tirsdag 14. september 2010

Gavelager. Og plastfigurer

Jeg fikk en Littlest Pet Shop-invitasjon som jeg har skrevet om her.

For å gjøre en lang historie kort - Kali dro, og hun fikk med en hel haug med LPS-greier som hun sendte meg!

Så nå har jo selv jeg trykket disse små plastfigurene til mitt hjerte!

Det var da voldsomt raust, både av den ene og den andre, så takk!


Vesla kastet seg over et par av de største figurene, mens resten hadde vi tenkt å legge bort. Endelig kunne jeg fylle opp gavelageret med noen skikkelige jentegreier.

(Et greit tips er nemlig å ha et lite gavelager - når du har skolebarn så blir det maaange bursdager, og med et lager liggende, slipper dere å dra ut og handle gaver hver bidige gang.

Barn pluss valg av bursdagsgaver under hundrelappen er lik en lang og vanskelig affære.
Greit når de ikke har så mange valg - Vil du gi Kim-Espen tusjene eller termosen?)

Nå skulle altså gavelageret spees ut med små rosa plastkatter.

Trodde jeg.


En av sønnene ble veldig fascinert av disse små figurene, og jeg sa at han gjerne kunne velge seg ut en figur, som kunne bli hans til odel og eie.

Da kvelden kom, og jeg startet på min lange kos-og-natta-og-elskerdeg-og-strykpåkinnet-runde, oppdaget jeg en stor haug med emballasje ved siden av ei seng. Ikke noe unormalt det, forsåvidt.

Men ved nærmere titt, så jeg at samtlige esker fra Hasbro var klippet opp, og en haug med rosa kanin- og reinsdyrfigurer lå strødd blant alle andre plastfigurer.


Ja,ja, det var de gavene. Og han skal jaggu meg få more seg med de figurene.

Ha en bitter dag, med eller uten plastfigurer!

25 kommentarer:

 1. God morgen :-))
  Det er jammen meg ikke lett å velge når man er liten og har lyst å absolutt alt sammen :-)
  Godt han har en mamma som forstår dette :-)))

  Ha en flott dag og klem fra meg

  SvarSlett
 2. Frøydis: Han æ`kke så veldig liten. Og jeg tror ærlig talt ikke at han er så fryktlig opptatt av Littlest Pet Shop - det må ha vært en akutt interesse.

  SvarSlett
 3. Håper virkelig han KOSER seg masse da!

  ...stakkar...tvangskosing... ;)

  SvarSlett
 4. Littlest Petshop er ukjent for meg, jeg er guttemamma. Men gutten min har mange venninner og det er like strev hver gang. Ofte har de fått sorte bråkebiler - noe som faktisk er populært i alt prinsessestyret (jeg holder aldri rede på om det er Tingeling eller Askepott eller hvilken annen som er hot akkurat nå...) Helinor fra Eliasserien har også slått an - men det blir jo kostbart å være inkompetent på småfrøkner.
  Men disse greiene her kan altså kanskje være noe?

  Ellers hender det denne guttemammaen også får litt rosa glitter i hus i form av en Tingeling-dvd eller noe... Kul dude du har!

  SvarSlett
 5. Upsi.. Ja, sånn kan det gå. Du hadde i det minste rett om at de kom til å bli populære! ;)

  SvarSlett
 6. Hehehehe, de er nå søte disse små også, da. ;)
  Fint at det ble bruk for dem - om ikke til bursdagsgaver...

  LPS-merkelappen (den runde blå som man bare må klippe litt løs og så trekke ut) på den rosa plysj-PetShop'en *pekepårosaplysj-petshop* har forresten en kode på seg. Den kan brukes på online-spillet til LPS, og gjør at man kan velge dyr og farger og navn og greier før man kaster seg ut i en virtuell verden av søte dyr med sære farger, fine mønstre og overdimensjonerte hoder og øyne ;) Men koden funker bare én gang - til én konto.

  Men det kan være greit at barnet kan lese (små bokstaver) før det begir seg ut i denne verdenen - eller ha en mamma, pappa eller storebror ved siden av seg som entusiastisk og villig leser opp alt fra ymse snakkebobler ;)
  "Åååh, så fint å se deg! Vil du bli med å leke i boblemaskinen??" osv..

  Maikenmin har hvertfall dilla på både online- og DS-spillene fra LPS. :D

  Du får hamstre klistremerker, farge-/aktivitetsbøker, penner i fantastiske farger og pyntestæsj på salg i stedet, Pia ;)
  Jeg ble strålende fornøyd da bokhandelen ved Obs'en hadde satt ned farge- og aktivitetsbøker fra kr 79,50 til 19,50 :D Og at Europris hadde bokser med gatekritt til en tier :D Og til og med Øisteins blyant sitt tegn-på-klær-pakker fikk jeg for under 30 kroner på nettopp nevnte bokhandel. De var satt ned fra 129,- :D
  Og sist men ikke minst... Lekebutikken på Gol hadde satt ned prisen på alle bursdagskort, så nå har jeg jaggu et solid lager av det også! Pjaktisk faktisk! ;)

  Så ja... Jeg følger oppfordringa: Jeg har et gavelager!! Og kjøper på salg. Da blir det myyyye billigere i lengden ;)

  Og forresten...: Det var en glede å få gi noe tilbake fordi du ga meg (Maiken) invitasjonen som du opprinnelig fikk. Jeg satt den dagen du hadde innlegget ditt om profilering av bloggen og humra litt da du skrev at du ville ha hunder som kan kle seg ut som påfugler. For da visste jeg at det var pakke på vei i posten - men det visste ikke du :P (men jeg tror ikke det var noen påfuglhund i deres bag?)

  Ha en fin dag, Pia! :)
  Klem fra AtterEnGangKortfattet Kali- :D

  SvarSlett
 7. Jeg skjønner jeg har gått ut på dato(!) - for de små kattene der har ikke jeg sett før!
  Men så er liksom gutta mine på 10 og 11 interessert i litt andre ting;-)
  Håper din KOSER seg med de dyra nå da..!
  Ha en fin dag,her pøser det ned...
  Klem, Hege.

  SvarSlett
 8. Trolig er sønnen sin bare i ferd med å bli mann. Mannfolk likerå klippe, skjære, sage, brenne, hugge o.l. Dette er karakteristika som er nedarvet fra far til sønn og omvendt siden steinalderen. Det er bare redskapen som endrer seg - driftene er de samme. Ha en fin dag;-) Og klemz, ikke minst.

  SvarSlett
 9. Fine :-)
  Ja, det er noe me de gavelagrene...
  Men plastfigurene var skjønne, den skal han ha!

  SvarSlett
 10. Gavelager er helt uunværlig (også lager over burdagskort) :-) Du kan jo pakke pent inn og gi bort selv om emballasjen er borte da - det vises jo at de ikke er brukt...

  Ha ei flott uke og klem fra Siv

  SvarSlett
 11. Skjønner godt han åpnet alle sammen! De er jo søte da! :) Her i huset lekes det med Petshop, og faktisk blir guttene med sin storesøster og leker iblandt de og! :)
  Du er jo heldig som FÅR slike mailer da!! Tenk å FÅ en haug med Petshop, det hadde blitt "FEST på lokalet" her i heimen!! :)

  Kos dere videre med Petshop'ene! :)

  SvarSlett
 12. oj oj sikkert veldig fristende og kjekt å åpne de pakkene! Jaja, sånt som skjer sier jeg av og til og den har mine barn arvet....standardreplikk! Mitt gavelager er avslørt og får mange lengtende blikk når døren åpnes....Det gjelder å holde de skjult skjønner jeg ;)

  SvarSlett
 13. *flire*
  Jaja, får håpe han har vett til å late som at han synes de er stas, leeeenge ;)))
  Godt han har en forståelsesfull mamma med ett stort hjerte!

  SvarSlett
 14. jaja - han fikk da glede av de fantastiske greiene...Her er det også et gavelager til ymse kjønn og aldre - i en gammel koffert høyt oppå et skap....

  SvarSlett
 15. Det var en veldig lur ide med gaver lager, har enda ikke noen i skolealder og er en god stund til enda, men denne ide skal jeg huske på :)
  Ikke lett å holde seg unna noe så fint :D

  SvarSlett
 16. Får si meg enig med Bergljot der, haha.-Eller kanskje disse små rosa og lilla dyra har vært hans drøm lenge, men så har det bare vanka gutteting i hans bursdager?

  De er jo populære blant størstefrøkna mi, som alt annet liknende stæsj; Polly Pocket og små hunder/katter/hester og nå babyer, hvis navn jeg ikke husker i farta. Det er mao mye stæsj på rommet..

  SvarSlett
 17. Eg hadde planer om gavelager. Dvs kjøpe gaver på salg og spare litt pengar på det (kjøpe for 150 når du skal gi for 200). Diverre har eg ein tendens til å gi vekk gåvene rett etterpå fordi eg klarer ikkje å vente. Det er så kjekt å gi... Tåpelig.

  Ellers so har eg nok innsett mi tidsbegrensning, og lever med det, men det er vanskelig å akseptere det. Har forhåpning stadig vekk at eg skal presse inn litt meir fritid. Men som du veit, tid er uforutsigbart. Plutselig brukar eg fritida mi til å tørke spy...

  SvarSlett
 18. *laughs* Oh Pia!! Sounds like something Tate would do. We have lots of littlest pet shop @ our house--Tate really likes them and they are so cute! Hopefully you will all enjoy playing with them.

  SvarSlett
 19. Jeg har hørt at lek tvangslek er skikkelig bra for unger. Gjett om jeg også hadde tvunget til lek, om det hadde vært mine. Oh yeah! :)

  SvarSlett
 20. Pet shop er søte og veldig fristende i den fine emballasjen!

  SvarSlett
 21. Hehe. Håper han koser seg vel og lenge med disse små dyrene *knis*

  SvarSlett
 22. *fnis* Han får KOSE seg veldig med dm da!

  Håper alt er bra med dere alle mann, skal ta en runde å se hva du har skrevet siste 14 dagene!

  Klem

  SvarSlett
 23. He, he, får håpe interessen varer en stund - eller kanskje ikke?

  Grattis som gjesteskribent hos foreldremanualen! Kjempegøy!

  Klem

  SvarSlett
 24. Har nok for små kids ennå jeg for slike farsotter!! Kommer nok... Eller når jeg tenker meg om har storebroren en del lynet mcqueen gadgets da...

  Grattis som gjesteskribent hos FM ja!! Cool!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails