tirsdag 19. oktober 2010

Sydamer! Jeg kaster hansken!

Nei, nå, altså! Absolutt ALLE driver jo med søm og applikasjoner og sånne garngreier!Den ene etter den andre anskaffer seg symaskin. Alle bloggdamer broderer luer, hekler truser og strikker retrovimpler. Eller så syr de kjoler.Men LISSOM om jeg blir misunnelig!! Særlig!! HELLOO, lissom, hvor vanskelig er det å smelle sammen en liten kjole i størrelse ett år, for eksempel? Kan jo ikke kreve all verdens innsats eller talent eller tid eller kreativitet, spør du meg...


Jeg skal vise dere, jeg.... (Dette sier jeg litt sånn bittert med sammenbitte kjever.  Så uttalen blir mere jskvsederejæ)


Bare vent til morgendagens innlegg, da skal dere nok få dere en midt på pedalen!

Ha en ambisiøs dag, med eller uten misunnelse!

43 kommentarer:

 1. Det er forde vi ikke har så mange barn enda (-;

  Ha en fin dag, Pia!

  Malin

  SvarSlett
 2. Hohoho, jeg venter i spenning ;)

  Og hvis du skulle få lyst til å hive deg ut i strikkeverdenen også, let me know. Jeg har ei barnekåpe str 4 år som har form som 14 (!!!) garnnøster enda. Motivasjonen for å omgjøre disse nøstene til noe kleslignende er der ikke, for å si det mildt.

  SvarSlett
 3. Haha.. Det samme tenker jeg! Men du skal vite det at det er fortsatt noen(Les:meg) som ikke kan strikke, sy, hekle, brodere, eller som i det hele tatt eier en symaskin! ;)

  SvarSlett
 4. Hi, hi, gleder meg til å se hva du finner på:)

  SvarSlett
 5. Hahaha, jeg gleder meg til å se hva du presenterer i morgen. Får du til noe vettugt skal jaggu jeg vurdere å finne fram symaskina også (som mamma så lykkelig forærte meg i julegave for 7 år siden. Fortsatt ubrukt...).

  SvarSlett
 6. Vi venter i full (tråd)spenning! Og hvis du syr noe svingende vakkert til i morgen skal jeg blogge interiørbilder og matbilder:)

  SvarSlett
 7. Litt av en kraftsalve på morraskvisten ;-) Gjett om jeg gleder meg til morgendagens innlegg da.... :-D

  Ha en herlig og kreativ dag, Pia :-)

  SvarSlett
 8. Nå har du virkelig skrudd opp forventningene her, hehehe. Gleder meg til å se innlegg fra deg i morgen ;-)) Lykke til med dagens kreative krumspring!

  SvarSlett
 9. Ha ha ha, føler din stemning helt hit..Gleder meg til morgendagens innlegg, jeg er sikker på at det blir noe virkelig storslagent. Og jeg tar hintet, lover å holde "se hva jeg har laga, se hvor flink jeg er"-innlegg på et minimum....Men jeg lar ikke bitre, misunnelige damer som deg ødelegge min nyervervede syglede, så det så! ...og husk, du er en kløpper i scrapping, noe som er helt utenfor min rekkevidde.

  SvarSlett
 10. Wow! Jeg klarer nesten ikke vente! Gleder meg veldig til morgendagens innlegg!!

  SvarSlett
 11. Hehe, nå har du virkelig skrudd opp forventningene til morgendagen! Gleder meg til å se hva du har funnet på!

  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 12. Fru Storlien: Jeg kan med sikkerhet si at du kan droppe å ta bilder av middagen din i dag...
  Elisabeth: Jeg ER jo imponert av syinga di! Og alle andres! Dagens innlegg må sees i sammenheng med det som kommer i morra, just wait;)

  SvarSlett
 13. Alle viser i bloggen hva de gjør best, ikke sant - og hvor mange "sydamer" i dette landet misunner Pias omgang med tastaturet?? Jeg bare spør! :) Jeg strikker sånn måtelig, men det er bildene mine jeg viser i bloggen og du - du skriver som en .... ja, hva skriver du som?? I hvert fall så intet sete er tørt .. eller var det øye? (i min alder og etter tvillingfødsel og 4650-gramsfødsel, går det i grunnen ut på ett om man ler så man griner - eller skvetter) ;)

  I dette øyeblikk har jeg en mandelbunn i ovnen .. (må bake kake til "feiring" av alderdom - hva slags tull er det?)
  men kaken skal i hvert fall ikke legges ut på blogg - det tror jeg er nokså sikkert .. hvis ikke den er eksepsjonelt mislykka da :)
  Jeg skal heller se om jeg får tatt noen bilder av lykkelige kakespisende barn i stedet :)

  Ha en fiiin dag - med eller uten symaskin, for å skrive det på Pias vis :)

  SvarSlett
 14. Det er nesten så jeg ikke kan vente til i morgen med å se hva du har funnet på......he he..
  Gleder meg:0)
  Ønsker deg en råååå kreativ dag med mange flotte ideer og....
  GO GIRL DETTA KLARER DU......med eller uten sammebitte tenner......he he he
  Klæm Linda

  SvarSlett
 15. Tjiiihi, jeg gleder meg til å se hva som kommer;-) OG for å si det sånn, det er godt at vi alle ikke liker det samme, da hadde ikke dine innlegg vært så morsomme ;-D

  Ha en kreativ dag!
  Klem fra Grete

  SvarSlett
 16. Jeg skjønner hva du mener... Når jeg ser hva de andre klarer å skape bak en symaskin, blir mine prosjekter litt mer sånn de driver med på barneskolen. Men men, jeg er nå glad jeg klarer å sy en søm og at det faktisk ligner på en pute når jeg er ferdig. Mitt motto er at hjemmelagde ting, skal se hjemmelaget ut..

  Gleder meg til å se innlegget ditt i morgen, venter i spenning!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 17. Jeg gleder meg til å se hva du kommer opp med :-)

  Ha en fin, fin dag..

  SvarSlett
 18. He, he, vet ikke om jeg klarer å vente helt til i morgen:-) Nå er jeg spent altså...

  SvarSlett
 19. He, he midt i pedalen du;-D
  GLEDER meg til å se hva du finner på jeg!
  Om ikke du er kreativ , så vet ikke jeg hvem som er det!!
  Ha en flott dag - med el uten søm..:-D
  Klem, Hege.

  SvarSlett
 20. Eg antar at du ikkje har kasta deg på kjole-"hysteriet", men istedenfor kreert ein nydelig best-skjorte til din kjære, der du har kombinert kunst-strikking, sying, veving, nupereller, hardangersøm og fingerhekling. Der du kun har brukt sjølvdyrka økologisk silke som du har farga med desse berømte lusa fra sør-amerika som skal gi ein sånn fin rødfarge!
  Er eg inne på noe??

  SvarSlett
 21. Venter i spenning, jeg også! Dette måå jo bare bli bra!

  SvarSlett
 22. Oi oi Pia ;) Jeg er så spent at jeg nesten ikke kan vente , nå er forventningene på topp !

  Ha en super dag :)
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 23. Jeg synes midt i pedalen fra Pia er en drøm. Og jeg har akkurat lest om Innerst i veien som går på veninnekurs med symaskinen sin og tenker på min forsømte uutpakkete i kottet under trappen som var ment å bli min venninne. (jeg ønsket meg den og fikk den til jul for mange år siden) Og ikke kan jeg strikke, men Julekuleboken er på vei til meg i posten - hva jeg nå enn skal med den.

  Jeg er en jævel på pepperkaker, jeg. Men INTENSJONEN om så sy lekre skoposer og strikke juelkuler (jeg ser for meg at det kan bli påskekuler også) være nok for i dag.

  Hvile nå. Intensjoneri er slitsomt.

  SvarSlett
 24. Gleder meg til å se hva du har funnet på i morgen!

  Ha en herlig tirsdag!

  Klem fra Hilde ♥

  SvarSlett
 25. Fniis! Nå ble jeg litt redd, ja!! :-D

  SvarSlett
 26. Nå ventar me i spenning på morgondagens innleg:-D

  SvarSlett
 27. Åhhh, håpe på hekla truser!
  Hørres veeeldig anvendelig ut :o)

  SvarSlett
 28. Oi - så fine bilder du har funnet på internettet ;) (takk) Og jeg synes det er litt på kanten og skulle pine oss helt til imorra.....

  SvarSlett
 29. Vi gleder oss til å få en midt på pedalen!! : )

  SvarSlett
 30. Ååååå...skal du også begynne nå?? Jeg må si husmorskole og håndarbeid har fått sin rennesanse hos mange bloggedamer gitt...

  Ja, litt misunnelig...

  SvarSlett
 31. Hihi, gleder meg! Lykke til med prosjektet :)

  SvarSlett
 32. Takk for kompliment til mor & datter! Og til informasjon - ikke mye strikking, sying +++++ her i heimen, så vennligst ikke ødelegg illusjonen min om at det rekker man ikke med 3 barn! På forhånd takk.

  SvarSlett
 33. Jeg er spent! Omslags-løsning? Ser for meg noe pønk. Sikkerhetsnåler og filt med litt kunstneriske hakk? Du finner nå mye fint rundt på bloggene, så smak har du!

  SvarSlett
 34. Tja... det er sant... mange hjerter rundt om og kan du si meg om du ser KVALITET eller KVANTITET... Bare ¨noen tanker, siden jeg har drevet i dette siden forrige århundre og vel så det... Hilsen en som er både mormor og farmor

  SvarSlett
 35. Spennende å se hva du får til:)

  gleder meg til neste innlegg!
  klem ellemell

  SvarSlett
 36. Neineineinei, du tar helt feil, Pia. Ikke ALLE. Jeg har funnet minst tre, kanskje fire mammabloggere som ser ut til å hverken kunne sukkerbrød eller sikksakksøm. Og jeg er så fersk at jeg bare har scanna et par hundre blogger. Dessuten er det ikke resultatet, men innsatsen som teller. Innsatsen min ligger på loftet hos moder´n i form av en trekvart ferdig ! mintgrønn pusegenser påbegynt i 1985. Gleder meg til å se din innsats i morgen!

  SvarSlett
 37. Fru Jippiyes: Jeg kan ha smak, men har ikke talent...
  Morgendagens innlegg er ferdig med de lekreste bilder - blir kanskje ikke helt sånn som dere forventer...eller det blir kanskje nettopp det dere forventer ;)

  SvarSlett
 38. Okeii...Kva i all verden kan det vere? Dy syr ikkje, det er eg sikker på...eller? Hmmm?

  SvarSlett
 39. Så spennende!
  :D
  Jo, værsågod og bare hyggelig.
  Håper dere liker Monsteret-satser på at det får et godt hjem hos dere..

  SvarSlett
 40. Nå har jeg et vemodig vakkert stemingsbilde av Joikakaker klart altså:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails