torsdag 22. juli 2010

Bloggbesøk. Og servise fra Bokklubben

På hytta fikk vi hyggelig besøk av Nina. Nina som jeg delte hybel med i studietida. Nina har bare blitt vakrere med årene, og trubadurmannen hennes så like ung ut nå som da.

Det ble et gledens møte. Gutta dengte løs på hverandre med sånne svømmepølser,
Nina og jeg jaget hverandre ikledd hver vår superwomankjole, og så spiste vi mat.
Jeg imponerte interiør-Nina med mitt gjennomførte festdekkede bord. Synet av tre halvvisne markblomster gjør enhver kvinne glad.

Jeg synes servise fra Bokklubben er undervurdert, og vil med dette få bragt serviset fram i lyset.
Og Ninas potetsalat er god.

Ha en flott dag, med eller uten bloggbesøk!

15 kommentarer:

 1. Jeg elsker den upretensiøse stilen din! I disse dager renner Blogglandia over av poster om borddekking. Eksklusivt sommerservise og matchende bestikk, duker og servietter, samt blomsteroppsatser som setter Finn Schjøll i forlegenhet - selvfølgelig hentet fra egen hage. Dette var en herlig alternativ versjon.

  SvarSlett
 2. Jeg ønsker meg en ellen sand kjole altså!! Jeg holdt så flott på å sy min egen, men det prosjektet ligger på stedet hvil i en hylle enn så lenge. Så deilig sommermat!! mmmm, send over noen fine-værs vibber da du!!!

  SvarSlett
 3. Ja! Halvvisne markblomster er prikken over i'en..
  Ser utrolig koselig og godt ut!

  SvarSlett
 4. Flott pådekking, flott mat, flotte blomster og flotte folk -og flott blogg!

  SvarSlett
 5. Godt å høre dere endelig fikk møtt hverandre igjen! Nina er såvisst en vakker kvinne ser jeg. :)
  Ser for meg dette møtet i sakte film, med dere løpende barbent og smilende i gresset, mens gutta denger like sakte løs på hverandre med svømmedingsene og like brede smil. Jovisst er gjensyn gledelig (og må jo spilles av i minnebanken i sakte film i ettertid).;)

  Det er ikke tingene rundt som er det viktigste i et godt lag men en god og løs tone, smil og latter og ekte mennesker. Synes det var godt å se fargegleden og den gode maten på bordet jeg. Ekte og nomalt, uten bluret bloggfilter. Me like. :)

  SvarSlett
 6. Hei, så utrolig koselig blogg du har da.. morsomme innlegg også :)
  ha en fin sommerdag:)
  -Lindus

  SvarSlett
 7. Jepp, to skjønne jenter det der :)

  SvarSlett
 8. "Ja, vi må jo ikke glemme at det er takket være boookklubben at vi sitter her i kveld!" som en venn av meg sa da vi tok i bruk vervepremien fonduegryte en gang på - 80 tallet. Duken og serviset var fra samme sted. Har forøvrig nettopp kjøpt mitt første sengesett som ikke er fra bokklubben. Og det er leeeenge siden jeg var medlem nå!

  SvarSlett
 9. Vist er Nina vakker, like så er festbordet ditt :)
  Vi skal ringe for visning på hytte i morgen, og alt er din feil ;))

  SvarSlett
 10. Dette her såg bra ut, og eg kan se det er gjort i fin gjennomført stil. Fargene blått og grønt i dei rutete stolputene, går igjen i duk, fat og brusbokser. Og så lar du det kvite i tallerknene kome igjen i det kvite bordet uten duk! Og så topper du det heile med eit par knall rosa boller som skiller seg fint ut og skaper dynamikk i den ellers så strenge fargekominasjonen...
  Høres ut som dere koste dere også :)

  SvarSlett
 11. Et herlig mat- og interiørinnlegg fra Pia der! ;o) Og du, jeg har sagt det før, men altså: Jeg er så misunnelig på torpet deres!

  SvarSlett
 12. Herlig som vanlig - bilder og tekst er sann underholdning

  - herlige innlegg med skråblikk på det meste.

  Jeg liker at du viser at du er så avslappet og lite selvhøytidelig ,ikke noe ekstra jåleri før du får besøk av en gammel venn.

  SvarSlett
 13. Ahh, ser ut så dåkke har det så harligt på hyttå dåkkas! Og så kjekt med blogg/venninnebesøk da! Dåkke e jo så hærlige damer begge 2 at eg tvile ikkje på at dåkke hadde det storveis :o)

  Så kjekt at du likte tøflene mine da :o) Kjekt med litt gladfarger ja (blei forresten skikkelig misunnelig på kjolane dåkkas...) og det trenge ikkje nødvendigvis værr nåke gjennomført mønster.

  Og ja, har nettopp oppdaga Rice og me like! Ser ikkje vekk i fra at det blir ein litt større samling der, nå når eg og guttungen faktisk ska på road-trip te Danmark ;o)

  Ha det så bra så lenge, og kozzz dåkke videre på hyttå :o)

  SvarSlett
 14. Å, så kjekt! Maten så herlig ut:-)
  Og så ser det ut som dere har det varmt - heldiggriser! Her er 8 grader og regn...

  SvarSlett
 15. Siden jeg ikke tør å skrive det i min egen blogg, kan jeg skrive det i min egen.
  Jeg bruker dagen på jobb på å oppdatere meg på andre bloggeres blogging fra den siste måneden.

  Og da er gleden stor når man kjenner igjen middagsserviset sitt her :) Jeg har også Bokklubbservise!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails