tirsdag 17. august 2010

Blog friends. And vindusvasking.

Det er et evig renn av sånne såkalte "bloggvenninner" her nå.

Nå var det Trine, liksom, da. Fra Bonka Rakka-bloggen som skulle komme. DJIIIZZ! Jeg prøvde meg med at "Eh, nei, torsdager er sånn fast vindusvaskedag, skjønner du, så det passer litt dårlig..." men da lo hun bare og sa at hun kom allikevel.

Vel, de kom, jeg sa hei, så satt jeg meg ved dataen, sånn som jeg pleier. Trine fikk se etter ungene, hun kunne jo gi meg litt avlastning, jeg har tross alt alltid en liten unge rennende rundt meg.
Trine med sine to og min ene, sittende i designerstol fra Bohus med matchende designerfleecepledd fra KID, lesende i den gode, gamle klassikeren "Kvakk! Kvakk! sa andungen".

Etter et par timer begynte gjestene å hinte om lunsj. Å, ja, så det er liksom ikke bra nok med den posen med seigmenn som jeg hadde lagt fram? Tenkte jeg. Men jeg sa det ikke høyt.
Så jeg sukket, høyt og tydelig, rullet vilt med øynene og laget gurglelyder med halsen. Så kjørte jeg ned og bestilte noen burgere.

Da jeg kom tilbake etter noen timer, var de tydelig kjøttsultne. Jeg skrudde på TV`n, for da varer måltidet litt lenger. Jeg hadde spist mine burgere i bilen, så jeg benyttet sjansen til å legge meg litt nedpå.

Da jeg sto opp, hadde gjestene reist. Uten å luke litt ute i hagen. Ikke noe spor etter vindusvask heller! Makan! Snakk om frekkhet!

Og til de av dere som synes dette ble for frekt, så får dere klikke dere hit og lese min tidligere skrevne lovprising;)

Ha en gjestfri dag, med eller uten kjøtt!

20 kommentarer:

 1. Hehe - som dere koser dere!;o)

  SvarSlett
 2. Tydeligvis ikke så dumt med bloggevenninner ;-)

  SvarSlett
 3. Makan til frekke gjester *måpe*

  Hehehe, du er heldig Pia, som får så mye flott besøk.
  Jeg har en del forumsvenninner jeg besøker, og noen av den kommer til Frøya innimellom også. Utrolig koselig, og flotte vennskapsbånd er knyttet. Og jeg har mått kjekke mennesker jeg aldri ellers ville ha truffet.

  Ha en fin dag Pia :)

  SvarSlett
 4. EG LER SÅ EG FÅR VONDT I MAGEN!!!!! :)

  SvarSlett
 5. Jeg er fremdeles litt sliten etter turen.... Merka at det var visse forventninger knytta til visitten.
  Neeeiiiidaaaa, folkens; vi fikk oppvartning av beste sort; varme rundstykker og PURRE - og noe annet pålegg, da. Og te. Og Pia hadde overgått seg selv og bakt deilig kake. Ungene spiste litt brød - og 3 stykker kake.... Det var en perfekt lunsj og trivelig besøk i sola på Kongsberg.

  SvarSlett
 6. hi, hi, skikkelig uoppdragne gjester:-) Minnes at jeg hadde besøk fra Kongsberg, og de moppet da i det minste etter seg!

  SvarSlett
 7. Det ante meg at dette var eit litt forvridd bilde av det som egentlig skjedde... ;)
  Bra du oppklarte dette Trine! :)
  Ha ha!!

  SvarSlett
 8. FNIS - tydeligvis gode venner dere!:-)
  Du gjør dagen min bedre ihvertfall!
  Ha en fin dag, med el. uten gjester;-)
  Klem, Hege.

  SvarSlett
 9. He he he, du er vittig.Som vanlig.Du har en såkalt 'humreblogg', eller 'skratteblogg' om du vil.Hvis man er litt nedfor og kjenner at geipen liksom henger fast, så kan man ta seg en tur hit.Da løsner gliset på momanget.
  (I så måte må jeg bare få anbefale bloggen som heter Pafrika og Belfini, der mor og datter briljerer på humoristisk vis om hverdagen.Også en veldig veldig morsom blogg:)
  Ha en finfin dag:)

  SvarSlett
 10. Du holder jo unna andre bloggveninner fra døra di da, som ikke har hard nok hud til å tåle en slik omgang i bloggen etterpå (he,he!)

  Du får ta vindusvasken i dag da vettu, du er jo hemmafru nå, GOD tid til alt slikt...☺

  SvarSlett
 11. Jeg sier som min eldste: "det gåkke an!" ;)

  SvarSlett
 12. Hahaha. Vet du hva. Det nesten bare kribler i hele skrivesystemet mitt - til å starte en ny blogg og bare suse avgårde i (galgen)humoren og ironiens verden. Det må da føles utrolig deilig? Du trenger nok ikke noen boksesekk til å få ut frese-energi på. Jeg digger deg, Pia ;).

  SvarSlett
 13. Hihi, morsomt :-) Å så hyggelig med besøk!

  SvarSlett
 14. Hahahahahaha! Det redda ettermiddagen! Fantastisk!Eg skjønte etter fyrste linja at her var det gullkorn på gang :)) Kosar meg!

  SvarSlett
 15. Hehehehehehehehe..ler meg ihjel!!!

  Ikke noe annet å si om den saken :-))

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 16. Haha...Trine er velkommen til å gi meg litt avlastning neste gang!!!! ;)

  SvarSlett
 17. hehe :) du kan fjase du Pia... morro lesing ;)

  SvarSlett
 18. Hehe.. Du er bare helt rå. Elsker humoren din, og måten å vri på ting. ;)

  Til Trine: Du er en utrolig vakker og flott dame! Fungerer til og med som barnevakt, men er tydeligvis dårlig på luking. ;P

  SvarSlett
 19. Bra gjeng... syns godt gjester kan ta i et tak jeg... skullle da bare mangle ;)

  god natt til deg pia!
  Klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails