kjære, så jeg står nok ikke øverst blandt de som bøøøør prioriteres. Siden en Berlingtur ikke varer evig legger jeg likevel inn ett lodd på Edderkoppen i Oslo. Koooos dere! Klem

  SvarSlett
 44. Jeg ville dratt til Bergen (eller Karlstad). Det hadde vært knall å få slappet av med min kjære etter avsluttet eksamen. Med en på 2 1/2 år og en på 11 mnd har det ikke vært mye par ferier i de siste årene (eller fred i heimen og lange morgener).. Med slunken studentøkonomi hadde det vært gøy med noe gratis.
  Krysser fingerne X

  Hilsen Hanna (derh@student.uv.uio.no)

  SvarSlett
 45. Herlig!
  Vi må jo nesten reise litt da! Tror jeg satser på Ålesund jeg ;)
  Krysser fingrene!!

  SvarSlett
 46. Oioi...Fantastisk gibortgreie!! Og grattis til deg.
  Som alle andre her inne kommer jeg til å krysse det som går og krysse for at denne skal havne hos meg, og jeg vil ta med meg min like slitne kjære til Oslo (det er vel bare der vi får barnevakt;-)).
  Tvi tvi

  SvarSlett
 47. Å ja, et hotelopphold for bare meg og min kjære? Ja takk! Jeg reiser gjerne til Oslo...
  Håper dere koser dere på tur, vesla greier seg nok mye bedre enn du tror!

  Tvi, tvi!

  SvarSlett
 48. Jeg vil vinne staycation!!! Jeg har jo verdens snilleste jente som sover hele natta, men jeg trenger såklart mere søvn! Helt klart! Går det fint om jeg velger hotell etter at jeg har vunnet trekningen? Pc-en er så utroooolig treig nå skjønner du!

  Forresten Pia. Hvis du hadde deltatt og vunnet giveawayen min, kunne du jo bare ha loddet den ut igjen på din blogg ;) Du må se muligheter Pia! :D :p

  SvarSlett
 49. Oj oj oj.. KRYSSER fingrene for en hotellnatt alene med mannen!
  Jeg tenker på et strandhotell med romantisk solnedgang og spa avdeling, men om de ikke har det duger det lenge med Oslo! ;)

  SvarSlett
 50. Å, det hørtes jo intet mindre enn fantastisk ut. Rene sengeklær, ingen smokking eller mating om natta. Jeg krysser det som krysser kan, og ønsker meg en natt på Høvik.

  SvarSlett
 51. Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentar på blogger, men nå kan jeg nesten ikke la være. Man kan vel si at jeg passer inn i kategorien manglende nattesøvn og klebrig baby :-P Når vi i tillegg står midt i en ombygging hjemme og ingenting befinner seg på sine faste plasser, må jeg jo si at det frister å få litt egentid og kjærestetid ;-) Så nå prøver jeg lykken Pia, krysser fingre og tær og drømmer om Staycation i hovedstaden! Klem fra Heidi i barselgruppa :-)

  SvarSlett
 52. Med 3 herlige bleiebarn skal jeg ikke legge skjul på at et lite avbrekk alene med hadde vært fantastisk : ) Ønsker dere to en fin helg iallefall! Vel fortjent : )

  Mail: havalars@broadpark.no

  SvarSlett
 53. Ja, selvfølgelig vil jeg det! Vet ikke hvor langt jeg når i være-sliten konkurransen, sånn rent objektivt iallefall, så bra du avlyste den! Tror imidlerid jeg hadde gått av med seieren i vond-nakke-konkurransen, hvis du skulle vurdere å opprette en slik... ;)

  Vinnerlykke eller ei, grattis så mye med hotellopphold, og kos deg!!

  SvarSlett
 54. Hei!
  Jaa, jeg vil gjerne vinne et hotell-opphold med min kjære♥
  Og da kunne vi tenkt oss det nærmeste hotellet som blir Scandic Solsiden i Trondheim.
  Tvi Tvi!
  Liv Johanne

  SvarSlett
 55. Så fantastisk giveaway! Skulle gjerne tatt med mannen min til Scandic i Tromsø hvis vi vant :o)
  Mail: lenakarlsen@c2i.net

  SvarSlett
 56. Åhhhh - ja - jeg kunne gjerne tenkt meg et slikt opphold sammnen Hainn-te-mæ, i Trondheim:))
  Men jeg vet ikke om jeg tør - i frykt for nye avleggere;)
  Joda - jeg tør:)

  SvarSlett
 57. Åh, jeg vinner jo aldri noe som helst ( annet enn en kjekkas i livets lotto), men jeg prøver meg likevel. Og om jeg for en gangs skyld skulle vinne, ville jeg fluksens pakket bilen og reist til Gøteborg, eller Karlstad fordi svenskene har så gruelig god kaffe. Eller rett og slett til Oslo, så kunne vi trasket side om side jeg og Høvdingen og vært kjærester. det hadde vært fint det...

  SvarSlett
 58. Dette hadde virkelig vaert noe!!!!
  Tenk en natt alene med mannen...sukk...
  Her er det nok Oslo som er ett alternativ (Edderkoppen f.eks.)Andre steder blir nok litt langt unna dessverre...ellers så har jeg alltid hatt en drøm om å se Trondheim!!
  ...tenk å kunne rusle rundt, titte på folk (..og ikke i lekebutikker), spist god mat (uten at andre spiser av akkurat din mat...) sove lenge og alene(...dvs kun to i sengen...), nyte en dusj (...dvs uten at andre absolutt må på do akkurat da)...sukk...
  Har jo opplevd dette selv..dvs alene på tur...men tenk å kunne vaere to om denne opplevelsen!!!

  Koooooooooooos dere masse på deres tur, nyt hvert minutt!!!!!

  SvarSlett
 59. Å ja jeg vinner gjerne en staycation i Trondheim, og håper på en hel natts søvn for første gang på snart 2 år ♥♥

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 60. denne må jeg bli med på. Hadde vært knall med en tur med min kjære.... Hvor jeg vil reise kommer litt an på hva vi får til om jeg er så heldig å vinne - København står øverst på ønskelista viss der er Scandic hotell og vi klarer å rydde plass til en tur dit. Viss ikkje må det bli Trondheim eller bare en tur gjennom tunnellen til Ålesund :) Jeg krysser fingrene:)
  Lill Sissel

  SvarSlett
 61. Ja takk, jeg vil være med i trekningen!
  Hadde vært fantastisk med en kjærestetur!
  Og da tror jeg Oslo må være passe nært til at vi kan få det til.

  KOs dere på tur! :)

  SvarSlett
 62. Jeg vil på staycation i Asker. Gratis. Som trøst for den forbanna klokkeflyttingen i helgen.

  SvarSlett
 63. Å, ja jeg vil være med på trekningen. Min kjære og jeg har ikke vært borte fra barna samtidig siden april 2005........... Så det hadde vært helt fantastisk.

  Ønsker deg og din kjære en avslappende, romantisk og deilig helg. Klem.

  SvarSlett
 64. Jeg er sliten, jeg vil vartes opp på hotell. Mannen vil sikkert bli varta opp han også..Kanskje på Scandic Edderkoppen?
  Kos dere på tur!

  SvarSlett
 65. Sliten, søvnløs og rennende over av eksamensstress! Staycation? jess pliiis! Gjerne på scandic solsiden i trondheim <3
  Kos dere på deres staycation, den er vel fortjent.

  SvarSlett
 66. Jeg tar gjerne med meg gemalen til Scandic Edderkoppen i Oslo! :)
  Linn Cicilie Rønningen
  linncicilie@hotmail.com

  SvarSlett
 67. En tur til Oslo med min kjære venninne hadde gjort seg! Kanskje en liten revy-tur? Scandic Edderkoppen hadde vært perfekt!

  Fantastisk giveaway-premie!
  *krysser fingrene*

  SvarSlett
 68. Gratulerer så mye, det blir sikkert knall!

  Et hotellopphold hadde ikke vært å forakte, skulle jeg vinne, ville det blitt overnatting i Oslo. Sånn nært potensielle barnevakter..

  SvarSlett
 69. Er du gærn - klart jeg vil vinne en hotellovernatting! Gjerne her i byen (Oslo), Høvik for eksempel?!

  Kos dere på Staycation, Pia!

  SvarSlett
 70. Eg vil te Bergen, vil te Bergen med det sammæææ, der har eg det som fisken i vannæææ!!!

  Herremin, for en giveaway Pia, og så heldig du er som får kose deg alene med din kjære! Deg vel unt! Kos dere masse!

  SvarSlett
 71. Flott blogg a gitt! :)
  Jeg har lyst på frokost og rent sengetøy i Bergen!
  *krysse fingra*

  SvarSlett
 72. Kos deg med din kjære i Oslo, Pia!

  Jeg ønsker at jeg og min kjære skal vinne et opphold på Edderkoppen i Oslo :) Det hadde vært knall!! :D

  SvarSlett
 73. Ja, jeg vil!! :)

  Av de samme årsakene som du har. Bare at jeg har kun ett barn da. Men har henne alene det meste at tiden. Og ja, hun ligger i mi seng hun også...

  Scandic Solsiden i Trondheim hadde vært bra. Naboen til Solsiden kjøpesenter og mange koselige spisesteder. Og de har elektriske senger!! :D

  SvarSlett
 74. Hei,

  Jeg vil gjerne delta på vegne av mine svigerforeldre, ettersom min svigerfar på 71 ALDRI har bodd på hotell. Han reiser lite og skjemmer aldri bort seg selv. Dessuten ville det nok gjøre det koseligere for alle om de fikk overnatte på Scandic HAMAR når de kommer på besøk til oss, i stedet for på vårt rotete, lille kontorgjesterom uten ordentlig vegg og dør.

  Vennlig hilsen
  Kristin
  krm024@gmail.com

  SvarSlett
 75. Gratulera så masse med vacation, vel unt må veta!

  Sku eg værr så heldige å vinna, så ville eg nok reist te København. Ikjje fordi eg fortjene det mærr enn nåken andre, men fordi eg har lyst ;o)

  SvarSlett
 76. Oslo er ikke altfor langt hjemmefra.. Må jo holde seg i nærheten om det skulle være noe med Vesla.. :)

  Ha en fin dag.
  -Kari-
  karikrogh@hotmail.com

  SvarSlett
 77. Det er klart jeg vil være med på en slik trekning. Det er jo helt sikkert. Jeg vil til Oslo. Eller Trondheim. Viss ikke vil jeg rett utforbi her, i Stavanger.

  SvarSlett
 78. En staycation? Ja takk.
  Helst et hotell i Oslo eller Trondheim :)

  SvarSlett
 79. Jeg vil også være med:) Reiser hvor som helst:)

  veronica@toregarden.no

  SvarSlett
 80. Tenk å få sove en HEL natt sammenhengende UTEN barn i sengen! Det hadde vært vidunderlig!
  Aller helst ville jeg dratt til Oslo, men man kan jo ikke få i pose og sekk, så det får bli Bergen:-)

  SvarSlett
 81. Wooow, her var det mange kommentarer!!! Og det skjønner jeg godt, for hvem vil ikke vinne et hotellopphold. Jeg hiver med på trekningen!!! Jeg ville tatt med min fantastiske mann og reist til Oslo!

  SvarSlett
 82. Jeg blir med jeg :)
  Tror det hadde blitt Oslo eller Trondheim på meg og min kjære.

  SvarSlett
 83. Jeg tror jeg velger Staycation i Kristiansand. For det er byen der jeg erfaringsmessig har mest hell med å sjekke mannfolk, og jeg trenger et gratis hotellopphold bare dersom jeg bestemmer meg for en liten utenomekteskapelig avstikker, ettersom nåværende gubbe har omtrent søtti reisedøgn i året og betrakter hotell som tortur. Selv har jeg bare 8-10 døgn i året, og det holder plenty. Så pliiis ikke trekk meg eller spør hvorfor jeg ikke like godt unnlot å legge inn denne kommentaren.

  SvarSlett
 84. Oslo! Tigerstaden er fantastisk, og hver gang jeg er der lengter jeg tilbake til tiden jeg bodde der. Jeg har vært med på den ene staycationkonkurransen etter den andre nå, vi har en bryllupsdag coming up, så hadde vært perfekt med en weekend i Oslo - alene med Mannen!

  SvarSlett
 85. Jeg vil gjerne vinne!!! Og skulle jeg det så ville jeg gjøre som deg, dra til Oslo!! Kooose meg sammen med mannen, og kanskje til og med treffe en gammel studievenninne eller to?
  Og jammen skulle jeg prøve å ikke tenke så skrekkelig mye på mine tre små her hjemme, for de ville hatt det helt fint sammen med besteforeldrene sine.

  SvarSlett
 86. Å, denne vil jeg gjerne vinne! Øyner håp om mulighet for litt egentid, nå når minstefrøkna har funnet ut at hun kan innta noe annet enn flyende føde ;o)

  Også hadde det vært veldig stas å vinne min aller første blog give away på bursdagen min, hehe!

  En natt på Edderkoppen i Oslo, ja takk!

  SvarSlett
 87. Sånn ein flott premie! Eg kunne gjerne tenkt meg ein sånn tur, heilt aleine med mannen, i Bergen :)

  SvarSlett
 88. *Sukk*, den som kunne vunne nåke sånn....
  DET hadde gjort godt itte denna 5 veker lange (og fremdeles pågåande) nygravid-kvalm-kanikkjerydda-kanikkjevaska-kanikkjelekamedettåringenmin-kanikkjegjørrannetennåliggapåsofaen-tiå! :-)

  Krysse fingrane for at meg og min kjære kan se fram te et opphold på Scandic i Haugesund!

  SvarSlett
 89. Slenger meg på jeg også;) Tror det måtte bli Oslo, byen i mitt hjerte, men hvor jeg aldri har overnattet på hotell

  SvarSlett
 90. Hei Piamor! Sjansen for å vinne er jo minimal- men jeg freister lykka:-) Jeg lå i senga til mora og faren min til jeg var 13!!!!!!!!år! Sønnen min har planer om det samme:-) Hotellopphold- ja takk!!!! Et scandic hotell i Oslo er gull!!! Klem Kristin

  SvarSlett
 91. Skulle gjerne vunnet en staycation. Holder på å le meg i hel av bloggen din. :)

  SvarSlett
 92. Jeg blir også med! Jeg kunne enten tenkt meg Lindesnes eller Oslo :)

  SvarSlett
 93. Det høres fantastisk ut!! Ønsker et opphold på Scandic Byporten i Oslo. Hadde vært deilig å kombinere julehandel med et hotellopphold.

  Mvh Marit, mwaaler@hotmail.com

  SvarSlett
 94. Eg vil gjerne vere med:) Drømmer om ei natt på Scandic Solsiden i Trondheim:)

  Mvh Marianne, marianne.naro@mimer.no

  SvarSlett
 95. Jeg hadde ikke blitt lei meg for en natt hvor både Mannen og jeg fikk sovet, nei... ;o) Da tror jeg vi rett og slett skulle latet som vi var på ferie i egen by, Oslo.
  Håper dere får en topp natt selv!

  SvarSlett
 96. Ja takk, vil gjerne vinne en Staycation. Hva med Bergen?? Vi har etter ti år ennå ikke hatt bryllupsreise, så kanskje kan dette bli den? Heldig er ivertfall den som vinner:-)

  SvarSlett
 97. Er så frimodig at jeg også hiver meg med i trekningen din her!! Hadde blitt utrolig glad dersom jeg skulle være så heldig å vinne et avslappingsdøgn med min kjære:-) Kanskje på Lindesnes...eller Kristiansand!? Klem

  SvarSlett
 98. Jeg har veldig lyst på en sånn Staycation, jeg er enig med deg, det skal være likt for alle så jeg vil ikke skrive noe om hvorfor jeg skulle fortjent det aller mest! Jeg ville helst besøkt et Scandic hotell i Oslo, og da er det egentlig ikke nøye hvilket det er :)

  SvarSlett
 99. Jatakk til dette!

  Ein svipptur til Göteborg, eller korsomhelst elles hadde vore fint!

  SvarSlett
 100. Ja, dette fristet jo :)
  Jeg velger meg Aalborg, for å få oss "hjem" igjen en helg.
  Krysser fingre for meg, og ønsker dere en flott tur til Hovedstaden.

  Lilli

  SvarSlett
 101. Jeg vil og være med å konkurrere! Krysser fingrene...

  SvarSlett
 102. prøver sjansen :S
  /myr

  SvarSlett
 103. Jeg har hatt lyst til å besøke Ålesund "i en evighet", så jeg ønsker meg et opphold der :)

  SvarSlett
 104. Ja takk, jeg vil mer enn gjerne vinne ;o)

  SvarSlett
 105. Jeg prøver meg jeg og:)
  ThereseT

  SvarSlett
 106. Jeg vil gjerne være med - og selvsagt gjerne vinne(-;

  Malin

  SvarSlett
 107. Herremineguder, hvordan kunne dette gå meg hus forbi!
  Jeg vil så klart være med!
  Må skylde min sene påmelding på jobb, jobb og atter jobb. No time for blogs!
  Men jeg er med assa!
  Og jeg tror jammen meg jeg ville tatt meg en tur til Hamar. Med besteforeldre på Gjøvik ser jeg en særdeles god pakkeløsning i det fjerne ;)

  SvarSlett
 108. åå dette hadde jammen vært deilig å kunne overraske min kjære med:) Det blir alt for lite alene tid på oss:) Hvis jeg skulle være den heldige vil jeg velge Scandic Tromsø. KOs dere på tur i Oslo:)

  SvarSlett
 109. En tur til hovedstaden for meg og min kjære hadde vært noe, ja!

  SvarSlett
 110. Jeg ville valgt en natt på Scandic Edderkoppen i Oslo sammen med kjæresten. Vi har begge jobbet mye overtid over lang tid, så det hadde vært herlig med litt avslapning sammen utenfor hjemmet som krever sitt når man først er hjemme, bare oss to :)

  SvarSlett
 111. Tenk den som hadde vært så heldig :-)

  SvarSlett
 112. Ja, jeg tar gjerne en tur til Scandic Edderkoppen!
  Melder meg på jeg, siden det har vært så mye snakk om denne giborten :-D

  Linda B.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails