onsdag 27. oktober 2010

Kirsebærpiken.

Juhuu! Jeg er et kirsebær! Jeg føler meg sjelden som et kirsebær, det må jeg være ærlig nok til å innrømme. Jeg føler meg sjelden som bær eller frukt. Skulle jeg vært noe, måtte det vel blitt et eple.

Uansett, all denne kirsebærskrivinga kommer av at jeg har fått en award. Både fra Mims og Ellen Sand, og jeg bukker og nikker og neier. Ja, jeg kan godt danse rundt i ring også. For det er alltid stas å bli satt pris på.

Nå er det ikke alltid at jeg bringer sånne awards videre. Mange ganger strekker ikke tida til. Mange ganger har jeg andre ting jeg heller vil skrive om, og så havner awardtakking og awardlinking bakerst i køen. Og der blir de stående. Så det er ikke av vond vilje at jeg noen ganger unngår å skrive om awardser her i bloggen. Det blir bare sånn.

Men akkurat nå trår jeg til og gjør min bloggplikt og sender den videre. For det er vel det som er greia med awards - å gi andre en oppmerksomhet. Jeg velger fem ålreite blogger som godt kan få litt mer oppmerksomhet, nemlig CamillaBondekona, Glamourløs , bydama og er underveis.
Ta kirsebærutmerkelsen hvis dere vil:)

Å, ja, så må man nevne tre ting man liker å gjøre:
Da blir det noe så spennende som
1) tulle
2) lese
3) skrive

Og så skal man vise et favorittbilde. Det er jo veldig lett....NOT! (Okei, jeg vet at det ikke er kult lenger å si NOT. Men opplys meg - hva skriver man isteden?)

Mine favorittbilder akkurat nå er de som vi tok hos fotograf Trine Bjervig. Jeg har lagt de ut tidligere, men en god ting kan ikke vises for ofte.

Mine fire kirsebær


Ha en fruktbar dag, med eller uten kirsebær!

Og husk at DU har sjansen til å vinne en Staycation og få en opplevelse av å være "a cherry on top", eller et kirsebær på din kjæres kropp. Sjekk her.

21 kommentarer:

 1. Heldige du som er et kirsebær da :-)
  Og grattis med award...er som deg, ikke flink til det der jeg heller, men vi kan da ikke være flink i alt heller!

  Her bøtter det ned med regn, men alt er bedre enn snø!

  Ha en flott dag og klem fra meg

  SvarSlett
 2. Flotte kirsebærbarn :) Og flott kirsebær er du selv også. Stilige bilder!
  Ha en fin dag
  Klem Tonje

  SvarSlett
 3. Nå blei eg glad for at du linka te godeste Mims, skjønna jentå :o)
  Hjelpe på med litt linking fra deg ser du ;o)

  E uhyre som deg, og har nåken utfordringer liggende, som eg rett og slett ikkje får kommt igang med, for det e så møkje aent. Syns ofta de kan værr litt vanskelige å skriva og, for då må eg liksom tenka meg litt om, og det blir det nå visst ikkje for møkje av te vanligt ;o)

  Skreiv awardinnlegget for å visa at eg sette pris på å bli nevnt og så ga det meg sjansen å nevna andre. Eg tok litt av der kanskje da... tihi :o)

  Du e det størsta kirsebæret!
  E vel ingen hemmelighet at eg syns det, men du får jo nok oppmerksomhet da... ;o)

  SvarSlett
 4. De bildene av dere er kjempefine! Og så mange fine utrykk av vesla. Nå skal jeg innom å besøke de bloggene du linket til - alltid artig å oppdage nye blogger:-)

  SvarSlett
 5. Oi,oi, tusen takk, Pia!! Og nydelige bilder!

  SvarSlett
 6. Jeg syns NOT kan få sin renessanse nå, det er jo så gammelt at det er kult igjen, hehe. (not! neida)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med kirsebæret, det er sannelig velfortjent også:)
  Jeg elsker det profilbildet av barna dine, det er kjempefint!!!
  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 8. De bildene er så flotte, så jeg skjønner godt at de er favoritter. :)

  SvarSlett
 9. Vel fortjent. Jeg har lest bloggen din ofte, men aldri lagt igjen en kommentar. Sorry, jeg lover at jeg skal bli bedre på det. Men som sagt, jeg synes du fortjener det:-)

  SvarSlett
 10. Jeg liker NOT jeg;-D
  Gratulerer så mye med award!
  Kjempefine bilder av dere - skjønner godt du er stolt:-)
  Ha en fortsatt fin dag,
  klem,klem.

  SvarSlett
 11. Grattis m award :-D Knallfine bilder du har valgt ut :-) Vi kan godt fortsette med NOT enda lenger, syns jeg.....er ikke blitt kalt ukul av tenåringene mine når jeg har sagt det, så...kanskje det ikke er helt ute allikvel?

  Ha en (kirsebær)søt dag og klem fra Siv

  SvarSlett
 12. Grattis, lille kirsebæret mitt!
  Fotografbildene er urolig flotte alle sammen!

  SvarSlett
 13. hei og gratulerer med kirsebæret da!!!fortjent!!!

  takker samtidig for innsatsen på giveawayen på bloggen min!!!

  jeg har lagt deg på lista mi,og følger deg!!Du er moro;))

  SvarSlett
 14. Kjære kirsebær!

  Du lyser opp i tilværelsen min.
  Måtte du vare lenge...

  Nydelege bilder!!!

  Klem E :)

  SvarSlett
 15. Yes! Du er er eit kirsebær! Gratulerer!
  Og bilda er jo berre supre!

  SvarSlett
 16. Grattis :))
  Elsker bildene deres!

  Ha en fin kveld!
  Klem Jorid

  SvarSlett
 17. Grattis! Men jeg tror nå heller at du er en morell jeg, da. Mye søtere og utrolig mye bedre (og samma greia på engelsk.) Moreller trenger ikke sukres, og man får vondt i magen om man får overdose. Akkurat som deg!

  SvarSlett
 18. Gratulerer med velfortjent award!

  For noen utrolig herlige bilder :-)

  SvarSlett
 19. Også til lille meg da! Føler at jeg suser for meg selv der ute i periferien- så veldig mange takk. Du er dronninga! (Sies på engelsk). Vet ikke hva som kam avløse NOT. Var bedre på det når jeg jobbet på Oslo øst. Er det 20 år siden Waynes world, mon tru...?!

  Takk og god natt.

  SvarSlett
 20. nyydelige bilder og veldig morsom blogg

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails