mandag 11. oktober 2010

Høstferie. Og trygg trampoline

En liten snartur på hytta måtte til i høstferien. Mest for å rydde og pakke sammen før vinteren gjør sin innmarsj. Eller inntog. Eller hva det nå enn er vintre gjør nå til dags.
Og som vanlig lot jeg meg avlede - i stedet for å rydde bort hagemøbler, husker og andre leker, synes jeg det var mye mer morsomt å ta bilde av en sønn på trampolina. For når sikkerhetsnettet ble ryddet bort, kunne jeg endelig få tatt hoppebilder!
Og til de av dere som nå rister på hodet og lager knurrelyder fordi jeg er så uansvarlig og lar ungen hoppe uten sikkerhetsnett : CHILL! Selvfølgelig har jeg dandert matter rundt trampolina!
Og rundt livet hans henger en tynn tråd, som fører til at han vil bli hengende trygt og horisontalt i lufta hvis han skulle forandre retning og plutselig være på vei over trampolinekanten. Armer og ben er stivet opp med gips, slik at de ikke kan brekke. (Brukte bare sånn hurtiggips fra nille)
Og jeg sitter med hjelm og nakkekrage mens jeg fotograferer.

Ha en trygg dag, med eller uten hopping!

25 kommentarer:

 1. Godt du hadde sikkerhetsutstyr på deg! De kunne jo ramlet på deg..uff og huff... ;-)

  Ha en flott dag og klem fra meg

  SvarSlett
 2. Jeg tenkte mest på stengene som kunne spiddet ham:-)

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte bilder! :) Spretten type.

  SvarSlett
 4. Benedicte: De stengene har jeg bare lagt på med photoshop, sånn for å skape en litt mer dramatisk stemning, lissom.

  SvarSlett
 5. Herlig lesing!!:)

  Jeg hater det nettet rundt - bildene blir aldri fine:)
  Kanskje jeg må gjøre det samme som deg ;)

  Ha en fin uke, Pia :)

  SvarSlett
 6. Vist har du lagt til stengene i ps *skratte*

  For å trøste deg litt da, og sette meg selv på hoggstammen så fikk vi først opp sikkerhetsnett i år. Mine unger har hoppet med livet som innsats i 7 år nå...
  Ikke stolt av det, men det plager ikke nattesøvnen min heller, for å si det slik ;)
  Det er så vidt meg bekjent bare en gang en ulykke på trampoline har hatt værst tenkelige utvei her i lille Norge, og da var det vel nettet som forårsaket det!?
  Tror jeg da...

  Uansett. Ha en fin dag Pia :)

  SvarSlett
 7. hahaha... godt å få flire litt i starten av uka... og godt å vite at du tenker på alt og vel så det ;)

  SvarSlett
 8. :) Bra at du kom frå dette med liv og lemmer i behald! For ikkje å snakke om det dyre fotoapparatet... Tusen takk for fin helsing inne hos meg! Eg er ELENDIG på å lese bloggar for tida, har ein aldri så liten down periode, men ein nakke som søkkks! Men veldig oppfriskande å kome inn til deg! :) Takk for at du putta smilet i fjeset mitt ein måndags formiddag!

  NYT veka, med og uten sikkerhetsnett!

  Klem E :)

  SvarSlett
 9. Hopp og sprett, god morgen :)

  Kjempe fin serie med bilder av ungene, og den spretne familien din inne hos Trine!!! :) moro å se så stor hun har blitt :) Flott familie!

  ha en fin dag.

  klem

  SvarSlett
 10. Herlig! Og flotte bilder ble det jo! At jeg ikke tenkte på det før vi tok ned trampolina... Får huske det til våren da, og knipse litt før nettet kommer på plass. ;)
  Og du, jeg lo sånn av tusenfrydinnlegget ditt i går kveld at eldstedatteren kom opp og trodde jeg satt og gråt. ;)
  Ha en fin mandag! :)

  SvarSlett
 11. Også her i gården er vi opptatt av sikkerhet. Særlig datasikkerhet. Det var derfor mannen satt med slalåmhjelmen på seg da han surfet på nettet i fjor vinter. Ok da, det hører med til historien at hjelmen var ny, og måtte prøves på. Men likevel. Bildet ble utrolig bra!

  SvarSlett
 12. Flaks at han ikke ble spidda da! HAHA du er morsom :-)

  SvarSlett
 13. Herlige bilder! :)

  Holdt på å le meg ihjel av innlegget ditt under her, så det ble høytlesing for fruen i huset, som lo like så godt!
  Du er herlig!

  SvarSlett
 14. Det har ant meg, men nå bekreftet hos fotografen (flotte bilder) at du holder til på Kongsberg. Det gjorde vi også i nesten 17 år. Nå bor vi mer på landet.

  SvarSlett
 15. Godt å lese at sikkerheten er ivaretatt, skjønner ikke hvordan så mange av oss vokste opp uten varige men med det risikosportlivet våre foreldre utsatte oss for.. (ingen barneseter, sykkelhjelm, og sikkerhetsnett under klatrestativet, toalettbarnesikringer osv. Et mirakel at det gikk så bra..)

  SvarSlett
 16. Det er godt å høre at du setter sikkerheten høyt!! Jeg er forøvrig dypt misunnelig på alle barn som har trampoline i dag. Jeg hadde ELSKET å ha trampoline i hagen da jeg var barn...

  SvarSlett
 17. Eg betvile ikkje et sekund at du hadde sikra tilstrekkelig med matter og diverse sikkerhetsutstyr. Ungane i dag tåle jo ikkje å slå seg og sånn, så då e det viktig å ta visse hensyn! Godt du tar ansvar!

  Og sjølsagt måtte eg stola på deg angående kommentar på "pussy Pink" farge ;o)
  Kanskje det e derfor ein sånn fargebeskrivelse har kommt gjennom sensuren? Folk e lite observante??
  Elle e det barra meg og deg som tenke så grisete???! Lo for meg sjøl når eg oppdaga det eg. Sikkert nåken så har hatt det rasande festlig når de kom på det :o)

  SvarSlett
 18. Herlig innlegg:)
  Klem fra
  Lotta

  SvarSlett
 19. Takk for hyggelig hilsen i bloggen min! Artig å oppdage nye blogger, og selvfølgelig artig at noen har funnet meg ;)

  SvarSlett
 20. Haha, ja det er viktig å ta vare på sikkerheita.:) Herlege bilder!
  Kjekt at du vil vere med på blogglotteriet mitt.:)
  Ha ein fin dag du!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails