tirsdag 12. oktober 2010

Hviite ønsker. Og kalender.

Bloggen hviit oppfordrer oss til å komme med en ønskeliste over produkter fra danske Ferm Living.

Så her kommer min.

Jeg tenkte at jeg skulle ønske meg en kul kopp eller to.

Eller et ganske så søtt sengesett.

For nesten alle andre har ønsket seg en wall sticker som er formet som en månedsplan. Og jeg prøver å ikke være mainstream.

Men den månedsplanen er jo genial, så jeg kan ikke unngå at den blir mitt ønske hvis jeg blir trukket ut inne hos hviit.

Vi trenger en sånn.  Her i huset er vi avhengig av logistikk på høyt nivå, og en plan der man har god plass til å føre inn alle dagens aktiviteter og avtaler hadde vært midt i blinken.

Utfordringa for oss blir å finne en plass til en sånn wall sticker - vi har ikke akkurat flust av store, hvite veggflater... Kalenderen trenger en meter ganger noenognitti centimeter med vegg, og jeg vil ha den på kjøkkenet. For det blir mest praktisk. Vil ikke få så mye nytte av en sånn kalender hvis den klistres opp nede i boden, for eksempel.

hviit, bring me the wall sticker! Som den gode lærer jeg er, har jeg nok av kritt. Mangler kun tavla. Og litt mere vegg.

Lag deg ei ønskeliste du og, da vel! Kanskje du får ønsket ditt oppfylt?
Ha en fargerik kveld, med eller uten tavle!

8 kommentarer:

 1. Den tavlen var kjempesmart! Jeg føyer meg inn i rekken av tavleønskende bloggedamer:-)

  SvarSlett
 2. Kjempefine ting du ønsker deg:)

  Klem:)

  SvarSlett
 3. Nais kåpp! Har samme veggutfordring her, ingen ledige noenognitti cm. Man kan jo ikke ta ned barnekunsten til fordel for en hip tavle....eller?

  SvarSlett
 4. God ide!
  Med litt oppmåling, maskeringstape og tavlemaling er det jo "bare" å fikse selv! Magnetmaling fins jo også, så kan man henge opp lapper og slikt på rutene og!

  SvarSlett
 5. Den tavlen var genial. Og vi har plass på veggen. Dette må undersøkes nærmere. takk for tips! :)

  SvarSlett
 6. likte veldig godt dynetrekket. Dagene suser av gårde og vi husker litt og glemmer litt - en sånn kalender hadde sikkert gjort at vi husket litt mer. Noe som hadde vært BRA! :)

  SvarSlett
 7. Mange av stilene det refereres til her i bloggeverdenen har jeg ingen peiling på, til tross at jeg gjør iherdige forsøk på å henge med.

  Siden jeg er eneboer holder det med lapper på kjøleskapet her i huset. Det går nok ikke under betegnelsen logistikk, men ser klart at en storfamilie kan ha et stort behov for å holde oversikten.

  Klem

  SvarSlett
 8. Lovely! Treng nokre slike her! Lillebror fekk ansvaret i går for å minne meg på at eg hadde ein lapp i lomma. Stakkars, snakk om press.
  -lille venn, mamma lid av amnesia (det er vel hukommelsestap det kanskje, men eit flott og dramatisk ord?), så du må huske å minne meg på at lappen eg akkurat putta i buksa, inneheld informasjon om når eg skal i barnehagen å ha møte med ei dame! (tomt barneblikk på fem år...)

  Viss eg er skikkeleg heldig, husker eg også datoen og klokkeslettet, sidan eg gjekk glipp av to (2!) møter i vår...

  Lykke til i konkurransen, og takk for så fin kommentar hos meg! :)

  Klem E :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails