tirsdag 31. august 2010

Hos fotograf. Og DU kan vinne fotografering!

I anledning veslas ettårsdag, slo vi til med time hos fotograf.

Da hun var tre måneder, hadde vi disse dyktige fotografene hjemme hos oss.

Men nå var vi klare for et studio.

Vi dro til fotograf Trine Bjervig, med kofferter fulle av effekter og kostymer. Vi hadde massevis av idèer og visjoner rundt fotograferinga.

Jeg kunne tenkt meg et bilde av meg i bunad og mannen i OnePiece, mens barna hadde Teletubbykostymer, liksom sånn for å få vist fram både det tradisjonelle, det moderne og det lekende mennesket i et og samme bilde, liksom.

Jeg så også for meg noe litt mer kunstnerisk, som for eksempel at jeg og min kjære satt nakne (eventuelt med lendeklede) i lotusstilling, mens barna danset så lett på tå rundt oss, gjerne med fjær i håret og palmeblader i hendene, mens de tygget på hver sin vestlandslefse.

Og så kunne jeg tenkt meg et sånt veldig tradisjonelt bilde, der jeg for eksempel satt på en gyngehest med oppsatt hår (jeg skulle ha oppsatt hår, altså, hesten kunne hatt litt mer sånn flagrende man) mens mannen satt i ei sinkbalje ved siden av. Og ungene kastet snøball og koste med bamser og tøygriser i bakgrunnen.

Dessverre tok ikke fotografen helt mine idèer til sitt hjerte.


Men jeg må si at det ble veldig bra sånn som hun arrangerte det!

Vi sitter her med enormt mange flotte bilder, og lider valgets kvaler. Vi kan jo ikke tapetsere stua med fotografier, og vi må velge med hard hånd hvilke bilder som fortjener et videre liv i større format.

Og.....TROMMEVIRVEL....Fotograf Trine kjører megagiveaway! Sjekk her!

Ha en fotogen dag, med eller uten posering!

38 kommentarer:

 1. God morgen :-))
  FOR noen nydelige bilder!!
  Selv om jeg er SIKKER på at dine forslag om forskjellige poseringer hadde blitt en suksess, tror jeg kanskje ungene i fremtiden hadde blitt mer stolt av å vise frem disse, hehe...men å så gøy det hadde vært med ihvertfall ETT av dine forslag..
  Trodde jeg hadde fantasi, men du slår meg, KRAFTIG!! Hehe..

  Ha en fantastisk dag!
  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 2. Så mange flotte bilder, skjønner at dere sliter med å velge hvilke som skal opp på veggen ☺ Og, om dere ikke kan tapesere stua med bilder så kan dere jo moderere dere og tapetsere i hvertfall en hel vegg med flotte bilder ☺ Jeg har også veldig lyst til å få tatt familiebilder men syns det er vanskelig å velge fotograf. Tror ikke jeg kommer til å ha like kreative forslag til positurer som deg, blir nok mer tradisjonelle på meg den dagen vi kommer så langt ☺ Jeg sto forresten nesten ved siden av deg på Skrimcup men tørte ikke å gjøre meg til kjenne.....

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder! Og jeg tror jeg er enig med Frøydis over her hva dine forslag angår, Pia ; ) Ha en fin tirsdag!

  SvarSlett
 4. Kjempefine bilder!! Selv om de ikke ble så kreative som du kanskje hadde tenkt, ble de jo variert og ulike:) Morsomt familiebilde.

  K

  SvarSlett
 5. Fantastiske bilder! Og giborten til Trine fikk min til å blekne litt. Selv om du sikkert trenger et lass med kluter for å pusse støv av rammene på bildeveggen. Hvis dere ikke går for helveggtapetsering da. Det er jo alltid en mulighet;)

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder, jammen har du fotogene og PENE barn. Snuppa er jo så utrolig søt og det bilde av de tre gutta dine took my breath away :)
  Nydelig :)

  SvarSlett
 7. For meg e det fullstendig uforståelig at ikkje dei flotte kreative ideane dine ikkje blei tatt te etteretning, men må sei meg enig i det at flotte bilder blei det jammen likavel!!!

  For nåken skattar du har der altså!!! Får ikkje mindre lyst på flærre ungar, men eg har hørrt at det e greitt å ha ein mann med på det. Plutselig ein dag e det min tur igjen :o)

  Og så må eg få sei at du har så masse flotte kler te tullemorå!
  *smelt*

  Ser ut så du støtte ein del av de flotte bloggbutikkene her inne... :o)

  Ha ein fortreffelig dag videre Piamor!

  (Og takk for nok ein fin start på dagen! Ja, eg lese ALLE innleggene dine, men av og te lure eg meg te på jobb, så då blir det ikkje kommentar ;o) I dag har imidlertid kroppen min gitt beskjed om at den e lei av å gå på jobb med forkjølelse og øyrebetennelse, så meg og seng/sofa foreløpig :o))

  SvarSlett
 8. Så mange fine bilder. Du har virkelig et knippe med flotte barn! =)

  Siden ideene dine ikke ble godkjent hos fotografen dere var hos, kan du sikkert dra igang en egen fotoshoot for å gjennomføre ideene.
  Jeg hadde i hvertfall likt å sett resultatet! ;o)

  SvarSlett
 9. så utrolig flotte bilder :) det er gøy når fotografen klarer å fange så fine øyeblikk som dette!
  Ha en strålende tirsdag!
  Hilde Iren

  SvarSlett
 10. He, he, så pussig at du ikke fikk gehør for ideene dine:-) Likte spesielt godt forslaget om bunad, onepiece og teletubbiekostymer. Men må jo si du har vært veldig heldig med alternativene som Trine kom opp med. Nyyydelige bilder av både store og små - lotusstilling eller ei:-) Ikke lett å velge her.... men svart/hvitt bildet av guttene var utrolig flott, og det nederste av Henny var helt herlig!

  Lykke til med utvelgelsen!

  SvarSlett
 11. Utrolig flotte bilder!!!!!!! Det av deg hoppende glad i går var vel også et fotograf bilde? Så morsomt å ha slike bilder av alle sammen! Ikke vanskelig å finne julekort bilde i år ivertfall!!!! ☺

  SvarSlett
 12. Dette var mange flotte bilder!!!! sKjønner det er vanskelig å velge. Veldig fint det med dere alle sammen. En flott familie!

  Jeg tror vi må booke tid hos fotograf.

  SvarSlett
 13. Så nydelige bilder og barn. Trine er virkelig flink!Forstår att det blir vanskelig og velge. Önsker dere en toppen dag, klem fra Rachel!

  SvarSlett
 14. Nydelige bilder!
  Forstår ikke helt hvorfor ikke fotografen tok helt av av idéene dine; de hørtes helt geniale ut, hihi.
  Ha en fin dag
  Tonje

  SvarSlett
 15. Jeg er forelska i dere alle - Schønninger!!! (Og hun Trine Bjervig er kjempeflink!)

  SvarSlett
 16. Fantastisk bra bilder....men så er det jo en veldig god fotograf også,og ikke minst ett flott motiv å ta bilder av :o)
  Ler meg skakk av forslagene dine,knall bra.

  Ha en flotters dag videre.

  Hege

  SvarSlett
 17. Nydelige bilder!!!
  Skjønner godt dere sliter med å velge her.
  Og selv om dine ideer var gode, må jeg innrømme at Trines var hakket bedre denne gangen, hehe. ;)
  Ha en flott tirsdag!

  SvarSlett
 18. Åh! Alldeles nydelige. Alle sammen. :D

  SvarSlett
 19. Kom tilbake med teletubbiekostymer, snøballer og onepiece - jeg er superklar for en syk julekortfotografering :)

  Vi sees i ettermiddag :)

  SvarSlett
 20. Nydelig nydelig nydelig! Kjempefine og særdeles u-kleine bilder! Jeg har angst for kleine fotografbilder, men her ser jeg ikke et spor av noe slikt.
  Og jeg kjenner meg igjen på valgets kval altså... som du har sett inne hos meg har vi nettopp hatt en fotoshoot selv, og vi er heller ikke interessert i å tapetsere veggene med kasperbilder. Selvom det jo kunne vært interessant å se hvilke reaksjoner vi ville fått fra besøkende.

  Det nestnederste bildet var forøvrig helt top of the pops! Nydelig flicka.

  SvarSlett
 21. Flotte bilder altså. Og flott familie da!
  Men jeg syns absolutt du skulle stått på ditt med det der gyngestol/sinkbalje - forslaget i tilegg.
  Ellers MÅ du bare ha det der familiebildet.

  SvarSlett
 22. Helt fasinert - FOR en flink fotograf!:-)
  Men du kan jo bruke dine ideer når du fotograferer privat*fniis*;-D
  Ha en fin, fin dag Pia,
  klem Hege.

  SvarSlett
 23. Guri, så flotte bilder! Skjønner godt at det blir vanskelig å velge der, ja... Det hadde vel vært mye lettere å velge hvis dine forslag hadde gått igjennom. Skreddersydde motiver og greier. Men hadde det holdt med et innramma fotografi i forholdsvis stor størrelse av dere iført bunad/OnePiece/Teletubbiekostymer/palmeblader/fjær/lendekleder/etc...? Måtte dere ikke da ha gått for fototapet?? Det tror jeg! :D

  Da vi har vært hos babyfotograf ved to anledninger og bryllupsfotograf ved en anledning, har vi også måttet velge... Og det er pinadø ikke lett, nei. Så da har vi endt opp med et par til veggene og flere i små album - som vi er veldig glad i å dra fram i tide og utide :D

  Lykke til med utvelgelsen!
  Og ha en nydelig dag! :D

  SvarSlett
 24. Kule planer du opprinnelig hadde, spesielt det med lendeklede tror jeg hadde slått an. Ble fine disse også, men så er dere jo en flott familie som gjør dere på bilder også. Det har vi jo sett før.

  SvarSlett
 25. Nydelige bilder av nydelige barn. Jeg har fått et bilde inne i hodet av deg og din kjære, sittende med et lendeklede, i lotusstilling - som jeg ikke får vekk... hi, hi

  SvarSlett
 26. Bthorn: det bildet bør du kvitte deg med snarest, ellers får du søvnproblemer!

  SvarSlett
 27. Jeg kan ikke forstå at fotografen ikke likte ideene dine, men noen yrker er jo vel tradisjonelle da.. Men resultatet ble jo forrykende flott, og det er vel det viktigste! :)))

  SvarSlett
 28. SÅ flotte bilder!!
  Skulle gjerne sett noen av dine ideer på lerretet og, hehe ;)
  den premien er jo så bra at det faktisk er verd det for oss som bor 50 mil unna og!!!
  ha en fin tirsdag :)

  SvarSlett
 29. Hadde virkelig kunnet tenkt meg å se dine ideèr satt ut i live, tror det hadde blitt en klassikert, MINST!
  Nydelige bilder ble det, og jeg forstår godt at dere lider under det å måtte velge. Selv likte jeg veldig godt det med alle fire arvingene samlet :)

  SvarSlett
 30. Superfine bilder av dere!!
  Kan ikke fatte at hun ikke var ivrig på å gjennomføre idèene dine da ;)

  SvarSlett
 31. hehehe... nydelige bilder pia! skjønner godt at du sliter med å velge ut noen ja...

  SvarSlett
 32. Jeg skulle gjerne sett de bildene du ville ha arrangert. Særlig det med gyngehest og sinkbalje :D
  Bildene ble nydelige og jeg sier det igjen, de guttene dine er til å spise opp. Jeg bli så sjarmert. Og Henny er så utrolig søt. Går det ann å få blåere øyne, egentlig???
  Skjønner dere har problem med velge. :)

  SvarSlett
 33. Fantastiske bilder! Og de som aldri ble noe av, de satt seg på et vis på netthinnen de og...

  SvarSlett
 34. Fine bilder, og eg ser fram til julefotograferinga :)

  SvarSlett
 35. Se der ja :) nydelige bilder av skjønne barn.. lykke til med valget, det blir nok ikke lett nei :)

  SvarSlett
 36. Hehe, flotte bilder av en tilsynelatende flott familie. Men jeg må si jeg er litt skuffet over at dere ikke gikk for nakne-i-lotus-stilling varianten. Fin-fint å ha hengende over sofaen i stua, for ikke å nevne hvor glad besteforeldre og denslags ville blitt for et i glass og ramme til jul ;-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails