lørdag 30. oktober 2010

Om deling. Og ukeplan.

Mange ganger snubler jeg over lure ting og tang på nettet. Noen ganger tenker jeg at "HUN skrev jo om det, da kan jo ikke JEG komme og skrive om det samme!" Men så begynner jeg å skjønne at det er faktisk det mye av blogginga dreier seg om. Deling. Deling av tips, idèer, tanker. Det jo en stor fordel at vi blogger om diverse produkter - det gagner jo produsenten. Som oftest.Akkurat nå leste jeg inne i bloggen BO med barn om denne ukeplanen, som jeg falt for. Det er jo en vanlig familiekalender, men i stort format. Man endrer den uke for uke - det er bare å skrive ivei på pleksiglasset med en whiteboardtusj.

Også fra ukeplan.no

Og det er GOD plass til å føre opp diverse avtaler, spilletimer, kamper og møter. At man kan gjøre kalenderen personlig og dekorativ ved å få på bilder av alle familiemedlemmene, er noe jeg har sansen for.
(Julegavetips, min kjære?)

Og mens jeg er inne på deling via blogg - husk at du har sjansen til å vinne en Staycation - klikk deg inn her og prøv sjansen!

Ha en god lørdagskveld, med eller uten deling!

16 kommentarer:

 1. Å, den var smart! Føres herved på ønskelisten:-)

  SvarSlett
 2. Den der var jo genial, alle hjem trenger en sånn tror jeg og så fint med bilder. Her kan ingen si at de glemte...

  monica

  SvarSlett
 3. Takk for tipset!
  En sånn hadde kommet godt med her i huset! :)

  SvarSlett
 4. Så praktisk med ukesplan! Sånn skal jeg få meg når jeg får 2-3 unger til :D

  Angående wordle: Du sa du ville ha stort bilde! Det jeg gjorde var å trykke "open in window", trykke på "print" og istedet for å trykke "ok" på print, så trykka jeg på "save as pdf". Deretter gjorde jeg pdf-en om til jpg i photoshop. ;)

  SvarSlett
 5. Ooo, den var kul! Takker for tipset, det er herved notert ned på ønskelisten!

  SvarSlett
 6. Den er så kul den kalenderen, jeg ønsker meg en slik også! :-) Men skal også vente til jeg får noen barn til, ettersom den koster litt!

  Håper du får en fin søndag! Her er det koseTheadag!

  Klem

  SvarSlett
 7. ååå, så lur! Sånn vil jeg ha! Håper denne businessen holder det gående i noen år, babyMathias har ikke så mye på agendaen ennå! Takk for tipset, deling er bra!! Kanskje jeg skal dele videre på min blogg!!

  SvarSlett
 8. Helt enig med deg at deling er bra :-)
  Dette var jo en superduper ide, en sånn trenger jeg så absolutt med tre barn og aktive foreldre :-)
  Herved ført opp på min ønskeliste også :-)
  Du får ha en flott søndag :-)
  Hilsen Rita

  SvarSlett
 9. Så flott! Denne likte jeg kjempegodt. Tusen takk for at du deler :) Ha en super søndag, Pia! Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 10. Tips som kan være med å forenkle hverdagen er alltid kjærkomment hos oss.. Flott at du deler;)

  SvarSlett
 11. Hei Pia
  Herlig, herlig ukeplan! Jeg er fryktelig glad i og avhengig av ukeplaner for å forhindre at ting går i glemmeboka.
  Skulle gjerne hatt en slik glad en som dette med fine bilder av familien øverst.
  Så flott at du fortalte meg at navnet bak gladkjelen min er Kaj Franck! Visste ikke det, kanskje jeg bare ikke har tittet i bunnen på den.
  Ha en fin kveld!
  Hilsen Kaspara

  SvarSlett
 12. Genialt! Den var litt mer dekorativ i forhold til alle post it lappene som bugner på kjøleskapet ;-) Jeg deler dette på min blogg *blush*

  SvarSlett
 13. Den så helt genial ut! Takk for tips :)
  Pst! Groteske muffins du serverer, USJ :D

  SvarSlett
 14. Jeg har vært lei en dag surfer på nettet og så denne blogg. Jeg var glad i bildene og historien. Gratulerer til deg og mange velsignelser til deg og dine, "den vakre livet er ... mens du teller tiden din - Beste hilsen fra Argentina
  Gaby

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails