torsdag 19. august 2010

Den som stikker av med Kakle-kjolen, er....

...ja, nå kan dere lure, nå!

Vi tok en liten matematisk variant denne gangen - alle i familien kom med et tall mellom 1 og 78, så delte vi på 6, så rundet vi opp til nærmeste partall som kunne deles både med 4 og 3, og så begynte vi å gange, og da endte vi til slutt opp med et firesifra tall, og det var det jo ingen som hadde, så vi måtte kjøre random. org, og for å gjøre en lang historie kort, så ble det nummer 23, Helene i tårnet, som vant. Grattis!

Send meg adresse, så dukker kjolen og tørkle opp i postkassa di om ikke lenge!

Og tusen takk til Gry som donerte kjolen!

(Bloggen hennes heter KAKLE fordi de har så mange høner på gården! Kun èn person hadde svart riktig på quizen, og det var Elisabeth, så da dukker det opp en bitteliten ekstrapremie i posten hos deg;) Send meg adresse, du og!)

Ha en gledens aften, med eller uten kjole!

10 kommentarer:

 1. Søren og. Men hurra for Helene! Den matematiske utregninga gjorde meg småsvimmel!

  SvarSlett
 2. Hurraaaaa for Helene!! Heldiggris! :)

  SvarSlett
 3. Utrolig artig at så mange kommenterte på give-awayen og ønska seg Kakle-kjolen. Stas! Håper dere tar turen innom bloggen min ved en annen anledning også. Jeg legger stadig ut nye retro barneklær.

  Joda, Kakle-navnet kan nok like greit tilskrives mengden skravling fra min side, men først og fremst fordi vi også driver med høner og egg. Et passende navn på mange måter ;-)

  Håper du, Helene i tårnet, blir fornøyd med kjolen. Husk å flytte knappene når frøkna di blir større ,så har du den leeeenge. Min yngstejente bruker 104 i klær nå, men passer fremdeles inn i 1-3 år forklekjoler. Nå er de søte tunikaer på henne.

  Husk å sjekke ut Kakle-bloggen innimellom hvis du digger retro :-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer til vinneren!
  Takk for linken til random. det blir mye enkle å holde giveawayer med den. var litt mye arbeid med papirer som skulle skrives og brettes og trekkes sist gang...
  Likte imidlertid den matematiske metoden din (Hihi) synd den ikke virket :)
  Klem Tonje

  SvarSlett
 5. Ååååå, jeg vant, jeg vant! Hurra! Gleder meg veldig til å få den i posten.

  Gry Aamodt: takk for tipset ang knappene. Det skal jeg huske. Og jeg skal sjekke ut bloggen right away! Og takk for kjolen, både Pia og Gry! Og, og, og... :D

  Sendte deg nettopp adressen min på mail, Pia. Har den kommet frem, tro?

  SvarSlett
 6. Jeg ler så jeg griner av denne matematiske utregninga!!!!! Prøvde å gjengi hva det sto til min kjære, men det var ikke lett oppi all latteren, og man skjønner ikke helt poenget og ironien om man ikke har sett et visst antall giveawayer før ;)
  Og den forrige (som det er linket til under her) var også hysterisk morsom!!

  SvarSlett
 7. Congratulations to the lucky winner!!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails