mandag 9. august 2010

Interiørblogger? Og andre seriøse bilder

Det er ikke til å legge skjul på at man blir påvirka av blogginga, ikke minst med tanke på hvordan man tar bilder.

Er jeg på restaurant, har jeg begynt å ta bilde av matretten

Jeg tror at jeg aldri før har tatt noe særlig med bilder av interiør, matretter eller andre sånne (for meg) helt uinteressante greier.

Oppvasken på hytta har blitt grundig dokumentert

Men mer eller mindre ubevisst har jeg fått interiørbloggene inn under huden og inn i min ellers så spesielle hjerne.

Selv blomster har jeg prøvd å ta bilder av

Og i sommer tok jeg meg i å faktisk gå rundt, seriøst, og fotografere dører, oppvask, blomster og tepper.

Jeg hadde seriøst en tanke om at dette kunne jeg jo bruke, seriøst, i et innlegg. Eller i flere innlegg.

Solnedgang. Kunne blitt et eget innlegg, men...eh...nei. Hva skulle jeg ha skrevet om det, liksom? Solnedgang i solnedgang?

Jeg dro til og med, på eget initiativ, og kjøpte maling OG malte et hjørneskap. (For de som kjenner meg, er dette enestående!)

Selvfølgelig malte jeg fordi skapet trengte maling. Men også fordi jeg så for meg å lage et seriøst innlegg. Jeg danderte et teppe, (kjøpt fra Den Gode Feens eplabutikk,) sånn at det liksom skulle matche hjørneskapet. Og jo da, jeg ble fornøyd med det malte skapet.

Her var jeg fryktelig stolt! Jeg hadde malt, og prøvde å bloggifisere skapet med et teppe (baksiden av teppe, riktignok). Men sånn bloggmessig sett, ble det ikke noe mer ut av de bildene enn dette her.

Men selv om jeg har noen seriøse bilder, klarer jeg jo ikke å lage noen seriøse innlegg.
Ikke om sånne saker!

Sånne liker jeg å ta bilder av!

Jeg innser at det jeg liker best å ta bilder av er mennesker.

Men det er faktisk ikke dumt å ta bilder av litt annet i ny og ne.

Og jeg kommer til å fortsett å nyte andres interiørtips og spreke innredningspåfunn, mens jeg sjøl får holde meg til fjaset mitt.


Ha en meningsfull mandag, med eller uten synsvinkler!

25 kommentarer:

 1. Hahaha....utrolig bra skrevet. Kjenner meg så godt igjen i det du skriver gitt.

  Ha en super fin uke.

  Hege

  SvarSlett
 2. du og fjaset ditt... denne bloggefarsotten har fått meg til å ta bilder av "alt mulig rart" også, i sted løp jeg lykkelig ut for å ta bilder av solsikkene som er i ferd med å blomstre for muligens å blogge om dem.... jaja...

  SvarSlett
 3. Haha, så bra skrevet.... Ja, vi bloggere tar bilder av MYE rart ;)

  SvarSlett
 4. He he.. elsker fjas :D
  Du har forøvrig utrolig fotogene, nydelige barn. Enten de fjaser eller ikke :)

  SvarSlett
 5. Hihi, kjenne meg igjen eg og :o)

  Eg slite nok og med å få det retta "bloggsløret" øve det, og har alltid likt best å ta bilder av folk. Det ingenting så e bedre enn nærbilder av ungar! ♥

  Spesielt tanteungane får gjennomgå, for guttungen på snart 11 e liksom ikkje så samarbeidsvillige lenger...

  Ha ein superfin kveld og fantastisk veka videre snuppa :o)

  SvarSlett
 6. Jeg liker fjaset ditt. Med eller uten rare bilder :)

  SvarSlett
 7. Åååå her kjente jeg meg igjen, gitt. Jeg har stooore planer om et par interiørinnlegg også. Driver jo og svinger penselen jeg og, men mangla en liten dæsj maling og da ble det stopp gitt.

  Flott malerarbeid, kult retrostoff, nydelige barn (likte veldig godt sønnens uttrykk på det bildet) og fantastisk solnedgang. Så selv om innlegget ditt ble litt fjas, så har jeg kommentert meget seriøst nå, føler jeg. ☺

  SvarSlett
 8. Det later til at fler har latt seg påvirke av Blogglandia. Her er det nesten så man tar bilder av busene i lommetørkledet bare sånn i tilfelle man skulle få bruk for det...
  Uansett digger jeg bloggen din! Mens jeg ennå ikke har rukket å komme meg innom alle bloggene "mine" etter ferien har jeg vært innom din flere ganger alt :D
  Bustebloggeklem

  SvarSlett
 9. Signerer denne!
  Forstår godt du liker å ta bilde av arvingene (for du har ikke gjort de heelt arveløse ennå?), de er jo skjøne da!

  Jeg også har, som 3prinser, nylig vært i hagen å tatt bilder av store solsikker, mtp blogging. Og alle rom er vel kipset en gag, men ikke alle eger seg på trykk, jeg er dessverre litt rotete av meg, derfor er ikke min blogg en interiørblogg...

  Men godt vi kan skrive litt forskjellig!
  Smaken er som baken, den er delt! :-)

  SvarSlett
 10. Sånn helt seriøst - bilder til bloggen blir tatt på samme måte som da jeg tok bilder til det jeg en gang trodde jeg skulle scrappe. Og jeg tar MANGE bilder av enhver situasjon. Ikke alt havner på nett, nei...

  SvarSlett
 11. Hærlig innlegg! Og eg kjenner meg godt igjen.
  Har teke bilde av riskokaren min, sånn i tilfelle....og jammen fekk bruk for det i dag :)

  SvarSlett
 12. Jada, det er ikke til å stikke under en stol at blogginga, og ikke minst lesing av andres blogger, har ført til en viss påvirkning. Bilder av blomsterbuketter og dørknekter, malte møbler og iling til loppemarkeder. Har til og med fått tak i noen retrostoffer. Men jeg syr jo ikke, så fuglene må vite hva jeg egentlig skal med dem!

  Forøvrig et smukt skap du hadde malt. Og bildet av vesla og storebror var skjønt.

  SvarSlett
 13. Hahaha...og du er knallgod på fjas!:) Jeg liker forresten også aller best å ta bilder av mennesker, spesielt de små søte!<3

  SvarSlett
 14. Hei på dæi!
  Tusen takk for kommentar inne hos mæi!
  Hehe måtte flire litt når æi leste detta innlegget, kjæmpebra skreve. Og så mange fine bilder du har tatt:)
  Kjempefin blogg har du:)
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 15. Eg er imponert fordi du klarer BÅDE å ta flotte bilder (du er spesielt flink å ta bilder av ungene dine! -Sikkert fordi du liker det -eller omvendt...hvis du skjønner kva eg meiner nå....) OG å skrive så utrolig bra!

  SvarSlett
 16. Joa, men jeg er liksom ikke så overrasket. Jeg så jo hva scrappingen gjorde med meg. For meg startet dette med bildetaking (av mer eller mindre rare ting) der. Vi har forøvrig det hjørneskapet der på hytta vi også. Identisk. Bortsett fra at vårt er malt grått og har malerier på dørene. Men skapet er likt. Nice.

  SvarSlett
 17. Hihi! Du har så utrolig rett! Jeg merker jo selv at jeg tenker mer over de bildene jeg tar...for å bruke dem i bloggen... Jeg bruker bare mobilkamera, så jeg tar jo i utgangspunktet masse bilder siden kameraet alltid er med...

  Ferskbloggern Kathrine

  SvarSlett
 18. Så sant så sant, du vet å sette fingeren på det du:)Jeg tenker 'innlegg' hvor enn jeg går!Og det skjedde veldig fort også, vi har jo bare blogget noen måneder:)De fleste bildene forblir på kameraet, som påminnere om potensielle innlegg som aldri blir laget!Kanskje man skulle lage et sånt 'samleinnlegg' en gang i året, med alle bildene som aldri fikk lov til å være med i et innlegg?Ha en fiiiiin kveld!

  SvarSlett
 19. Bilder og fjas - en herlig kombinasjon.

  Jeg får se på noe fint og le litt av teksten, hvor du tar ting på kornet. Man kjenner seg selv eller andre litt igjen. Men herligst er det å nikke gjenkjennende og humre litt og mange ganger virkelig le.

  SvarSlett
 20. Fortsett med "fjaset" ditt du :) Det er alltid herlig å dette innom her og lese fjaset ditt ;)
  Ha en superb tirsdag :)
  Lilli

  SvarSlett
 21. Synes dette var en god interiørstart jeg ;). Bildet av oppvsken og blomstene var kjempefine. Og man blir preget. Les: fuglekasse på torpet f.eks. Jeg har tenkt å lage et innlegg der jeg sjekker gjennom kjøkkenet og stua hva bloggverden har inspirert meg til å gå til anskaffelse av eller til å lage. Sånn når jeg føler for det. Er redd det blir en del. Det kryper inn under huden.

  Du er flink til å ta bilder både av mennesker og oppvask, Pia ;).

  SvarSlett
 22. Haha....Jeg gjør også dette!!! Jeg har fylt kameraet mens jeg var på ferie med tusenvis av bilder fordi jeg selvfølgelig får bruk for de på for eksempel bloggen. (Eller noen av de albumene jeg planlegger å lage...)
  Men når jeg så lager ett innlegg, så skjønner jo også jeg at ingen gidder å skrolle seg nedover et innlegg med 342 bilder av alt og ingenting.

  Meeeeen, man vet jo aldri om man får bruk for et bilde av et dørhåndtak eller et gresstrå eller hva det nå er. Best å være på den sikre siden. KNIPS! :)

  SvarSlett
 23. Hehe, kjente meg igjen i dette, ja. Og i dag har jeg faktisk planer om å lage et innlegg om spisestuen som jeg har pusset opp, selv om jeg på laaangt nær er noen inreriørblogger ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails