fredag 17. september 2010

Klemz en fredagzkveld. Og teit

Jeg tenker at mye er teit.
Men så blir det teit å skrive om alt jeg synes er teit.
For da er jeg redd for å framstå som teit.
Jeg har flere ganger skrevet reine takkeinnlegg.
Men noen ganger er jeg redd for at den takkinga skal bli oppfatta som teit.

Men samtidig vil jeg gjøre det.
Jeg vil takke.

Jeg rekker ikke lenger over alle blogger her i verden, men det betyr ikke at jeg er overlegen, ei heller at jeg er høy på pæra.


Det ligger ikke for meg å nevne i hvert innlegg at jeg elsker dere, at jeg sender dere trillioner med varme klemzer eller at jeg blir rørt til tårer over herlige kommentarer. For det ville ikke vært helt sant.

Jeg er glad, jeg er stolt og jeg er takknemlig for at dere leser. For at dere gir meg hyggelige tilbakemeldinger. For at dere velger å følge min blogg.

Det gleder meg også å se at mange av mine innlegg har ført til vel så mye oppmerksomhet som det å hoste opp en giveaway. Det er stas, synes jeg. Men blogglotterier har jo blitt en del av bloggingen, så det kommer snart noe her også;)

Så takk for at dere motiverer meg til å fortsette å skrive,
takk for at dere er med på å skape skriveglede,
takk for at dere er ..eh..dere.. (huff, nei, det siste der ble teit...)

Et nydelig bilde tatt med selvutløser i dag.

Og så drister jeg meg til å spørre - hva liker dere egentlig at jeg skriver om? Her er jeg ikke ute etter at dere skal være så forbaska høflige og svare "Elsker ALT du skriver!!"
Jeg lurer oppriktig...

Ha en super fredagskveld, med eller uten teite takksigelser!

Shit: Edit: Glemte å skrive GOD HELG! Var jo inne i den modusen nå. Så da ønsker jeg dere alle ei riktig
GOD HELG!!

45 kommentarer:

 1. Vanskelig spørsmål...
  Jeg leser bloggen din fordi du skriver på en usedvanlig herlige måte. Uansett hva du enn måtte skrive om, så formidler du det på en dønn ærlig og lite jålete måte. Det at du tar deg selv så hjertens uhøytidelig er prikken over I`en her.

  Lov meg at du aldri slår om til type "dagens outfit" eller "yey, nytt pudder på cubus" blogging.....da faller jeg av lasset rimelig kjapt!

  God helg til deg og!

  SvarSlett
 2. God ettermiddag - nei tidlig kveld forresten :-)

  Alle med 3 barn +, eller barn i seg selv, eller en mann, eller bare seg selv .. uansett - vet at livet er slettes ikke en ren lykke. Det er dager med utfordringer, lykke, glede, sorg, hverdagsgleder, brudd, fødsel, utfordringer, glade barn,sure barn, solskinnsdager og mindre solskinnsdager. Jeg synes bloggen din er hverdagsslig, morsom, sin, vakre bilder og innholdsrik. Om jeg kan komme med et tips : Blogg hverdagen slik den er og slik du føler.

  Klem

  SvarSlett
 3. Eg elsker ALT du skriver!!! :)

  SvarSlett
 4. Carrin: I promise! Det kan jo komme noen outfit- eller puddervarianter, men da i humoristisk form;)

  Alle oss: Takk!

  Sundal: Ja, du gjer vel det...

  SvarSlett
 5. Jeg sier som Sundal: EG ELSKAR ALT DU SKRIVAR!!

  SvarSlett
 6. Hei skjønne Pia! Jeg oppdaga bloggen din ved en tilfeldighet, og det er rart det der med blogger. Noen fenger med en gang man kommer inn og leser, mens andre ikke fenger overhodet. Jeg har valgt å legge meg til som følger og følge din blogg fordi jeg synes du skriver om ting som jeg liker å skrive om selv. Og som journalist er jeg opptatt av ironi, godt språk og gode historier. Og alle disse tre innehar du- derfor setter jeg pris på deg, bloggen, og det du skriver. Skriv om det som faller deg inn, og som er naturlig for deg å blogge om- det holder i massevis for meg! Ha en fin fin fredagskveld. Klem Kristin

  SvarSlett
 7. Enig med alle her. Det er nesten det same kva du skriv om fordi du skriv ALT så bra og treffande og morsomt.

  SvarSlett
 8. Det jeg liker best med bloggen din er din humoristiske og sarkastiske/ironiske stil. jeg ler ofte høyt når jeg leser bloggen din. Så jeg synes at så lenge du holder på dine herlige humoristiske tone, så kan du skrive om det meste. Dagens outfit i Pia-stil, jatakk!!!!! Dt gleeeder jeg meg til å lese:-)

  God helg klem

  SvarSlett
 9. Hei Pia. Jeg er en av de som jevnt tar turen innom denne bloggen. Det som får meg til å lese dine innlegg er snerten i din måte å skrive på og humoren i hvordan du ordlegger deg på. Uansett tema så er det interessant å lese ordene dine, uansett om jeg er veldig enig i det du skriver eller er av en annen oppfatning. Jeg synes det er spennende å lese om andres opplevelser og synspunkter, og i dette tilfellet dine, det beriker meg på mange måter, det får meg til å reflektere. Noen ganger er det så morsomt og levende det du skriver at jeg må dele det med andre i familien - og det er hyggelig ;) Så - fortsett å skrive - om stort og smått - det er til glede for meg og mange, mange flere :)

  SvarSlett
 10. Jeg har flirt godt i kveld etter å ha lest et par av dine siste innlegg. Jeg liker dine hverdagsbetraktninger med et humoristisk blikk på det meste. DU kunne nok fint ha skrevet om en handletur på Ikea uten at det blir kjedelig å lese, eller hva dagens middag besto av ;) Det er jo det som er hele greia. Dem som KAN skrive kan skrive om alt. Klemz til deg også og god helg!

  SvarSlett
 11. Jeg er avhengig av bloggen din, det syntes jeg er "teit" *smiler* Jeg? Avhengig av en blogg? Det hadde jeg aldri trodd om meg selv. Nå føler jeg meg teit for at jeg ikke skriver rettskriving på bloggen til en lærer! *flirer*
  Men over til hva jeg liker på bloggen din, jeg liker de ærlige innleggene. De useriøse, ironiske innleggene, dem som får meg til å humre, og smile godt, uansett hvor sliten jeg er!
  God helg!

  SvarSlett
 12. Hei skjønneste!
  Jeg elsker disse innleggene dine, som er ærlig og som er kanskje litt teit! Du får frem mye som vi andre kanskje ikke tørr skrive, men som vi er så enig i. Iallefall jeg! :-)) Du sprer glede og humor gjennom bloggen din, det beviser bare hvor sprudlene og god du er. For det synes jeg og jeg elsker alt du skriver ;-)

  Ha en fin kveld, nå har besøket her i huset dratt hjem og jeg skal kose meg med gull-rekka på tv!
  Klem

  SvarSlett
 13. Hahaha, følte meg litt truffen der med love you all liksom, men du får jo vist det uten at det blir teit.

  Du kan skriva om alt ja, og når du gjørr det på din måte så fenge det meg rett og slett. Eg kan ikkje komma på ka eg evt vil at du ska skriva mærr om, for ærlig talt så har eg likt alle innleggene dine. Du må jo barra fortsetta med å skriva det så falle deg inn der og då, og om det falle inn under "hverdagsbetraktninger" elle ka det gjørr e nå samma f...

  Eg like spesielt godt når du skrive om uhyre dagligdagse ting, sette ting litt på spissen og harselerer med klisjeer. Alle dei små tingene, som egentlig e ganske store.

  Du har fått meg te å tenka litt ekstra, mærr enn ein gong. Sånt sett kan du godt legga inn litt flærre "dype" innlegg, for me har ikkje vondt av å få oss ein liten tankeveker innimellom. Så får du praktisert litt pedagogen i deg og mens du e hjemmeværende ;o)
  Like at du sette ting litt på spissen for å få fram et poeng, og at det e møkje å lesa mellom linjene hos deg. Har dyp respekt for deg rett og slett.

  SvarSlett
 14. Jeg slutter meg til det Eirin skriver; ironi, sarkasme og humor. Da er innholdet egentlig revnende likegyldig! Nå venter jeg i spenning på pudderposten. KoZZZZZ og klemZZZZZZ

  SvarSlett
 15. Henger meg på alle her Pia FORDI:
  Det du skriver om er GODE historier, et godt språk en stor dose ironi og humor!
  - og da blir det jo ALT;-D
  Jeg kjeder meg aldri inne hos deg!
  Ha en fin kveld,
  jeg er sofa-slakt foran tv`n..!
  Klem,Hege.

  SvarSlett
 16. Jeg liker spesielt godt når du drodler over egen utilstrekklighet eller rettere sagt gjør narr av alle mødre som tror nystrøkne, blendahvite klær på barna, egenmekka pesto og topp shina shappy chic hjem er veien til lykke.

  Synes også du er flink til å dinne kule ting på etsy - det er det forresten lenge siden du har gjort, he he.

  Humor og et godt språk er en god oppskrift. Ha en skikkelig kul helg, tipper det er noen fotballkamper på gang...

  SvarSlett
 17. Heisann:)
  Du må jo bare fortsette som du gjør, jeg HÅPER du gjør det.Jeg elsker faktisk alt du skriver.Og når jeg sier at jeg digger alt du skriver om, så er det fordi du kan skrive om SKATTERETT og allikevel få det til å bli underholdene.Derfor har det jo ikke så mye å si hvilket tema du velger på en måte:)
  Ha en strålende fredagskveld!

  SvarSlett
 18. Jeg liker bloggen din fordi du tar deg selv lite høytidelig og har GOD humor. Det er måten du skriver på som fenger meg. Det er veldig gøy å lese om de hverdagslige tingene/situasjonene mange kan kjenne seg igjen i. Lagt til en smule overdrivelse og ironi... Me like!! Fortsett slik du har gjort nå du!

  Ha en flotters helg!!

  SvarSlett
 19. Pia - du gir meg mange smil og en god latter nesten hver dag, og en god latter forlenger livet sies det, så.... fortsett - så jeg kan bli riktig gammel!

  (bare jeg ikke ler meg ihjel da...)

  SvarSlett
 20. Som det så ofte er her i blogglandia ramla jeg tilfeldig over bloggen din....og falt pladask :-) Du viser at ikke alt er perfekt, og det syns jeg er herlig - det er alt for mange strigla blogger der ute. Så skriver du utrolig bra om det å være mamma, og jeg kjenner meg igjen i så mye av det du skriver om (selv om mine unger nå er blitt en del større enn dine er). Dessuten tar du også opp viktige ting, som f.eks nettvett ifht blogging - og det uten å virke belærende :-D

  Fortsett den gode tonen du, Pia :-)

  Ha ei fin helg og klem fra Siv

  SvarSlett
 21. Heisan :o)
  Gjør som du pleier, skriv like herlig som du pleier og bare vær den gøyale skrivejenta du er ;o)
  Ha en flott helg til deg og dine ;o)
  Klem fra Gro :o)

  SvarSlett
 22. Haha..kjenner igjen de teite-vurderingene;) Vanskelig å si hva jeg liker best for du har en helt egen evne til å gjøre alt interessant og vittig. Og det sier jeg ikke for å være høflig;) God helg!

  SvarSlett
 23. Jeg liker måten du skriver på; morsom, ironisk, litt alvor innimellom...Jeg liker temaene du tar opp, at du skriver så variert. Vet du, alt er ganske så bra! :-)

  SvarSlett
 24. Du vet Pia - dette/du er en TOTALPAKKE. Vi liker virkelig ALT du skriver om. Bare fortsett med å skrive om alt og ingenting - og du har lesere langt inn i evigheten! (Jada - det var ikke dette svaret du ønsket deg - men det er det du får fra denne kanten) KLEMZZZ

  SvarSlett
 25. Flere som er i "tusen takk"-humør i dag? ;-) Heller ikke for meg er det naturlig å takke hver eneste dag, for da blir jo ikke bloggen noe annet enn en eneste takketale, men innimellom, sånn som i dag for eksempel, følte jeg for å si noen "egne" ord. Blir jo fryktelig mye tankespinn på Bustebloggen og ikke fullt så mye i dag gjorde jeg ditt, og i dag gjorde jeg datt. OG! Det er nettopp det jeg liker ved bloggen din, at det ikke er så mye "i dag vasket jeg vinduer og kjøpte nye roser" sånn hver eneste dag, men at det er litt fjasete og masse sarkasme. Jeg liker skråblikkene dine på hverdagslivet, som er litt mer spritet opp. Javisst elsker jeg blonder, roser og sink, men jeg elsker også å le, og det gjør jeg masse av her inne! Det er dessuten godt å se at det er fler som ikke rekker innom alle. Selv har jeg "bare" 69 følgere, og jeg føler meg som verdens mest blærete blogger som bare titter innom noen prosent av dem. Det er bare det at tiden strekker ikke til alltid. Nåvel. God helg! KlemZ og koZ

  SvarSlett
 26. Vet du hva, en av grunnene til at jeg leser bloggen din hver dag, er at fordi du ikke omtaler oss lesere som skjønne, fantastiske, nydelige, hærrlige mennesker osv. Pjuk sier jeg til sånne ord! Dessuten er det ikke du som skal takke oss, det er vi lesere som har underholdning hver dag når vi klikker oss inn på Pias Verden, vi skal takke deg for at du gidder!

  Du må aldri bli en sånn "pastellblogger"! :)

  Puss och kram fra Levanger ;)

  SvarSlett
 27. "er at fordi du ikke..". jadda, seint på kvelden her ser jeg. :) Men du skjønner hva jeg mener!

  SvarSlett
 28. Afrika. Liveopptak av deg og din kjære. Jeg veit da flaten altså, egentlig viktigere hvordan enn hva! Klemmtzzzz

  SvarSlett
 29. Du klarer å skrive underholdende om tilsynelatende hva som helst.

  Ærlig og selvironisk. Det er herlig å lese om dette fordi det er mange ting jeg må nikke og humre gjenkjennende til.

  Hverdagslige og flotte innlegg med fine bilder til!

  Skriv videre om det som faller deg inn!

  Jeg er ikke alltid like flink til å kommentere, det ligger vel ikke helt for meg og måtte si noe alltid. Så la meg si det en gang for alle, i tilfelle det blir en stund til jeg skryter igjen, jeg DIGGER bloggen din som den er. Å elske den er litt for voldsomt for meg;-)

  God helg!

  SvarSlett
 30. Hm, en morsom mammablogg. Det var noe..uventet. Men ikke teit. :) I will follow. :)

  SvarSlett
 31. Jeg trodde det skulle blir noen år til jeg begynte å følge mammablogger, men bloggen din er hysterisk morsom :-D Hver dag spør samboeren min hva det er jeg ler av på dataen, også er det nei, hun der Pia med den mammabloggen igjen. Nå har du egentlig ikke noen tradisjonell mammablogg heller, mer en uselvhøytidlig blogg om alt det der smårare i hverdagen. Det jeg ler mest av sålangt er Henny som ligger og graver i kattematen, de fleste foreldre legger jo bare ut glansbilder fra hverdagen, så dette er et friskt pust! Keep up the good work!

  SvarSlett
 32. Nå detter du vel snart av stolen etter en (over)dose skryt!


  (Men, jeg hiver meg selvfølgelig på alle over og sier bare en ting: fortsett som du gjør! Og ikke dårlig at du strør om deg med klemzer på en fredagskveld. Skulle gjerne gjort
  det samme, men z-en gir meg grøsninger på ryggen;)

  SvarSlett
 33. Og jeg som elsker ALT du skriver da;-)

  men jeg er veldig glad i å lese innleggene dine, de er alltid så morsomme og jeg ler like godt hver gang:-)

  Ha en flotters helg!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 34. Så lenge du er engasjert i det du skriver så er det bra :)

  SvarSlett
 35. Jeg liker ALT, jeg, og er evig takknemlig. Hadde det ikke vært for deg, hadde jeg for eksempel aldri hørt om P-pillePia (hva skjedde med henne, forresten?). Også er det en positiv blogg, i den forstand at man blir i godt humør av å lese den, uten at den blir i nærheten av klissete. Og av og til er du litt slem (pent innpakket), og rett som det er ironisk. -Og til slutt må jeg nevne at innlegget om å ha korpsspillende barn, var svært fornøyelig.

  Og nå er jeg ferdig med alle "og-setningene", så ha en finfin helg!

  SvarSlett
 36. Og Pia, eg måtte innom igjen! Eg har no lest alle dine 3 etikettar om interiør, og eg kjenner meg att i alle. Eg vil berre seie at eg er så glad for at du skriv om interiør på den måten akkurat du gjer det. Og "kosogklemmestilen" din, med eller utan Z, passar meg utmerket. Og så håper eg at du ikkje får prestasjonsangst etter alt skrytet frå alle her.

  SvarSlett
 37. Heisann :-))
  nesten umulig å svare ordentlig på, og når du ikke vil vi skal skrive at vi liker alt du skriver om, blir den enda vanskeligere...
  Jeg storkoser meg når jeg leser bloggen din, kjenner meg igjen i så mye...
  henter inspirasjon hos deg når jeg en sjelden gang ikke har noe å skrive om...
  Jo...jeg sier det allikevel..
  Jeg liker ALT du skriver om!
  Så det så...

  Ha en fantastisk lørdag
  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 38. Du har et herlig skråblikk på verden og hverdagen, som gjør at jeg stadig må innom en tur. Sitter og flirer mens jeg leser, og kjenner meg godt igjen. Selv bleiebøtter og parkdresser blir "interessant" for en som er barnløs *ler*

  Keep up the good work!

  Klemz (ehhh......)

  SvarSlett
 39. Jeg liker at du skriver om TEITE TING - på en morsom måte!

  SvarSlett
 40. Hei :) sitter her som vanlig med et smil når jeg leser bloggen din... din måte og se ting på og den humoren du legg ut her er bare kjempe kjekt... og det er vell en av grunnene til at jeg stadig vekk kjem innom deg...

  Fortsett med dine hverdagsbetraktninger du på din humoristiske måte...

  Ha ei flott helg :):)

  Klem

  SvarSlett
 41. Jeg pleier å samle opp noen innlegg og så lese de i slengen - da får jeg liksom mer ut av moroa, ett innlegg tar liksom så fort slutt ;)
  Jeg klarer liksom ikke å komme på hva jeg helst ville du skulle skrevet om - det er jo du som er kreativ og kommer med de gode ideene og innleggene!! :)

  Kos dere med garasjerydding (eller det er kanskje mannen som har overtatt hele det prosjektet) - så får dere ta dere en søndagstur ut i det blå i morgen. Regner med at sola skinner litt over hos dere også i helga :)

  Ü

  SvarSlett
 42. Jeg digger bloggen din, leser i den flere ganger i uken :)
  Sitter og ler så jeg rister til tider, du skriver veldig morsomt :):)
  Ikke slutt med det vertfall :)
  Outfitene sørger jo vesla for, så bare skriv om hverdang du :) På din måte :)

  Klem

  SvarSlett
 43. Hei! Kom tilfeldig innom bloggen din når jeg søkte på silkelakenposer og test. He he - måtte le av den testen din. Etterpå har jeg stadig vært innom og lest - det er så artig å lese alt du skriver. Du har en livslyst og glede i hverdagen som er lett å glemme når en er travel jobb-mamma. Fortsatt i samme stil. Og PS. jeg liker at du skriver kort og godt og med stor skrift og masse bilder. Det sier mer enn tusen ord:) Lykke til videre. Hilsen trønderkjærring (skulle til å skrive jente, men....)

  SvarSlett
 44. Eg byrja lese bloggen din fordi eg tilfeldigvis kom over den og hikstlo. Så då måtte eg lese meir, og lo meir. Livet må vere veldig forlenga no.

  Og så har det slått meg at det virker veldig moro å ha så mange unger, så viss du på ein humoristisk og munter måte kunne blogge om at det ikkje er så strålande festleg hadde det vore fint. Elles må vi ha nytt hus og ny bil og sånn, og det er jo tungvindt. Berre fordi eg lo sånn av ein blogg. (Nesten.)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails