mandag 9. august 2010

Sexti? Og whiskey

Elisabeth varmer opp til førtiårsdagen med å lese bladet Tara, som jo har kvinner fra 40 år og oppover som målgruppe.

Jeg, som fyller 40 før Elisabeth, hadde ikke tenkt i de baner. Men nå må jeg jo det - vil liksom ikke være noe dårligere enn henne. Så nå ofres "Det Nye" og "Woman" og "Bratz" og sånn, og jeg gyver rett løs på det freshe bladet "Vi over 60"

Elisabeth fant faktisk masse relevant i bladet "Tara" selv for de under 40 år. Vel, jeg fant ikke så veldig mye relevant i "Vi over 60" for oss under 40.

Bortsett fra artikkelen "Kan jeg gjøre barna arveløse?". Der fikk jeg noen tips som jeg har lagt meg på minnet. Vi truer jo daglig om å gjøre ungene arveløse. Men nå vet jeg faktisk hvordan jeg skal få gjennomført det! Kult!

"Sex etter seksti"? Jo, da, artig ordspill der. Men litt kjipt med den reklamen for Tena lady som er plassert mellom artiklene "To utsøkte stillinger for deg med lårhalsbrudd" og "Alzheimers? Intet hinder!". 
Ellers så var det mye om kamferdrops, helse og interiør. Slikt som ungdommen ikke er så opptatt av.

"Vi over 60" har faktisk en nettside også. Hva er poenget med det, liksom? Jeg synes det blir skikkelig teit når gæmlisene prøver å gjøre sånn som oss ungdommen - på nettet er det jo vi kidsa som ruler!

Uansett, på nettsida knuses noen illusjoner. Gamle myter slås i stykker. Sekstiåringer har nemlig alltid trodd at "Whiskey på gommene stiller kløe ved tannvekst"(sitat fra nettsida). Men det stemmer altså IKKE! Det står nemlig at "Det er selve masseringen med fingeren som gir en effekt her". 

Jeg vil jo få legge til at hvis dere over seksti opplever kløe i gommene, så er det neppe tannvekst som er problemet...
Så til dere, mutter`n og fatter`n: Hold whiskeyen deres unna barnabarnas kjefter, og tyll den heller inn i deres egne, gamle sluk.


Ha en gammeldags dag, med eller uten sex, whiskey og lårbein!

14 kommentarer:

 1. Ha-Ha-Ha, du altså!! Me har mykje å sjå fram til kjenner eg ;) Alderdom, here we come.

  SvarSlett
 2. Godt å vite at det er håp selv med både lårhalsbrudd, tena lady og alzheimers - var det whisky som hjalp best da, eller var det kamferdrops i en bestemt stilling mellom gommene?
  Hilde

  SvarSlett
 3. Ler og ler ... Hvor tar du det fra? Helt utrolig;-)

  SvarSlett
 4. Hahaha, greit å være forberedt! ;) Can't wait!

  SvarSlett
 5. Kjenner nesten at jeg gleder meg litt....

  SvarSlett
 6. Fantastisk!! Eg ler meg ihjel!! :-D

  SvarSlett
 7. Hi, hi, da satser jeg på Tara istedet, selv om det er leeenge til jeg blir 40:-)

  SvarSlett
 8. Herregud Pia, du er ikke sann. Jeg ler så tårene triller :DD

  SvarSlett
 9. Eg kopiere Ellen Sand sin kommentar!!!

  SvarSlett
 10. Veit ikkje heilt kva vei eg skal tolke dette, men med mindre du har lese Vi over 60 hjå tannlegen, så bekymrer du meg litt. Eg ville gjort som Elisabeth...

  SvarSlett
 11. Jeg har nå faktisk bladd gjennom noen av de bladene, jeg... Men så er jo jeg litt nærmere 60 også, da. :-P

  (Hensikten med bla'ingen var forøvrig å sette igjen et stempeltrykk eller tre...) ;o)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails