fredag 17. september 2010

Grillegrille. Og dataspill

Jeg startet jo opprinnelig med blogging fordi jeg ville lære mer om data. Jeg vet at for generasjonen som er hakket under min generasjon (altså aldersmessig), så er dette med sosiale medier og å dele informasjon på internett helt vanlig.

Jeg vil gjerne følge med på hva ungene driver med, og jeg vil fortsatt lære.

Gutta er stadig på nett - særlig YouTube er populært. Der ser de fotball, legofilmer, babyer som ler og gitarspilling. Blant annet.

En annen nettside som har vært populært hos et par av dem, er Panfu.


Det ville jeg lære mer om, og meldte meg inn samtidig som ungene.

Ser dere en liten rakker av en panda som springer rundt og kaster vannballonger og utfordrer andre i stein,saks, papir, så er det meg. Eller mitt alter ego grillegrille. (Jo, da, når du sitter der og kjapt må finne på et eller annet lurt, anonymt navn til avataren din, er det greit å bli inspirert av noen syngende latinamerikanere på TV som hyller grillpølser og annen grillmat)

Nå har Panfufeberen kjølnet veldig her i huset, og spesielt vesle grillegrille har andre nettsteder hun heller vil besøke.


Men Ella og Max er ivrige. (Spør meg ikke om hvem Ella og Max er.....Men jeg antar at det er de som ruler inne på Panfu). De lokker stadig grillegrille med det ene og det andre for å få henne tilbake til Panfus vidunderlige verden.


Will they ever stop, spør nå jeg?

Ha en plagsom dag, med eller uten pandaer!

12 kommentarer:

 1. Jeg synes å skimte en "ønsker du ikke lenger å motta...", så valget er nok grillegrille sitt ;-)

  SvarSlett
 2. Syns du er flink jeg Pia - og jeg begynte med bloggen min av samme årsak(følte jeg var en smule utdatert i deres data-verden..!)..!
  - og her går "laughing baby" MINST en gang pr dag..!
  Ha en strålende helg m/ el uten dataspill;-)
  Klem, Hege.

  SvarSlett
 3. Hihi, ser ut som du blir 'spammet' med mail!! Det er så typisk, spørs om du må sette deg ned og leke med grillegrille igjen! ;-)

  Kos dere i helgen!
  Klem

  SvarSlett
 4. Hehe...
  Er ikke spamming fantastisk? ...... !?%¤#

  God helg!

  Klem

  SvarSlett
 5. hehe... den mail lista ser temmeli likt ut me alle mannskiten man får fra både fb og alt ant tull man nu tukle me på nett :D hehe
  heldigvis samle æ all sånt på den mailen æ aldri bruke..
  så tøm æ den ca på hver 1000 mail :P hehe

  Syns nu du e flink å engasjere dæ i lamme ungan sia du laga dæ egen profil på ett sånt nettspell. Her hadde vi en lang periode me habbo på storesnusk, men æ vet enda ikke ka det e.. :P
  Heldigvis e den tia roa ne nu :)

  Ha ei flott helg :)

  Klæm Trine

  SvarSlett
 6. Bustenellik! Snakk om å være tosk! (nå mener jeg meg selv, ikke deg!) Jeg har ikke lest de mailene jeg har mottatt, men takket være ditt falkeblikk, har jeg nå klikket der det sto "Ønsker du ikke lenger å motta...", og all masing på grillegrille burde være en saga blott! Takk!

  SvarSlett
 7. Ved siden av meg sitter nå ei lita frøken og spiller - ja, nettopp - Panfu. Og i dag hadde hun lyst til å utforske chatten, og skriver:
  "SOLENVARMRDNKRÅP"
  i skrivefeltet sitt. <3
  Hun er også støtt og stadig gratis-gullpanda, og da kjøper hun visst klær og sånt dyr... Bolly?

  Bør vi ha gravøl for grillegrille nå? Maikens Panfupanda kan sikkert gå på Den Lokale Kafeen og drikke en brus eller noe for å minnes lille grillegrille

  SvarSlett
 8. Har aldri hørt om Panfu..? Her i huset spilles eit planet/verdensrom - krigs/strategi-spill som ser usannsynlig kjedelig ut, og som ho mor absolutt ikkje gidder engasjere seg i. Ok, så er eg ei dårlig mor på det feltet...

  Bra at du nå ser ut til å ha funnet løsning på spam-problemet med ella og max :) Godt å ha gode blogge-venner!

  SvarSlett
 9. Ha, ha, like iherdige som Vistaprint de der:-)

  SvarSlett
 10. haha, du må nok bare grille de litt mer ;-)

  SvarSlett
 11. Heiiiii og tusen takk for at du la igjen spor på bloggen min, for da fant jeg deg :) Nå har jeg storkost meg med lesing av bloggen din i en hel kaffekopp og legger deg sporenstreks inn i favorittlisten :) Ha en god dag!

  SvarSlett
 12. Hva med oss som er hakket over du/dere i den nye verdenen?

  Må bare si at jeg er helt blank når det gjelder ting du skriver om, men det er morsom lesing.

  Sånn for sikkerhets skyld, så forsvant den forrige kommentaren min ut i det blå.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails