tirsdag 24. august 2010

Hvordan oppstår alle idèer? En video fra hjemmefronten

Hvor tar jeg det fra, spurte mange av dere etter gårsdagens innlegg.

Vel, det er ikke til å legge skjul på at jeg får en masse inspirasjon på hjemmebanen. Utkast og idèer til artige blogginnlegg florerer, og det er bare for meg å velge og vrake i alle orginale forslag som legges frem.

Her kan dere nyte en eksklusiv videosnutt fra vårt delikate hjem, der dere får et innblikk i hvordan idèer til et blogginnlegg kan oppstå.

Her ser dere da min mann og meg i en livlig samtale.

<a href=http://www.grapheine.com title=developpeur independant>realisation charte graphique</a>
Ha en kreativ tirsdag, med eller uten idèer!

25 kommentarer:

 1. Hehehehe, herlig! :-))

  Ha en fin dag Pia!
  Klem

  SvarSlett
 2. Herlig! Ja, hvor tar du det fra?

  SvarSlett
 3. Hahaha! Går det an å bli standup-blogger? Eller blogger-standuper? Kanskje noe for deg, i så fall.

  SvarSlett
 4. Ja, akkurat sånn er det! I dag tidlig fikk jeg spørsmålet fra seksåringen. "Hvorfor får vi sånn prikkete hud når vi fryser" og det første jeg tenkte var "Ah, dette kan bli et blogginnlegg"- MILJØSKADET! Superduper film og regner med det er barna som står for traktering av strykeinstrumentene i bakgrunnen?

  SvarSlett
 5. Hahahahaha! Du er herlig, er du! :D

  SvarSlett
 6. Idiotisk å gå inn hit ny-sminket, ler jo så tårene står i øynene *fnis*

  SvarSlett
 7. Nydelig;-) Og for en deilig stemning!

  SvarSlett
 8. Veldig bra tannsang ;) - MED illustrasjoner. Kanskje kombinasjonen som virkelig gjorde susen.

  Jeg har vaskedame i 2. etasje - herregud så lykkelig jeg er. En søt 24 år gammel litauisk frøken som bor her sammen med mannen sin som jobber på en gård i nabolaget. Bare tanken på vaskehjelp er verdt pengene. Jeg tørker liksom litt støv nede - litt. Og spiser lunsj. Og leser blogger. Men må vel tråkke til litt. Hopp og hei ;).

  SvarSlett
 9. Hehehe - igjen! Det er vel vesla som har filmet, regner jeg med!?

  SvarSlett
 10. Du burde absolutt laga flærre filmar, for eg må sei eg ser et stoooort potensiale her... ;o)

  SvarSlett
 11. He he he - ser jo klart og tydelig at du har god støtte i mannen din, og at dere har samme interesse for litteratur ;-)

  Klem Siv

  SvarSlett
 12. Eneste som manglet, var de syngende barna...

  SvarSlett
 13. Takk for hyggelig kommentar inne hos meg :)
  Så herlige innlegg fra deg - det forrige var også så bra! ;)

  Klem

  SvarSlett
 14. Ho hoo. Herlige Pia. For noen herlig innlegg. :D

  SvarSlett
 15. Ett tygg og du er hekta! Jeg erklærer meg som følger av denne bloggen. Jeg lover etter beste evne å le høyt og hjertelig (selv om det kan føles litt rart når man sitter aleine ved pc-en) men etter bare en bitteliten sveip innom bloggen, ser jeg nå frem til å bli underholdt i tide og utide. Humoren din er fortreffelig! Mitt første tygg, ja, da jeg ble hekta, var da jeg leste kortene til Andrine og Alida! Fantastisk! Jeg ser for meg at jeg må bytte pc-stol til en som tåler ... eh... vann??

  Ha en fortreffelig dag! :) Særdeles hyggelig å hilse på deg! :)

  SvarSlett
 16. Hehehehe ler så tårene triller... du er bare helt rå altså..

  Klem

  SvarSlett
 17. Hahaha, du er bare fantastisk!
  Alltid en fryd å stikke innom:)
  Håper du har en humoristisk og avslappende tiradagskveld! Klem

  SvarSlett
 18. Hahaha! Kjempemorsomt! Nå humret jeg godt her i sofan!

  SvarSlett
 19. He, he, du er nå bare herlig:-) One of a kind!

  SvarSlett
 20. Hæ hæ!Du er en utømmelig kilde for kuule innlegg:)

  SvarSlett
 21. ha ha ha ha ha. Det finnes bare en PIA. fantastisk morsomt. det er så herlig å titte innom bloggen din å få noen morsomheter og humøret mitt blir bedre uansett hva det måtte være.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails