lørdag 26. juni 2010

Slengkysspute! Trine gir bort!

Mens vi venter på at den siste vinneren i min GIBORT skal melde seg, så kan dere more dere med en annen GIBORT. Nemlig inne hos Trine som har bloggen Bonka Rakka.

Siden det er veldig moderne å skrive 6 fakta og sånn, kommer det herved 6 fakta om Trine:

 1. Trine kan sy. Hun har peiling. For eksempel har både min datter og en viss kongsdatter kjoler fra Trine.

 2. Trine elsker kaffe

 3. Trine liker svulstige dikt om kjærlighet

 4. Trine har reist mye

 5. Trine har skjønne barn

 6. Trine er kul

Så sleng deg med - en ekte SLENGKYSSPUTE kan bli din!

Ha en flott lørdag, med eller uten puter!

7 kommentarer:

 1. Du fortjener jo å vinne puta pga det innlegget ;)
  (men eg og har lyst på puta så glem at eg sa dette...)

  SvarSlett
 2. Hehe..
  Nei, ellers takk...

  Ha en super lørdag!

  SvarSlett
 3. Ja, Trine er utrolig herlig. :)

  SvarSlett
 4. Takk på alle punkter, Pia. Du skal se jeg snart må gjøre noe med Tore-diktene..... (Du liker de relativt godt sjøl, tenker jeg!!) Og du kan jo håpe høyere makter ser hvor lyst du egentlig har på det ekornet! God lørdag og helg. Tastes!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for smekka og koselig kort som kom i posten i går :)
  Gleder meg til å bruke den :D

  SvarSlett
 6. Vimpler henger på kjøkkenet og uglen sitter sammen med meg i sofaen. Helt klart at jeg SKULLE vinne dette, for det passet bare helt perfekt inn (ellers er jeg ikke så veldig deterministisk i min livstilnærmelse, men dette er et unntak)
  Til og med den lille, gode minstejenta mi (som sliter litt med å uttrykke seg språklig) sto og peika mot kjøkkenet og sa noe om "fint". Til slutt i gjetterunden min kom jeg innom vimpelrekka. "Ja, ja!" lyste hun gledesstrålende og pekte på den. "Sjempefin, mamma!"

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails