lørdag 9. oktober 2010

Fristelser. Og klikking

Denne klikkinga på dataen fører til at jeg oppdager mye flott. Via FruFly havner jeg her inne og sukker over bildene der.
Bilde fra Happy Home Wall

Inne i diverse blogger blir jeg gjort oppmerksom på flotte Manokopper og skåler fra Kähler.

Kopper og skåler fra Kähler


 Og inne på etsy klikker jeg meg selv til randen av galskap.

Og jeg har bestemt meg for å legge ut noen shoppetips i månedene fram mot jul.

Ikke fordi jeg skal være så innmari grei og dele med dere - det er mer at jeg ønsker å dra noen med meg ned i økonomisk uføre. Å vite at andre også lar seg friste, gir meg en større tilfredsstillelse enn det å kjøre i seg en Stratos, for eksempel.

Tingene jeg kommer til å vise er ting som ser kule ut, og ved å legge ut bilde og skrive om dem, unngår jeg kanskje å klikke på "buy" eller "purchase" eller "gå til kassa" eller lignende.

Hører gjerne om det er andre som noen ganger havner på kjøret, sånn shoppingmessig.

Ha en shoppende dag, med eller uten klikking!

19 kommentarer:

 1. Eg e veldig glad for å kunne meddela at eg ALDRI havne på kjøret, sånn shoppingmessig, men det gir meg jo litt glede å sjå at andre gjørr det ;o)

  Håpa du har våkna opp te samma flotta høsveret som meg, og får ein fiiiiine dag :o)

  SvarSlett
 2. Jajjamennsann, er på kjøret. Men det er jo så himla PRAKTISK å handla på denne måten! Og praktisk skal jo ei husmor vera, så det så. :) I tillegg blir det kjekt å gå i postkassen etterpå, nå som tida med kjærlighetsbrev er over, meinar eg.

  SvarSlett
 3. He,he, ja. Og utrolig hvordan tida flyr når man først begynner å klikke seg rundt..
  Takk så mye for hyggelig kommentar inne hos meg.
  Det bildet du hadde i forrige innlegg var så nydelig, forresten, er det minstejenta di?
  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 4. Ja, det liker jeg Pia!
  God lørdag :D
  Klem

  SvarSlett
 5. Måtte le av dine edle hensikter med å dele shoppingtips med oss andre - dra noen med seg ut i økonomisk uføre ha ha ha

  Ha en topp shoppelørdag og klem fra Siv

  SvarSlett
 6. Ja takk til shoppingtips!!!

  Ha en shoppende dag!!!

  SvarSlett
 7. man kan fort bruke lang tid i nettbutikker også... er jo mye enklere å legge varene i handlevogna der!

  så fristet blir man iallefall!
  ha en nydelig lørdag!
  her er det sol! klem ellemell

  SvarSlett
 8. Hmmm, kanskje jeg må gjøre alvor av å skrive det innlegget om budsjettering, som jeg har tenkt på en stund? For å være godt forberedt til kjøpepresset her inne, mener jeg? ;-)

  God helg til deg og dine, Pia!

  SvarSlett
 9. Hahaha, du vil ikke være på kjøret alene :D :D :D

  SvarSlett
 10. Da kan jeg tipse om at 7ZiNZ.no (de med silkelakenposer) GIR BORT ullskjerf i merinoull:-) Ikke en eneste krone trenger man å bruke. Må klikke at man liker de på Facebook, så man må jobbe litt for det.

  SvarSlett
 11. Hmmm... Tror kanskje at jeg er nødt til å slutte å lese noe mer av bloggen din, hvis det er hovedtemaet fremover... Du trenger nemlig ikke dra med meg "i fallet", jeg ramla så lang jeg var inn i nettshoppingens vidunderlige verden for lenge siden!

  SvarSlett
 12. Dette er på grensen til dårlig gjort. Men la gå..... Jeg kan vandre i uføret med deg. Jeg la forresten inn en bestilling hos Isaform igår (dåpsgave+julegaver - etter tips fra deg. Så du klarer dette fint, du Piamor :)

  SvarSlett
 13. Uff ja, jeg har jo blogget om det jeg også. Ikke bare nettshopping, men budrunder på Finn og andre nettauksjoner. Sukk....
  :)

  SvarSlett
 14. Hihi :) Det er mange fristelser ja, lett å havne på kjøret om en ikke passer seg :)

  SvarSlett
 15. Jo takk, det er nok av kule ting å bruke gronkene på. Spent hva mer du har funnet fram til og skal friste meg med.

  SvarSlett
 16. Gode tips taes imot med takk herifra :)

  SvarSlett
 17. He, he, jeg er klar for å bli dratt ned i økonomisk uføre:-) Hva har man bloggevenninner til?? Jeg stiller opp vet du.

  Gode shoppetips før jul setter vi pris på:-)

  Klem

  SvarSlett
 18. Er også klar for shoppingforslag, eg er ikkje god på slikt. Alt som kan ordnast frå blogg og frå sofaen er bra ;)

  SvarSlett
 19. Veldig bra å dra andre med seg ned! Jeg er (til nå) ingen stor klikkeshopper. Har vel egentlig ikke handla på nett siden jeg kjøpte et fjernstyrt luftskip til Mannen for noen måneder siden. Og det har jeg ikke en gang blogga om enda det fortsatt henger i stuetaket! Hmmm...

  Ser fram til shoppetips! :o)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails