fredag 4. juni 2010

Testbaby. Og smekke

Noen ganger får jeg noe. Gratis.

Faktisk både smekke og kjole på disse bildene har vi fått. Fra skjønne, snille damer. Og jeg håper jeg ikke blir angitt til skattefuten. (Er det fortsatt noe som heter det? Synes bare at futen er et artig navn)

Maganda sendte meg ei flott smekke som jeg skulle teste ut. Jeg tok den sporenstreks på meg, og JA, smekka absorberer fint sikkel. Dessverre finnes ingen bilder som kan bevise min smekkebruk, så dere får stole på mitt ord (som ikke alltid er så mye verdt...)

Men vesla har testa smekka.

Og det ble en gledens test, som alt annet her i huset blir.

Smekka fikk henne til å spise flere skjeer av et utsøkt middagsglass fra HIPP.

Smekka fikk henne til å synge "Hode, skulder, kne og tå" med en nydelig sopranstemme samtidig som hun utførte alle bevegelser.

Smekka fikk henne til å ta bølgen mens hun brølte "Heia Brann!" (Og her har vi ytterligere noe å jobbe videre med, skjønner jeg)

Smekka fikk henne til å bryte spontant ut i en asiatisk tradisjonell dans, med henrivende håndbevegelser, mens hun nynnet lavt på en vakker vuggesang fra Vietnam.

Alt i alt - smekka får full pott herfra, og i Magandas nettbutikk inne på Epla kan sikkert du også skaffe ei sånn. Jeg kan imidlertid ikke garantere at akkurat din baby vil reagere likt på smekkebruken. Barn er jo så forskjellige.

Og dagbokblogginga har fått vike, og reklameblogginga tar over, merker jeg.  Hva blir det neste, spør nå jeg? Kakeoppskrifter? Mere interiør?

Ha en siklende dag, med eller uten smekke!

20 kommentarer:

 1. hehehe - hva med litt scrappeblogging;-)
  Henny er så skjønn og "bollete" - og det ser jammen ut til at hun er en kløpper til å vise hvor stor hun er og..

  SvarSlett
 2. hehe.. for noen herlig bilder av vakker!!

  Ha en flott helg :) gode klemmer

  SvarSlett
 3. Hehe, takk for (nok en) god latter!
  Vesla di er bare så utrolig god!
  Jeg tror kanskje min lille H har et godt øye til henne, for her en dag plasserte han en ordentlig smask på bildet av henne på skjermen her. ;)
  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 4. Hun er bare aldeles bedårende! :))))

  SvarSlett
 5. Hun er supersøt!!!

  God helg Pia

  SvarSlett
 6. Hi, hi, nydelig jente og skjønn smekke. Og kjolen under så utrolig fin ut. Skulle gjerne sett mer av den:-)

  Vimpelrekke snart ferdig. Skal prøve å få den avgårde i dag:-)

  Klem

  SvarSlett
 7. Fremmelg barn du har. Jeg registrerer at smekka er helt ren, så trolig er hun klar for å spise uten smekke (kanskje ikke de mest tomatholdige middagsglassene fra hipp, for der er det sterke fargestoffer!)? Jeg er litt nysgjerrig på genseren under. Aner konturene av noe kjempefint...! Kan det være noe fra...?

  SvarSlett
 8. Skulle gjerne hatt en bildeserie andre veien, for jeg regner med du danset og sang med den lille skjønne smekketestern. Venter i spenning på flere kakeoppskrifter. :-)

  SvarSlett
 9. Pyttsann! Me tåler litt reklame. Men ja, kanskje du skulle fleska til med ei kakeoppskrift? Det er jo snart sundag, tenkte på til sundagskaffien. ;)

  SvarSlett
 10. Du Pia, du Pia... Jeg ler godt her inne, alltid. Og i en kjedelig ventetid er det gull å kunne besøke deg :)
  Men Brann, du mente vel Roooo-seeeeen-boooooorg går jeg ut i fra???

  SvarSlett
 11. Den smekka var virkelig full pakke, skjønner jeg...! Skulle hatt en sånn en til hver unge her i barnehagen tror jeg, så hadde det virkelig blitt fest hver dag ;-) Ustyrtelig artig lesning som vanlig, stort pluss for helskjønn baby!

  SvarSlett
 12. Jeg syns bloggen din er like fin enten det er dagbok, reklamering eller interiør, hehe. Jammen litt av et vidunderprodukt den smekka. Ble nesten litt nysgjerrig på hva den fikk deg til å gjøre ;p

  Busteklem

  SvarSlett
 13. Her er tydeligvis en frøken som ligger langt framme i utviklingen, og jeg går ut fra at disse genene har hun fra deg.

  Bare skriv i vei du, Pia, enten det er reklame eller annet. Alt blir like godt mottatt.

  Klem

  SvarSlett
 14. Imponerande smekke! Ikkje ein liten middagsdråpe satte seg fast på den! :)
  Nydelig jente forresten!

  SvarSlett
 15. Den turkise kjolen under smekken, kan du jo vise frem da. Den så flott ut. Er det fotene til en PIP PIP jeg ser?
  Nydelige, snuske Henny :)

  SvarSlett
 16. Minstemann silker ikke så ofte lenger. Nå for tiden blir det på den annen side endel tissing i busken. Når han står der i buskaset og tisset endelig kommer da glemmer han å svelge. Så nå innfører vi tisssmekka!

  SvarSlett
 17. Får nesten lyst på en sånn selv jeg, kanskje jeg får litt av den energien?:) God helg!

  SvarSlett
 18. hei! Det ligger en award hos meg til deg, for den kjempefine bloggen din:-)

  SvarSlett
 19. Din kreative måte å skrive på fengsler meg! Jeg "suges" inn i innleggene dine og kommer med lyder som; åååå - så nydelig - ja, hode ja - *sukk* -åååå så søt!!!
  Jeg koser meg her inne - og jeg forstår godt at mange andre gjør det samme!!
  Riktig god helg videre! - og du, jeg kommer PLUTSELIG tilbake :))
  Klem Lokki

  SvarSlett
 20. Kjempefin blogg du har.
  Fantastisk alt hva den smekka får til :) Usedvanlig intelligent og vakkert barn har du også!
  Ekstra glad for at all heingen på Brann endelig gav resultater :) Nyt sommerdagen.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails