onsdag 2. juni 2010

Vinn en kjole! Og takking nok en gang

Tusen takk for awards fra lystige Lisalotte og wonderful Wenche og vakre Vannhull!
Tusen takk til alle dere som legger igjen hyggelige kommentarer!
Tusen takk til dere som er innom og leser bloggen min!
Tenk at 179 - ja, la oss runde opp til 180 - personer har lagt seg til som følgere av bloggen min! Og at snart hundre tusen har vært innom!
Og tusen takk for å ha fått "bli kjent" med så mange flotte mennesker!
Ei jeg føler jeg har blitt kjent med, er denne snasne dama. Med sine svenske tresko. Nå legger jeg ikke kun ut bilder av dama fordi hun er snasen og har tresko. Men også fordi hun skal gi bort en kjole! En sånn kjole som du ser på bildene! Og du kan sjøl få velge farge og størrelse!Og nå merker jeg at jeg skriver som om jeg skulle ha omtalt noe fra Selectkatalogen, og det er ikke meninga! Men det må liksom bli noen utropstegn når jeg blir i ekstase. Og det ble jeg over denne kjolen

stikk inn til Ellen og prøv lykken!

P.S: Kjolen heter GøyPåLandet! Og den har knytebånd bak!

7 kommentarer:

 1. Klart jeg stikker innom hos Ellen. Må jo være med på konkurransen.

  Flott innlegg fra deg om barneoppdragelse. Å være forelder i vår tid er nok ingen lett oppgave, men det virker som du har flotte "kjøreregler" for dagliglivet.

  Nydelige bilder av skjønne unger.

  klem

  SvarSlett
 2. Etter tips frå deg så var eg med på en give away-kjole konkurranse med ho for ei stund tilbake. Og vips, der var det en kjole i postkassa mi! Utrulig! Og den sitte som et skudd! Skal reklamere om ho når leggane har fått litt farge og eg kan vise fram kjolen.

  Du bloggar så ofte at eg rekk ikkje lese etter kvart innlegg. Himla effektiv, og det med jobb og fire born.

  SvarSlett
 3. Dette må sjekkes ut, Pia,takk for tips!!
  Og kult at flere bruker ordet snasen...:-)
  klem

  SvarSlett
 4. Ikke rart at så mange følger deg, synes jeg:)
  Du er jo snasen:)

  SvarSlett
 5. Barseltreff ja... sukk. Det var tider :=) Du får hilse "gjengen" neste gang. Vi får kanskje satse på en 1-års markering til høsten :=)

  SvarSlett
 6. Ikkje særlig lurt av deg, med SÅ mange følgere/lesere, å tipse om utlodninga...da blir jo vinnersjansen din mykje mindre! ;)
  Fine kjoler ho lagar!

  SvarSlett
 7. Gjett om jeg har lyst på den kjolen!! Knallfin!!

  Kjempegøy at så mange leser bloggen din! Vel fortjent:-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails