tirsdag 12. oktober 2010

Tegnehjelp. Og skribbel.

Jeg synes jo Himmelfisks konsept om å omdanne barnets tegninger til unik kunst er genialt.

Og jeg har satt i gang vesla med blyant og papir. Jeg må jo bare innrømme at på den kunstneriske fronten har det vært dårlig med oppfølging - vi har liksom konsentrert oss om sport, musikk, klær, sinkhus, fred og matlaging og sånn.


Men nå skal det tegnes!

Vesla slo til med noe som jeg vil karaterisere som kun skribbel. Litt pinlig å skulle sende inn noe sånt!


Så jeg hjalp henne bittelitt.

Vet ikke hva dere synes?

Hvilken tegning skal vi sende inn til Himmelfisk for å få laget et kunsttrykk?

Eller bør jeg vente til hun faktisk klarer å tegne noe mer gripende, som for eksempel "Oter i solnedgang" eller "Gråtende tiger"?

Ha en manipulerende dag, med eller uten inngrep!
Husk at du har sjansen til å vinne et Himmelfiskbilde - sjekk her!

21 kommentarer:

 1. ...eller elegant elefant.
  Blir sikkert flott kunst detta, men egentlig tror jeg du kan gå snarveien og bare putte arket inn i en klipsramme. ☺ Du får satse på noen av de eldre barna.

  SvarSlett
 2. Synes absolutt at en ode til mor hører hjemme på veggen!

  SvarSlett
 3. Hva er vel mer gripende enn i love mamma *ler*

  Jeg minner om at jeg må vinne i lotteriet for å få fetaosten på veggen altså...

  SvarSlett
 4. Mohaha, kansje du burde la det ligge ett år eller to til.
  Selv om det var veldig "nusselig" dette også.

  Ha en fin fin dag :))

  SvarSlett
 5. Ho har potensiale, trur eg.:)

  SvarSlett
 6. Flott kunstverk, du kommer nok ikke til å bli lei av å ha det på veggen med det første ;o)

  Og ser at du er seriøs med kunsten og, og kjører rett på med kulepenn hos kunstnerspiren din. Kan av erfaring forelle at det åpner for en del kunstverk permanent på vegger og skap, som ikke har vært inno, Himmelfisk først...

  SvarSlett
 7. He, he, jeg kan sy det på en duk til deg:-)

  SvarSlett
 8. heh
  spørs om du ikke må smøre deg med et par lag med tålmodighet
  kjipt å se på kunstverket å vite at det er manipulert, syns du ikke? :)

  SvarSlett
 9. Når barna begynner å tegne enkle dyr og mennesker blir det straks mer spennende.

  SvarSlett
 10. Tja... hva med å la kunstverkene til de tre brødrene omdannes til himmelfiskkunst først?? Bare et forslag...
  Og det der med afroboller hørs veldig politisk korrekt ut!

  SvarSlett
 11. Skribbelet er kulest. ;) Sorry. ;)


  Takk for kommentar hos meg i dag - det er godt å skrive ting av seg. Jeg er ikke så flink til å snakke ut om det som plager meg. Full av tårer som jeg er er det lettere å skrive... ;)
  (Da kan man gråte i smug vet du ;P)

  Og det med flink pike, det er ikke lett å slutte. Ikke når man i hele sitt liv har prøvd å gjøre alle andre til lags. Det er MYE jeg skrev som ble slettet i går, men man må helt tilbake til barneskolealder (og muligens enda lenger) for å se, det er ikke lett i voksen alder å tenke egoistisk, når man i 25 år har gjort som alle andre forventet fordi det ikke ble "bråk" da... Men jeg jobber med det, og jeg er flinkere, men det er mye som sitter igjen, mye som har vært i alle år og som har gjort kroppen min spent.

  Takk igjen! ♥

  SvarSlett
 12. Helt frem til det siste bildet tenkte jeg "hah, det her hadde nå Alma klart når hun var ett år og ja" men så kom det siste bildet og jeg ble helt "wow!", tegnet hun alt det siste der med FOTEN?! I'm deeply impressed.

  :)

  SvarSlett
 13. - et lurt triks kan være å følge intenst med og nappe tegningen/maleriet fra dem når den etter din mening er "ferdig" og så oppmuntre dem til å begynne på en ny :D kanskje ikke pent men morsomt for mor!
  Ha en fin og manipulerende dag du og ;)

  SvarSlett
 14. Ingen diskusjon, det hadde blitt nydelig veggpryd alt sammen!! :-)
  Kanskje eg og må "hjelpa" min ettåring litt på vei....:-P

  SvarSlett
 15. Snedig Snelle: det er vel egentlig finest uten inngripen...
  Og det er rart så flott vi foreldre faktisk synes det blir med kun noen streker:)

  SvarSlett
 16. Hihi, er litt i samme modus her... de to mine vil ikke samarbeide om et prosjekt! Storebror finnes nada intressert i annet enn streker... og lillebror er mest opptatt av å spise kunsten... så blir nok ingen himmelsfisk julegaver herfra i år!

  SvarSlett
 17. Siden det er deg;
  Gråtende tiger. Og Oter i solnedgang.

  SvarSlett
 18. Litt manipulasjon må vel være lov, vel? Hva er alternativet liksom? Ta til takke med en 1-årings skriblerier? Makan!

  ;-)

  SvarSlett
 19. Her hjelper ikke mine kunsthistorestudier meg, legger meg flat! Og ja, takk for sist!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails