lørdag 4. september 2010

Kul blogg, sju dingser og en quiz

Ellen synes det var så altfor få awards rundt omkring, at hun like så godt designet sin egen.

En kul award til en kul blogg.


Når man får denne awarden, må man komme med 7 duppeditter man ikke kan klare seg uten.

Mennesker, mat og kjærlighet og sånn er ikke duppeditter.

Har jeg egentlig så mange uunnværlige duppeditter?

Kanskje ikke, men jeg kan alltids finne på noe.

So here we go!

Pisk. Når vanlige oppdragelsesmetoder som såpevask av munn, halv dag i skammekrok og to timers timeout på lite teppe eller på trappetrinn ikke virker - da må vi jo ty til andre midler. Hvordan ellers skal vi få ungene til å adlyde, spør nå jeg? Pisken liver også opp et ellers så sovende samliv.Sinkbalje. Eller sink balje, som mange liker å kalle det. Kjært barn har nydelige navn. Som alt annet i huset, er også baljene våre av sink. Her bades det, her får svette, men glade føtter herlige forfriskende oljebad, og her vasker vi hår, negler og damaskservietter. Et must i ethvert trendy hjem.Bleiedispenser. I havet av barneutstyr, er denne bleiedispenseren noe av det lureste du kan anskaffe deg. Hvor skal man ellers legge illeluktende bleier? I ei vanlig søppelbøtte med lokk, kanskje? HELLOOOO!! Det er dessuten genialt med egne små lettskaffelige plastposer som hver og en bleie kan omsluttes av. Miljøvennlig og lettvint!

Eplekutter. I stedet for den slitsomme prosessen det jo er å skjære opp epler i båter, er det mye enklere med en sånn epleskjærer. Så kan du bare gå etter med kniven og fjerne brusk, steiner, mark og skall. Barn bør kun få epler i båter, ellers vil de ikke spise epler eller blomkål eller fisk, og de kan sette eplet i halsen.


Emaljeskilt med fantastisk, rørende tekst. Dette har vi i stort format på kjøkkenet. Synes det er artig med kloke visdomsord og skilt med ord-for-dagen hengende rundt i huset.

Bananbeskyttelse. Tenk så mange år vi har gått rundt med en frykt større enn andre redsler på jord - hva om bananen skulle bli most der den ligger på kjøkkenbenken?! For ikke å snakke om alle de gangene vi sender med ungene våre en banan klemt ned i en sekk - på skoleturer, i bursdager, på skidager - ja, alltid er en klemt banan med! Men nå har vi endelig fått oss bananbeskytter, som selvfølgelig passer alle bananer, uansett krumning.


Hodeskallesolbriller som blinker. Denne kledelige accessoriesen gjør et hvert antrekk komplett, og kan brukes både av store og små, kvinner som menn.

For å gjøre det litt vanskelig for dere: Jeg kan jo ha en sarkastisk tone innimellom. Og jeg mener ikke å drite ut akkurat disse duppedingsene - det finnes et hav av dingser jeg like gjerne kunne ha tatt for meg.

Men her kommer det vanskelige, nemlig en liten quiz:
TO av disse dingsene har vi faktisk i vårt hjem! OG vi bruker dem! Hvilke to dingser tror dere det er?
Om et par dager redigerer jeg dette innlegget, og smeller inn et billedbevis til slutt her. Lykke til!

Awarden går videre til
MammaMy

Lina som må se å komme seg på nett

Fjase-Bergljot

Silje (og takk for award fra deg - den kokte liksom bort i kålen, men 7 sannheter finnes faktisk her)

Mia i Myra

Ingrid/Tingene våre

Og la oss bare kalle henne Shy B

Alle bilder er googlet fram.

Ha en flott dag, med eller uten dingser!

30 kommentarer:

 1. Eg følte på meg at det var litt ironi og sarkasme ute og gjekk her!?

  Oj! Nå såg eg plutselig at eg fekk awarden :) Takk! He he! Nå også kul!

  men altså...Ironisk ang bleiebøtta?? Den er da uunnværlig!? ...dersom ein får tak i dei lettskaffelige (og særdeles billige) plastposene.. Det minner meg på at eg må kjøpe i dag når vi skal til Haugesund... Har overlevd noen måneder uten nå. ...og miljøvennlig....? Ja, nei...kanskje ikkje...men stinkebleiene blir jo uansett pakka godt inn i plast (her i huset iallfall) for å prøve å pakke inn skittlukta...

  Ha ein fin dag! :)

  SvarSlett
 2. Hahaha, morsomt:)

  Jeg tror du har bananbeskytteren og sinkbaljen;)

  SvarSlett
 3. Gleda meg te å sjå ka du gjorde ut av den awarden ja :o)

  Alt var jo dingsersomfinns i et kvart hjem, men ska eg velga 2 eg trur du har hima, så må det værr pisken og solbrillene. Det e jo heilt uunnværlig!

  God måren, god dag og god helg te deg og dine!

  SvarSlett
 4. Hehe... Jeg tror du har eplekutter og bananbeskyttelse hjemme. Hvorfor? Fordi det er de to tingene jeg har selv! :oD Eplekutter fordi min mor alltid har hatt det, og fordi jeg dermed trodde at det er et must i alle hjem. Bananbeskyttelse fordi en eller annen av ungene har fått det som reklame fra et eller annet sted. En håpløs tingest, spør du meg!

  SvarSlett
 5. Zinkbalje og bleiedispenser eller zinkbalje og eplekutter!


  Klem fra Grete

  SvarSlett
 6. æ trur du har eplekutter og bananfutteral ;)

  SvarSlett
 7. Takk og takk! Jeg tipper bleiebøtte og eplekutter! Men håper på bildebevis av deg med brillene:)

  SvarSlett
 8. He, he, tipper det må være bananfutteralet (det har vi...) og eplekutteren. Det kunne forresten godt vært den pisken og, men vi går for de to første:-)

  Kos deg med de uunværlige duppedingsene dine!

  SvarSlett
 9. Hmmm, interessante resonnement her...Dere får gruble videre, min munn er lukket med syv segl, og så blir det bildebevis over helga, som vi sier. Tjalabais, og ha en fin helg!

  SvarSlett
 10. Bleiebøtte og eplekutter. (Eller har du blitt immun mot bleielukt etter alle disse barna...?)

  SvarSlett
 11. he he :) Jeg er SIKKER på at du har emaljeskiltet og solbrillene (men om det er DU som har gått til anskaffelse av tingene... det vet jeg jo intet om..)
  Ha en nydelig helg

  Lilli

  SvarSlett
 12. Heisann..

  Eg trur du har eplekutter og bleiedispenser.. ;D Mulig fordi at eg har det sjøl kanskje!! hehe

  Kos deg med helga:)

  SvarSlett
 13. Eplekutter og bleiedispenser tror jeg finnes hos deg!

  SvarSlett
 14. Da jeg kom til eplekutter tenkte jeg "Skal hun gjør narr av eplekutter også nå?" Jeg har nemlig en sånn og den er super. ☺ Så jeg tipper eplekutter og bananboks.

  SvarSlett
 15. hehehe... mange flott ting her... not...
  Jeg tipper du har hodeskallesolbriller - de finnes vel i et hvert guttehjem?? og bananboksen ;)

  SvarSlett
 16. Hva du har og ikke har på soverommet, får være din sak, men det hadde liksom ikke overrasket meg om du hadde en pisk. Det er jo utrolig hva folk har liggende og slenge... Men bananbeskytter er jo ikke utenkelig at du har i ditt hjem. Eplekutter? Med barn i huset er det jo selvsagt at epler serveres i båter, men er du så lat? (For alt jeg vet kan det jo være en fantastisk ting!) Men med alle gutta, så går jeg får brillene. God helg!

  SvarSlett
 17. :))))) Eg trur du har skiltet og sol brillene. Eller solb rillene. Du traff iallefall spikeren der. ;)

  SvarSlett
 18. Uhøflege My! Gløymde å seia takk for award. Takk for award. :)

  SvarSlett
 19. Artig award denne! Jeg tror du er en praktisk dame - og tipper eplekutter og bananfuteral. Begge delene er ganske praktisk. Jeg har ingen av delene - selv om jeg er veldig praktisk anlagt. Men begge deler blir vurdert innkjøpt, hver gang jeg kommer over det..

  SvarSlett
 20. Hei Pia!

  Jeg tror du har emaljeskiltet og pisken ;)

  Riktig god helg!

  SvarSlett
 21. Haha!
  Jeg tror du har bleiebøtte og eplekutter da jeg har de to tingene selv og de er en hel del (masse) i bruk.
  Men jeg må si at jeg håper jeg tar feil og at det er pisk og hodeskallesolbrillene ;)

  SvarSlett
 22. Eplekutter og bleiedispenser - helt klart!
  Hehe...

  SvarSlett
 23. Hm dette er ikke lett, for en ting er hva jeg kan forestille meg at du har valgt og beholdt selv, noe annet er hva andre fyller huset ens med. Hva jeg har av disse tingene er eplekutter og sinkbalje. Jeg tipper du har eplekutter, kanskje en eldgammel sinkbalje som meg i hagen? Eller er det banansjuleren. Tror kanskje ikke det. For mye styr å ha en til hvert barn som til en hver tid er rene. Tipper du har funnet en enklere løsning på matpakkerutinen. Om du noengang har hatt bleiebøtte tipper jeg du har hivd den ut innen du kom til det 4. barnet. For mye styr med lunken bleieorm. De brillene kunne nok en av gutta dne skaffet, eller noen bursdagsgjester. Pisken kan du gjerne ha. Særelig siden du har bodd i Afrika, så kanskje det er en gammel suvernir? Og skiltet, hm det kan jo hvem som helst falle for i et svakt øyeblikk... Hm eplekutter og sinkbalje blir mitt endelige svar!

  SvarSlett
 24. Du har eplekutter og solbriller. Jeg ville trodd du hadde bleiebøtta, siden den ble delt ut gratis da vesla blei født, men den som er på bildet pakker ikke inn en og en bleie slik du beskriver, derfor tror jeg ikke du har den. Med mindre det er ei felle...

  SvarSlett
 25. Tipper pisk og hodeskallebriller:)
  Noe som sa meg det da jeg hørte sovende samliv, og regnet fort på fingrene antall barnefødsler. Mens vi andre sover av utmattelse, fortsetter dere å produsere.....! Hvor kommer energien fra??
  Holder en knapp på pisk og hodeskallebriller ailtså....!!

  SvarSlett
 26. Flotte ting du kom opp med der! Jeg tipper du har bleiedispenser og hodeskallebriller!

  SvarSlett
 27. hehehe, ler høyt :)
  du må vel ha pisk for å få fart i alle de gutta?? hehe...nei, jeg tror det må være bananfutteral og eplekutter :)
  *venter spent*

  SvarSlett
 28. jeg tipper eplekutter og bleiebøtte

  SvarSlett
 29. Hmm! Her er det rett frå hytta, der eg er fullstendig uvitande om kva som skjer i Blogglandia, og rett tilbake til virkligheten;) Takk for award, det er ein ære.
  Og eg trur du har eplekutter og skiltet :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails