tirsdag 28. september 2010

Trim. Og halleluja!

Jeg har begynt å trene.
Nå har jeg gjort det flere ganger, så nå kan jeg liksom si at jeg trener.
Sånn dametrim i en gymsal.
Det er kjekt, det.
Men fryktlig irriterende at den hyperspreke og megablide instruktøren er minst tjue år eldre enn meg.
I hvertfall femten år eldre.
Fryktelig så sprek, den dama.
Og så er det et par ytterst spreke til, som gjør sånne bokseslag i lufta mens vi andre holder hendene ned der vi hopper litt fram og tilbake.

Midt i den heftigste delen av programmet, når vi har høye kneløft i hurtig tempo, da begynner instruktøren alltid å klappe i hendene over hodet mens hun hoier og smiler.
Og et par av de andre spreke damene gjør det samme!
Er dette normalt?
Skal man smile og klappe og hoie mens pusten går som verst?
Hvorfor denne hallelujastemningen akkurat da?
Kan vi ikke smile og klappe og hoie når vi er ferdige etter helvetestimen?

Ja,ja, jeg gir meg ikke.

Men må få kjøpt noe som holder mage og bryster på plass - det er veldig ubehagelig med en joggebukse fra Hennes og Mauritz som glir ned under magen hver gang vi skal hoppe.
Alle de andre har tajts, faktisk.
Kanskje det blir mitt neste innkjøp?
Eller er det noen som syr sånt?

Kanskje jeg skal ønske meg noe sånt til førtiårsdagen? Altså klærne, ikke han fyren. Kunne jeg hatt drakten på meg bak fram? Tror det ville blitt mest kledelig.

 
Ha en sprek dag, med eller uten magemuskler!
Bildet lånt fra google

37 kommentarer:

 1. Oh yeah, gleder meg til neste "dagens outfit" fra deg. ☺

  SvarSlett
 2. Jeg kan si med erlighet at gladlakser på morrasgym er litt irriterende ;-P

  SvarSlett
 3. Snasen eh... tights det der. Men hvorfor denne polstringen i rompa? I tilfelle fall? Og hvis du først skal dette bør du vel påspandere deg armringer og knebeskyttere, ja kanskje til og med en hjelm. Hjelmen kan du igrunn bare låne av barna, så slipper du å blakke deg helt. Og vi tåler et dagens outfitbilde av det også;)

  SvarSlett
 4. Derfor liker jeg å trene alene i mitt eget tempo ;-) Jeg begynner på torsdag, så må også finne noe som holder mage og pupper! Hmmmm ..

  God tirsdag!
  klem

  SvarSlett
 5. Etter mange år som den i midten som løp med høye kneløft og klappet over hodet og hoiet, kan jeg betro deg at det handler om overlevelse. For min del i hvert fall. *ler* Periodevis. Det hendte man hadde husket å trene mellom showene så man hadde god tro på å komme seg gjennom med smilet fortsatt påklistret og uten å dø, men joda...
  Men jeg skal også si at jeg tenkte som du før jeg plutselig sto der selv og gjorde som alle andre... jævlig irriterende med sånne smellspreke instruktører med samme sveis etter timen som før.

  SvarSlett
 6. Den drakte var jo skikkeig lekker....hehe. Kan hende at du hadde følt andre ting (enn mage og pupper) var problematisk om du kjøpte deg denne;-) Jeg tror forresten min trningsøkt kunne bestått i å komme INN i drakta.

  Fin dag til deg!

  SvarSlett
 7. Hei,

  Dæven, så flink du er ! Med 4 barn er det ikke bare å få tid til trening også.. Når det gjelder den tightsen, vel tror jeg hadde valgt mannen i den istedet (hehe)

  Gleder meg til outfit av deg i den :-)

  SvarSlett
 8. God morgen spreka!
  Så flink du er da, som har begynt å trene!
  Jeg klarer ikke trenings-studioer! Blir kvalm av å se folk svette! Jeg brekker meg, helt sant!! Snur meg vekk når jeg ser konserter på tv, og de som står der...svetten renner....ÆSJ!!

  Jada, jeg vet det, jeg er litt rar..
  Men flink er du, som har kommet igang :-))

  Gleder meg til å se deg i den drakta..få tak i en god sports-bh, den holder puppene sånn tålig på plass..og kjøp en str mindre enn en normal bh...dettan kan jeg, har nemlig jobbet i en sånn butikk som selger undertøy ;-)

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 9. Flink du er som har begynt å trimme. Hørtes riktignok ut som du var litt for ung til ditt parti, men... Venter i spenning på neste outfit-innlegg.

  SvarSlett
 10. hehe :D så flink du e :)
  Æ tapte kampen mot treninga, men fikk faktisk skrevet ett innlegg om terrortimen..
  Visst du vil lese :D
  http://trinesgleder.blogspot.com/2010/03/dagens-treningskt.html

  Følte vel endel sånn som du :)
  Lykke til videre!
  Håpe du blir flinkere enn mæ.. Å like sprek som de som klappe i hendern og tar boksebevegelsa :D

  klæm

  SvarSlett
 11. Både tajtsen og de spreke hallelujadamene gir meg nok en gang en påminnelse om hvorfor jeg ikke setter min fot på SATS eller lignende. Lenge leve Ekebergslettas gjørmete humper!

  SvarSlett
 12. ALT er normalt, Pia! Og nå fekk du meg til å le heilt inn til mageMUSKLANE- beste trimmen i verda! Ja, du er flink, veldig flink. :)

  SvarSlett
 13. De instruktørene er slemme *nemlig*
  Jeg trener, men da på sykkel til jobb og i sal etterpå er bare sal :)
  Går mye turer i tillegg :)

  Men saltrening med instruktør, det orker jeg ikke..
  De er FOR spreke :)

  H&M har slike gode tights som holder inne og oppe det meste :)
  Veldig gode og ikke de dyreste :) *løp og kjøp*

  Klem....

  Enig med Alle oss her, ville også tatt mannen :-p

  SvarSlett
 14. Hi, hi Pia - det var bak-frem jeg tenkte passet best for meg også!
  - ellers kommer jeg til å skremme vettet av folk;-)
  Du er bare super-flink:-)
  Klem, Hege.

  SvarSlett
 15. Hahaha...fantastisk, du kan få sagt det!!

  SvarSlett
 16. Pia, du inspirerte meg til en bloggpost om noe som har engasjert meg i mange mange år.
  http://sirishverdag.blogspot.com/

  Fortsatt god trening!

  SvarSlett
 17. Med den drakten der på deg, hadde du nok fått de til å hoie og klappe med hendene over hodet rimelig ofte i løpet av timen....☺

  Gratulerer med at du har startet med trening!!! Du kan få bli med i gjengen vår.....som vil bli FFF (forty, fit and fabulous!!!) ☺

  SvarSlett
 18. He, he, akkurat derfor jeg sluttet på Studio Active:-) Utrolig slitsomt med sånne superhappy energibomber når man trener.

  Og en sånn drakt er jo egentlig utrolig smart for oss som må hipse opp buksen hele tiden mens vi trener. Definitivt mer kledelig bakfram:-)

  SvarSlett
 19. Hva som er vanlig eller ikke på slike treninger skal ikke jeg fortelle deg. Har jo ikke trena siden jeg slutta på håndball som 15 åring *flaut*

  Men gleder meg til å se deg i det pølseskinnet :))

  SvarSlett
 20. Ja hadde ikke symaskina mi avgått ved døden skulle jeg ha sydd til deg jeg altså! ;)Hvis det ikke er vanskelig mønster da såklart, jeg holder meg kun til mønster fra Stoff og Stil merket "easy" foreløpig. Men siden maskina mi er kaputt så er det vel egentlig ikke et alternativ uansett. Det var synd synes du sikkert :D

  Jeg ble forøvrig "forbigått" på tredemølla i går av ei eldgammel dame (vi snakker minst 70), så jeg skal ikke si et ord om sprekhet hverken her eller der...

  SvarSlett
 21. Så flink!!
  Dametrim og halleluja-møter er ganske så likt skjønner eg? Litt mindre pes på hallelujamøter kanskje? :)

  Men den outfiten gjør seg nok bedre på trim enn halleluja. Kjøp deg ein sånn, så skal du se det blir enda kjekkere å trimme! :D

  SvarSlett
 22. He,he! Herlig!! Du er bare god!! :) Ser deg for meg med både joggebuksa på knærne, evt DEN superdrakten.....
  Men du vet, en lekker kropp kan aldri måles i betaling...and you start getting it right here, in blood, sweat and tears! :) God trim!

  SvarSlett
 23. Jeg får litt prestasjonsangst når jeg ser sånne damer som hoier, veiver med armene, klapper OG gjør det i takt med musikken, jag. Øye - hånd - fot - koordinasjonen min er særdeles dårlig, tror jeg, og jeg ser ikke bra ut når jeg står og skal gjøre sånne øvelser.

  By the way - den buksa med polstring i baken er vel for sykling?! Eller... Men uansett bak-frem er nok lurest. Hehe...Klem!

  SvarSlett
 24. Jøsses, stilige tights! Jeg føler meg ganske sikker på at man automatisk hoier og smiler og klapper hvis man ikler seg en sånn outfit! Det er man nødt til! Rett og slett.

  Flink du er som trener da! Selv sliter jeg bittelitt med motivasjonen om dagen...

  SvarSlett
 25. Med en sånn drakt godt dratt opp i unevnelige steder vil det jo bli halleluja stemning hele timen, og en utvilsom lettelse når det hele er over... Hi hi hi hi hi
  Alltid kjekt med utstyr som holder kroppsdeler i fri flyt på plass, men... Lykke til med innkjøp... Trening er jo deilig når man har holdt på et par måneder, men i starten er det jo et eneste hel...
  Hilde

  SvarSlett
 26. Med sånn fin tajts trenger man ikke trene en gang, alt blir bare sugd inn og på plass, eller skvist vekk til andre steder.... Hei kanskje jeg bør få meg en sånn!!!! Da kan jeg jo få puppene jeg aldri hadde, bare hente fra litt andre plasser :)

  Når det gjelder den hoiingen, skal du ikke bry deg. Det er bare virkelighetsfornektelse "Jeg er ikke sliten, jeg bare nyter det! Jeg blir faktisk høy av å være sliten!" Bare pes i vei du, det gjør jeg:)

  SvarSlett
 27. Huh, trening? *Sniker meg ut igjen...*

  Men, tenker du blir lekker i en sånn tightsdrakt ja, hvem hadde ikke blitt det ;o)

  SvarSlett
 28. Trim! Nei, ikkje du også då.....Ikkje normalt med sånn hallelujastemning, spør du meg!
  Har funne ut at med rockeringen vert det meir naurleg å løfte hendene, kanskje eg skulle klappe litt også? Hendene må uansett litt opp frå midtpartiet...

  SvarSlett
 29. Det fine med å merke at folk som er eldre enn oss er sprekere enn oss er å erkjenne at vi må ikke nødvendigvis være på vei nedover. Stå på!

  SvarSlett
 30. Tror du må satse på å få med han karen i tightsen jeg!!! Han er sikkert personlig trener, og kan stramme deg opp uten yberhyggelig glising og hoppogsprettogtjooghei!!! Dessuten kunne han ha tøyd og pleiet ømme og stive muskler etterpå!!

  Høres ut som en plan!!! eller hur???

  SvarSlett
 31. Til dere som gir dere over - kan berolige dere med at det gjelder vanlig dametrim, en kveld i uka, ikke treningsstudio. Jeg løper ikke Oslo maraton og jeg kan ikke slå hjul.

  SvarSlett
 32. Ah, den dressen hadde du sett superfresh ut i!! Jeg er jo også en ivrig trimmer, akkurat som deg. I forrige uke trente jeg to ganger + at jeg rocket med rockeringen ihvertfall en dag. Så nå kan jeg virkelig si at: "jada, det er klart jeg trener! Det er så deilig atte"

  SvarSlett
 33. Oj, skal du også begynne å gi oss andre ikke-hoiere dårlig samvittighet nå. ;)en gang i uka er godt jobba det! Stå på! Og gøy å lese blggen din igjen..du er noenlunde like morsom fortsatt...hehe

  SvarSlett
 34. kred til deg for trening!! og ja - hoiedamer er det flere som kan styre seg for ;)

  SvarSlett
 35. Hallaien:) Aldri dumt med litt trening...med eller uten halleluja-stemning. Jeg for min del klarer meg også uten den.
  Takk for hilsen hos meg du:)
  Er innom her hos deg og leser litt av og til. Ser for meg at jeg kommer sterkere tilbake med flere innlegg når dette loftet blir ferdig...

  SvarSlett
 36. Hurra for deg som har kommet i gang med treninga!
  Tights kan anbefales faktisk!

  SvarSlett
 37. Eg hadde nok vore på lag med deg der ja...
  Huffameg! Går tur med hunden eg da, telle det mon tru?

  Rekne med at det endelige valget av treningsoutfit blir dokumentert???

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails