onsdag 8. september 2010

Bleier. Og veldedighet

Foreldremanualen gir bort et helt års forbruk av bleier! (Dette gjelder bleier for barn, ikke for eldre kvinner)
Klikk deg inn hit for å melde deg på!

Hvis du skulle være så heldig å vinne bleier, får du i tillegg en flott bonus. Du får nemlig velge ut en veldedig organisasjon som skal motta 5000 kroner! Nå er det visst svenske kroner det dreier seg om, men 4242,22 norske kroner er ikke verst det heller.

Hvis jeg skulle være så heldig å vinne, skulle vesla få traske rundt i herlige bleier fra Pampers i et helt år, mens jeg skulle donert 57 229 japanske yen, 443 britiske pund eller 2120 polske zloty til Redd Barna.

Hvis du skulle donert noen tusenlapper til et veldedig formål - hva ville du ha valgt?

Ha en veldedig kveld, med eller uten bleier!

9 kommentarer:

 1. Ikke i tvil om hvem jeg ville gitt penger til....Gatemagasinet Klar, her i Kristiansand!
  De gjør en fantastisk jobb.
  Ellers ville jeg gitt penger til Wanda-senteret, hadde det eksistert ennå...
  Har en forkjærlighet for folk som gjør en slik flott innsats for de såkalte svake i samfunnet!!
  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 2. Takk for tipset! Jeg må tenke litt på hvem jeg skulle ønske pengene skulle gått til. Det første som faller meg inn er Stine Sofies Stiftelse som skal bekjempe voksnes vold og overgrep mot barn.

  SvarSlett
 3. Jeg ville gitt pengene til Kreftforeningen. En liten smule til kampen for å finne svar og håp og muligheter. En liten smule for å bekjempe et av de styggeste ordene jeg vet om; KREFT.

  SvarSlett
 4. Jeg har også meldt meg på, og satser på å få gi 2120 polske zloty til leger uten grenser :)

  SvarSlett
 5. Jeg ville jo sluttet med bleier lenge før det året var omme så jeg lurer veldig på hva jeg skulle gjort med alle de bleiene. 5000 går fra meg til SOS barnebyer, jeg er fadder og fan. Synes det er et fantastisk bra konsept!

  SvarSlett
 6. Jeg tenker mye på kreftforeningen, men også Stine Sofie Stiftelsen.
  I allefall noe med barn, jeg må tenke litt mer på den.

  SvarSlett
 7. Jeg er jo halvveis vokst opp på Barneklinikken på Haukeland, så det hadde nok blitt den:-)

  SvarSlett
 8. Hm, "alle skal få" heter det. Vi støtter både Redd Barna og Landsforeningen for hjerte- og lungesyke hver måned med fast beløp. Kreftforeningen er nevnt, veldig viktig sak. Jeg er litt opttatt av det langsiktige i slik støtte. Derfor synes jeg støtte til forskning er veldig bra slik at vi får økt kunnskap og derigjennom kan bekjempe sykdommer. Ellers er jeg glad i Norsk Luftambulanse, de gjør en super jobb og de heltene kunne sikkert trengt en liten påkjønnelse med f.eks. 24 865,18 russikes rubler.

  SvarSlett
 9. Tusen takk for superkoselig hilsen hos meg:-) Hvor gamle er dine??? Barn altså..hehe:-) Håper du får en strålende dag, Pia! Mange klemmer Kristin

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails