torsdag 23. september 2010

Klær. Bare klær

Det finnes altså så mye flotte klær til barn. Jeg gir meg helt over.

Da gutta var små, var det ikke så mye å velge mellom. Du hadde noen marineblå bukser fra Lindex og noen militærgrønne bodyer fra Cubus.

Nå har utvalget av gutteklær kommet seg betraktelig, og det finnes til og med egne guttebutikker med masse flott!

Jeg fråtser jo litt i jenteklær, jeg da. Jeg titter mye ihvertfall - det koster ingenting.

Jeg måtte sukke da jeg så disse klærne fra Aya Naya som MorTil3 selger.
Gudskjelov ligger klærne i en litt høyere prisklasse enn det en mor i ulønna permisjon bør bevege seg inn i.

Og enda mer gudskjelov er det at klærne ikke finnes i de minste størrelsene.

Men det er lov å kikke.

Ha en drømmende kveld, med eller uten penger!

10 kommentarer:

 1. Det var virkelig utrolig flotte klær. Den kåpa øverst er noe av det fineste jeg har sett. Likte veldig godt den nederste saken i velour også. Godt jeg har gutter. Pju! Der sparte jeg mange penger gitt!
  Ellen :)

  SvarSlett
 2. Heh, jeg kjenner GODT til akkurat det du beskriver her... Det er så utrolig mye flott - til altfor mange penger. Både klær, ting og tang, reiser og hus... Her vindusshoppes både herregårder og fancy-schmancy klær og stæsj over en lav støvel - uten å så mye som kile borti "KJØP"-knapper ;)
  Ha en berikende kveld, Pia ;)

  SvarSlett
 3. Den kåpen siklet jeg litt over (her har de den på en butikk som heter ren lykke) og jeg var fornøyd med at jeg "kun" har en gutt, og endte opp med å kjøpe verdens søteste onepiece til han i stedet (som kun var halve prisen av kåpen og derved akkurat innen rekkevidde..)

  Det er lov å kjøpe unyttige ting og. sant?!
  Lilli

  SvarSlett
 4. Her var det mye fint, gitt - i rett størrelse og... Godt at veslesnuppa er såpass sær i klesveien at hun sikkert ikke hadde likt noe av det her:-)

  SvarSlett
 5. Jaa du. Jeg tør ikke å bevege meg inn i nettshoppingens verden. Jeg handler av og til på iTunes, kjøper noen billetter, og det er stort sett det.

  SvarSlett
 6. Å drømme er vel en av de tingene som fortsatt er gratis.

  Mulig jeg høres ut som en sur, gammal kjerring, men jeg synes at alt dette med merkevarer og alskens rådyre butikker som har etablert seg, begynner å grense til det glade vanvidd. Jeg undres mange ganger om dette ikke er et resultat av overflodssamfunnet.

  Men det er nå en bestemors mening.

  Klem herfra

  SvarSlett
 7. Vet jeg etterlyste god kjøpstips, men nå angrer jeg. Har gått på en smell, mulig det kommer et innlegg når jeg har summa meg....

  SvarSlett
 8. Nå måtte jeg dobbeltsjekke at jeg var inne på rikitg blogg, Pia. Ulikt deg-innlegg, hehe. Men jammen er det mye fint og flott der ute. Nesten så man kan ønske at det finnes i voksenstr noen ganger...

  SvarSlett
 9. Nydelig den øverste jakka der ja!

  SvarSlett
 10. å sukk..tror sønnen min hadde kledd den lilla kåpen øverst...må bare overbevise mannen først....

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails