onsdag 28. juli 2010

Forvirrende blogging. Og innbrudd

Mannen min synes det er forferdelig at jeg skriver at vi reiser bort og sånn. For da er det fritt fram for tyver og annet pakk. Som sikkert følger ivrige med på akkurat min blogg.

Men gjør de det (altså følger ivrige med på bloggen min for å finne ut når vi er hjemme eller ei), så klarer jeg nok å forvirre dem ved å legge ut innlegg i hytt og pine. Takket være sånn planlagt publisering. Kanskje har jeg skrevet akkurat dette innlegget flere dager i forkant, og fikset det sånn at det popper fram akkurat nå? Eller kanskje ikke?

Uansett, jeg skriver jo ikke akkurat noen detaljert beskrivelse om at de kan finne sølvtøyet nederst i venstre skuff i spisestua og sånn. Ei heller at nøkkelen ligger i blomsterpotta foran trappa, og at koden til alarmen er 4646. Jeg er jo ikke helt teit.
I dette flotte sinkhuset, der vi vanligvis oppbevarer sopp og vårløk, ligger nå en pen bunke med kontanter. Men det er sånn vi ikke sier til noen, altså;)

Ha en flotters dag, med eller uten innbruddstyver!

22 kommentarer:

 1. Ha ha:) Ja, det er mange som maser om det derre med disse innbruddstyvene og at du ALDRI må si, hverken her eller på facebook at du har ferie. Men... Jeg må nå si, at hvis noen har tenkte å bryte seg inn i huset mitt, så holder jeg en knapp på at det IKKE er mine venner på FB eller bekjente her inne. Og er det noen i blogglandia som tenker å stjele alle de nydelige eiendelene mine, må de vokte seg vel for å legge ut interiør bilder i fremtiden ;) Så det så!
  Stapp flere penger inn i zinkhuset du og kos deg :)

  Lilli

  SvarSlett
 2. Hahaha! Jeg koser meg alltid like mye med innleggene dine.

  Ja, de har ikke mye tiltro til oss disse mennene våre, men det er kanskje en grunn til det??? Jeg for eksempel slenger alltid fra meg vesken min rett innenfor døren og ytterdøren er bare låst på nattestid. Gjett hvor mange ganger jeg har fått høre hvor enkelt det er for en narkoman å bare stikke armen innenfor døren å røske med seg hele vesken min?? Jeg vet han har rett, men så er det nå disse vanene da. Ikke alltid like lett å røske de bort i hvertfall..

  Ha en fortsatt fin sommer!

  Klem

  SvarSlett
 3. Nei, HELDIGVIS finner du ikke på å skrive noe slikt, så mannen din puster sikkert litt lettere nå........☺

  SvarSlett
 4. Glem nå for all del ikke at du er kjendis, Pia;-) Klart du risikerer at mammablogglesende banditter bryter seg inn hos det og knapper sinkhuset ditt med innhold - og legger hele greia ut på finn.no!

  SvarSlett
 5. Eg låser ikkje huset ein gong, berre når vi er på overnattingstur. Eg har tenkt at dersom nokon gidd å ta heile vegen hit opp der ingen skulle tru at nokon kunne bu, ja så vær så god. Dessutan har eg naboar som ser på klokka når ein bil køyrer forbi :-)

  SvarSlett
 6. hei og hå, hvis de pengene er borte en dag er det iallefall ikke jeg som sprader rundt med et par nye sko :))

  SvarSlett
 7. Jeg så på TV for en stund tilbake at et forsikringsselskap i USA ikke utbetalte en forsikrigsum, for personen som hadde hatt innbrudd hadde annonsert for detaljert på twitter og facebook at han skulle på ferie...

  Så litt nettvett er greit :)
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 8. He he he.Admiralen min er også paranoid.Han leser innleggene mine med rynkede øyebryn og stor skepsis for å finne ut om jeg har avslørt hvem vi er eller hvor vi bor.Jeg derimot, jeg er en sånn godtroende fjott som tror at alle er snille innerst inne.Sammen er vi dynamitt.Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 9. Det var et artig innlegg og et fint zinkhus.

  Ønsker deg en fin dag!


  Hilsen Mimmi-Leone

  SvarSlett
 10. Klart du er for gløgg til å gjøre bommerter med informasjon du legger ut.

  Er det veldig mye kontanter i det sinkhuset? Skulle gjerne hatt litt peiling før jeg tar et raid.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 11. Ha ha ha - kjekt å vite hvor den store bunken med kontanter ligger ;-)

  Ha en flott kveld hvor enn du er ;-)

  SvarSlett
 12. Haha, ser vi omhandler samme tema i dag. Du glemte å oppgi adressen din, eller eventuelt etternavnet ditt så vi finner deg på gulesider.no Urutinert, Pia :p
  Fin oppbevaring til vårløk og sopp. Tror jeg jammen jeg skal kopiere. Må bare skaffe meg et sinkhus først. Og vårløk. Og sopp.

  SvarSlett
 13. Nei, man forteller ikke sånt! Jeg har for eksempel IKKE lagt ut innlegg omtrent hver dag fra ferieturen vår. Men vi kommer jo hjem på fredag, da... Vel, huset vårt er forresten fullt av folk og bikkjer. Eller er det ikke? ;o)

  SvarSlett
 14. Ja det er bra du ikke skriver hvor du har sølvtøyet ditt, Pia. Man kan aldri vite.. Du får fortsette å legge ut "villedende spor" - og kose deg på hytta hvis du fortsatt er der..

  SvarSlett
 15. :) Min foerste titt inne paa bloggen din! Hihi... Og garantert ikke den siste!

  SvarSlett
 16. Hehe, samme "bloggproblematikk" har vært diskutert her i huset gitt! Men nå har jo du lagt ut diverse lokkemidler til bloggtyvene her, så da satser vi på at de holder seg unna pengebingen min. Som står på balkongen. Og som jeg glemte å låse.

  Ha en fortreffelig torsdag!

  SvarSlett
 17. Det er jo like greit å fortelle hvor vi finner attraktivt tjuvgods, så slipper du så mye rot;-)

  SvarSlett
 18. heheh... du er morsom.. Artig blogg! :)
  -Lindus

  SvarSlett
 19. Jeg vet hvor du bor, og følger nøye med på bloggen:-) Dessuten har jeg mine triks i forhold til forhåndspublisering ...

  Seriøst: jeg har litt noia selv, og fortalte ikke eksakt når jeg dro på ferie til Hellas ... og forhåndspubliserte noen innlegg for sikkerhetsskyld. Men jeg tror vel egentlig ikke at jeg er veldig interessant for kriminelle bander. Skurker vil evt. kanskje følge bedre med på kjendisbloggere (som deg;).

  Når det er sagt liker jeg vel ikke så godt å forhåndspublisere på tidspunkt jeg vet jeg er uten internett. Jeg vil jo helst ha litt dialog og da bør man jo være med selv også.

  Ja, ja, håper du har en super kveld med amnnen og resten av familien!!

  Klem fra Mammadamen

  SvarSlett
 20. Jeg forstår at din mann er skeptisk :)
  Kriminalitet blir mer og mer organisert, også i forhold til boliginnbrudd.
  Det er også derfor det advares mot å gi "gratis informasjon" som når man er bortreist.
  1 million nordmenn er på Facebook. Ikke tro at alle har ærlige hensikter.

  mvh
  Roy
  http://www.karljensen.no

  SvarSlett
 21. Heisan Roy!
  Hadde jeg vært ærlig og oppriktig i dette innlegget, hadde nok flere enn mannen min hatt grunn til å være skeptisk;)
  Helt enig i at mange er veldig naive, man bør absolutt tenke over hva man skriver og hva slags informasjon man deler:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails