lørdag 25. september 2010

Røsk og riv. Og instruksjoner

Kjære Libero.

Jeg ser og forstår hva dere skriver....

...men jeg klarer bare ikke.


Det er sikkert ikke vanskelig å følge instruksjoner til punkt og prikke, men når mine egne metoder funker minst like bra, holder jeg meg til dem.
Røft og uestetisk, men raskt og greit.
Hva med deg? Gjør du noen ganger ting på din måte, selv om det egentlig ikke er helt riktig måte?

Ha en konform lørdag, med eller uten bruksanvisninger!

17 kommentarer:

 1. Ååååh, herremin som jeg har irritert meg over den dårlig åpneliberopakkeløsningen der har laget. Så her er det også røsk og riv!!

  Herlig lørdag til dere, her er TM borte idag og jeg 'finner' meg selv litt igjen! ;-)

  Klem

  SvarSlett
 2. - gjør som jeg vil hele tiden jeg :)

  God lørdag!
  Klem Hilde iren

  SvarSlett
 3. Pampers har mye enklere åpning. Du bør nok bytte. De er billige de også. ;)

  *god helg*

  SvarSlett
 4. He, he, som regel pleier jeg å gjøre ting på min måte, men på liberoen følger jeg faktisk bruksanvisningen:-)

  SvarSlett
 5. En ting kan jeg ihvertfall si med sikkerhet: Her i huset er det mangt og mye som åpnes på min måte, eller det kan være andre ting.

  For ikke lenge siden kjøpte jeg malingfjerner, og fant ikke på noen som helst måte ut av hvordan denne skulle åpnes. Måtte ta den med meg til butikken, og hvem søren kunne vite at her skulle det gjøres noe så gammeldags som å får hull i folien???

  Klem

  SvarSlett
 6. Haha, så det var derfor jeg ikke fant stiplede linjer på toppen? De hadde fornyet pakningen. Jaja, det ble og blir røsk og riv for meg også!

  SvarSlett
 7. hahaha, jeg banna høyt (hysj) da jeg skulle åpne den. kjøpte pampers neste gang!

  SvarSlett
 8. hmm...akkurat i dette tilfellet ser jeg faktisk ikke problemet. Synes pakkene er kjempelett å åpne nå, jeg da.. 2 tomler med lett press oppover, så åpner den seg så fint, så fint...:-)
  Potetsekker med sånn flette-tråd-dings derimot! Gi meg styrke!

  Fortsatt god helg til deg og dine!
  hilsen fast snikleser :-)

  SvarSlett
 9. Hehe, sålenge jeg får ut bleiene er jeg fornøyd. ;)

  SvarSlett
 10. Bruksanvisningen er helt grei på Libero, men åpningen du får er jo fullstendig talentløs så her kommer alle bleiene ut av pakka så fort den er åpen og opp i bunker på ei hylle over stellebordet.

  SvarSlett
 11. og potet sekker eller ris sekker med sånn der flettetråd er min favoritt. Bare man får kuttet den tråden riktig så er det bare å dra hele tråden ut i et stykke. Fantastisk og helt frynsefri pakke med potet eller ris :) I like!

  SvarSlett
 12. Å jess - åpnes skal du - om vi skal grine både du og jeg...! Nå er vi ferdig med bleier her, men det er andre ting som skal åpnes også. Det er en grunn til at jeg skifter tannbørste for sjelden...

  SvarSlett
 13. Jeg må da faktisk innrømme at jeg er en sånn "følg-bruksanvisningen"-slave... Det er rett og slett den nakne sannheten... Å følge en bruksanvisning gir rett og slett hæælimestringsfølelse, hvor firkantet det enn er. men jeg har det ganske greit for det om:)

  SvarSlett
 14. Her følges også bruksanvisninga på Libero, men FY ... SÅ TALENTLØØØST, AARGHH! Jeg er veldig glad du tok opp dette, kjære Pia. Oppriktig glad. Har du vurdert å skrive til dem? Det har jeg. Kanskje jeg kan linke til dette innlegget i den sinte mailen jeg gjerne vil sende? (Men som sikkert prioriteres like høyt som retting av nasjonale prøver i lesing...) Hva var galt med den gamle åpninga? At det gikk an å frakte bleiene med seg på hyttetur uten at de datt ut av pakka? At ikke alt rant utover hvis man bomma på perforeringa? Ååhh, dette var godt å få ut, kjenner jeg. Takk igjen!

  SvarSlett
 15. Hahaha - ser visst akkurat likens ut her hjemme. For min del handler det om gammel vane, og ikke nødvendigvis at den er så teit den nye løsninga...

  SvarSlett
 16. heheh.. fantastisk! Akkurat slik har våre bleiepakker sett ut fram til nylig.. mamma viste meg how-to ;)

  SvarSlett
 17. Jeg røsker og river også! Prøver hver gang jeg har en sånn potetpose eller grillkullpose som er lukket med tråd å finne ut hvordan den virker, men jeg har aldri fått det til! Når jeg er skal åpne noe fra en pose når jeg er sammen med søsteren min, MÅ jeg åpne den fra bunnen, for da blir hun dritsur ;D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails