torsdag 17. juni 2010

Skjult drikking. Og Pepsimax

Jeg drikker i det skjulte. Før klarte jeg å holde meg til unga var i seng, men nå gror de jo til og du kan ikke tvangslegge en 11-åring i halv sju-tida kun fordi mor skal ta seg en sup med Pepsimax.

 Ungene mine får vann å drikke. Vi er kjipe på safta, og brus trekker vi heller ikke fram i tide og utide. Og mor må jo være et godt eksempel. Men så MÅ jeg bare innimellom ha meg litt Pepsimax. (Som jeg faktisk mistenker er noe styggedom fra Satan, for år etter år med Pepsimax har gjort meg avhengig)

Barn med mors kaffekopp. Eller skal vi si "kaffe"kopp...
Så for å kamuflere drikkinga, gjør jeg følgende:

 1. Jeg sniker meg inn på kjøkkenet når ingen ser meg.
 2. Jeg skrur på springen slik at lyden av sildrende vann overdøver lyden av sildrende Pepsimax.
 3. Jeg fyller opp en kaffekopp med styggedommen.
 4. Og vips, mor drikker litt kaffe. Kald "kaffe". For kaffe har jo voksne lov til å drikke.
Baby viser ingen interesse for Pepsimax

Nå vet jeg ikke om de eldste ungene har gjennomskuet kaffetrikset mitt. Men jeg må bare håpe på at trikset vil føre til flere herlige stunder med min usunne last. For jeg bare ha det. Pepsimax`n.

Ha en forfriskende dag, med eller uten laster!

Og hvis du ennå ikke har slengt deg med på min GI-BORT, så har du fortsatt sjansen! Klikk her!

34 kommentarer:

 1. haha.. jeg har det på akkurat samme måten :)Men er blitt gjennomskuet... ikke minst pga alle tomflaskene.. :)
  ha en flott dag med "kaffe"koppen :)
  Renate :)

  SvarSlett
 2. Ha ha. Jeg har det slik med sjokoladen. Det er bare så synd at den ikke kan drikkes i kaffikopp eller kamufleres i knekkebrødpapir:-)

  SvarSlett
 3. Ja:) Akkurat det samme her.
  Og lenge kunne jeg stappe kjeften full av sjokolade og hvis ungene spurte hva det var sa jeg at det var skive.. den går ikke lenger dessverre - så nå blir det mer og mer utspekulert sjokoladespisingsmetoder også midt i uka..
  Kos deg med "kaffen" i dag:)
  Kjersti

  SvarSlett
 4. Hahaha; her drikkes det og "kaffe" iblandt. Sjokoladen er det verre å skjule dessverre... Men jeg har iallefall funnet et gjemmested til den som ingen har funnet enda. ;)
  Ha en herlig dag!

  SvarSlett
 5. Kjenner til det.... Er totalt avhengig!! Foreløbig er snupp bare 1 år og skjønner ikke så mye! Men blir nok en del kalde kaffekopper her i hus etterhvert også :)

  SvarSlett
 6. Jeg er tørrlagt, og våger nesten ikke se på denne styggedomen fra satan engang. For da kjenner jeg suuuuget langt nede i magen.

  SvarSlett
 7. Kanskje jeg rett og slett skulle ta en kort periode som kaffedrikker før jeg går over til kald kaffe jeg også? "Du drikker aaaaltfor mye brus" klager BUstemannen og sikter selvsagt til den ovenfornevnte styggedommen. Må. Ha.

  SvarSlett
 8. Jeg er avhengig av sjokokaffe, 'rett i koppen' typen. Det må være noe skikkelig styggedom i den kaffen, for jeg får abstinens når jeg finner en kartong tom for poser i skapet. Har prøvd meg på avvenning to ganger. Og klarer det ikke. Hjelp!!!
  Men i går traff jeg en gammel bekjent på avslutning. Hun sa noen gode ord: Det som er godt for sinnet er godt for kroppen. Ha ha, den kjøper jeg glatt :D

  SvarSlett
 9. I feel ya, sistah! Håkon fikk tak i et glass fra dagen før, som stod i solsteika på terrassen. Han gølja innpå - og ELSKET det. Jeg fikk litt hetta - det burde jo ikke smake for en slik liten tass - før jeg tenkte at stakkaren jo er oppfostret på navlestrengsPepsimax og puppsimax... Vårin vil heller ha vann og melk, men Håkon gjør nok at jeg må bli skapdranker jeg og...

  Skål, da, Pia!

  SvarSlett
 10. Haha, kjenner meg igjen:-) Og smugspiser også sjokolade, for både lite og stort familiemedlem! Men det smaker faktisk myyyyeee bedre slik!

  Ønsker deg strålende dag:-)

  Klem fra Mammadamen

  SvarSlett
 11. Mm, PepsiMax her òg, i kaffikopp sjølsagt! Produsenten har nok eit tryllestoff oppi, som virkar ekstra godt på småbarnsmødre....

  SvarSlett
 12. PepsiMax er jo laget spesielt for nordiske kvinner (som jeg mistenker blir veldig lett avhengig av koffein med vår mørketid *bøøøøh*) Og jeg har smugpimpa pepsimax både på jobb og hjemme jeg... *sukk* Men jeg har blit VELDIG FLINK (skrytskryt) -ihvertfall flinkere til å gå forbi den på butikken :) Lykke til!

  SvarSlett
 13. Haha, måtte smila gjenkjennande her :o)
  Totalt avhengig, og godgutten på snart 11 har sjølsagt gjennomskua meg for lenge si.

  Det værsta va når han kom å sa at "pappa like heller ikkje at du drikke så møkje PepsiMax mamma"

  Grunnen te at det va litt gale e at pappen aldri har elle komme te å bu sjå oss (ellers bra forhold... :o))

  Min kjære sønn har altså offentligjort for "heile verden" at mammen e avhengig...

  SvarSlett
 14. Pepsi max er gott så jeg forstår deg, historien din var artig. Jeg blei törst her jeg satt og leste ;o)
  Nå skal jeg gå inn og annmelde meg til din Gibort det var så mye fint. Ha en underbar dag käre du!

  SvarSlett
 15. Haha..Been there done that.
  Men nå er det vann som gjelder!
  Og det er helt greit å være avhegig av det!
  *sunn* ..hehe..

  SvarSlett
 16. hihi, du skriver veldig bra. En redaktør burde fange deg opp som spaltist.. elin.

  SvarSlett
 17. Ja, dette kunne kanskje vært en mulighet for en "coca-coliker" som meg, men sliter jo litt med den forklaringa når ungene veit at jeg aldri drikker kaffe ellers....

  Så jeg får vel nyte at ungene er i seng til ni iallfall, og selvsagt prøve å holde forbruket så lavt som mulig.

  Men foreløpig har det faktisk blitt akseptert at cola-drikking er en last som er forbeholdt mor....

  SvarSlett
 18. Hihi, jeg er vel en av få damer som IKKE liker Pepsi MAX, har på følelsen av at "alle" rundt meg digger det, og som du er avhengig. jeg må ha ånkli saker, med ånkli sukker :-) Men, lykke til med smugdrikkinga!
  Ja, nå blir det spennende og se etter helga når soppstoffet kommer i hus, om symaskinen endelig får sin debut! Følg med i bloggen, hvis det skjer blir det nok grundig dokumentert!
  Ellers så er det godt å se at det ikke bare er i K(a)os(e)heimen at juni fortoner seg som en eneste lang aktivitetsplan fra et middels stort Statoilprosjekt... lykke til med alle aktiviteter, og ikke minst vannblemmer... Så får vi håpe at takknemmeligheten for innsatsen ligger der, langt inne et sted ;-)
  Ha en fiiiiin dag!

  SvarSlett
 19. Huff da.. jeg må bare henge meg på her.. Skulle ønske jeg ikke trengte å innrømme det, men er nok pepsimaxoholiker jeg også :)

  SvarSlett
 20. Ha ha ha!! Jeg kjenner meg bare SÅ godt igjen! :) Men jeg kom litt til kort da vi var borte på besøk og jeg sa "nei takk, jeg drikker ikke kaffe". "Å jo, det gjør du hver dag" kom det fra en av døtrene...

  SvarSlett
 21. Pia,

  når eg blir stor vil eg bli sånn som deg!

  Klem, Janne

  SvarSlett
 22. Jeg liker ikke brus..... Tro det eller ei. Og det er ikke smaken... det er boblene. Jeg og små barn: jeg synes det er "sterkt"....

  SvarSlett
 23. Hehehe, for et morsomt innlegg! Er en smule pepsi-max-avhengig selv. Prøver å trappe ned. Ikke lett når Obs HELE tiden har hårreisende tilbud på styggedommen. Mistenker komplott.

  Klem Lise (fant forresten bloggen din gjennom avdelingen)

  SvarSlett
 24. Springen på å krafsing etter hvit sjokolade her. Kunne gjerne avsett et par biter til frøkna, men kun et par biter fører til spørsmål om hvor resten av sjokoladen har blitt av..

  SvarSlett
 25. Så herlig bilde av snuppa på vei bort fra Pepsi Max'en:-)
  Jeg sniker meg mest til sjokolade jeg da, og enda har ikke småtten oppdaget meg.. Men det skjer nok en eller annen gang, og da blir smugspisinga straks mye værre...

  Lykke til videre med smugdrikking, kaffekopp var jo ikke så værst skalkesjul..

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 26. Hi, hi, vi har alle våre laster:-) Her i huset prøver jeg for det meste å kamuflere lyden av knitrende sjokoladepapir.

  SvarSlett
 27. Hi, hi, her kjenner jeg meg igjen. Men nå gidder jeg ikke drikke i smug lenger, det funker faktisk. Da er det verre med snopspising etter at seksåringen har lagt seg og hun hører knitring i papir; "Hva holder du på med, mamma?" Øh, når det ikke er lørdag...

  Men, du bår lese denne artikkelen: http://www.dagbladet.no/2010/06/08/tema/klikk/helse/ernering/lettbrus/12063001/
  Hurra for Pepsi Max, som er min favoritt også.

  Men desto mer fornlyelig lesing finner man i kommentarene under artikkelen, som igjen leder deg hit: http://www.fritanke.no/NYHETER/2010/Lurte_Nyhetsspeilet_trill_rundt/
  Og da er mitt lille Legemiddelstunt mot deg peanuts. Enjoy!

  SvarSlett
 28. He he, var som jeg skulle ha skrevet det selv hi hi. Men nå har jeg gått over til Cola Zero, og jeg har kommer "ut av skapet".... Det går alt for mye brus her i huset, men når det er billigere å kjøpe en kasse om gangen så.... Vi får skjerpe oss til høsten.....

  SvarSlett
 29. Må innrømme at jeg har brukt det trikset, og det er vel ikke siste gangen er jeg redd. Lærte det av å overhøre en samtale mellom to småbarnsmødre før jeg selv fikk barn. Da syntes jeg det var litt slemt og litt dust, husker jeg. Har så langt valgt å undertrykke trangen til å være ærlig mot meg selv på dette punktet. Men det er Cocca Cola på meg da. Pepsimax er bare for far i huset her. Ungene og jeg får Cocca, for det tror mor er så mye sunnere enn pepsi max. Hvor utrolig grunnlegende klok og fornuftig går det egentlig an å bli???

  SvarSlett
 30. Haha, et særdeles velkjent og velbrukt triks det der, ser det ut til! Jeg har til og med fått mine søte små til å blåse på den varme "kaffen"! ;o) Og jeg har aldri pr. dags dato drukket vanlig, svart kaffe...

  Hvis du fortsatt klarer å skjule lasten for 11-åringen, blir jeg virkelig imponert over teknikken din! Han bruker kanskje ikke Internett heller...? ;o)

  SvarSlett
 31. Var akkurat det jeg tenkte også Heidi;);):) Men smart knep, det må jeg prøve:):)

  SvarSlett
 32. Jo,da 11-åringen har nok fatta dette med pepsien. Og de andre også. Men PRØVER jo å gjøre det diskret, da. Så de får jo ikke med seg mengden, liksom. Ei heller hyppigheten.

  SvarSlett
 33. He he :) min tante gjorde AKKURAT det samme som deg og kamuflerte pepsimaxen i kaffekoppen. Og jeg trodde det var kaffe i mange mange år! Så du er nok safe! Eller så er det vel en ittsibittsi mulighet for at kanskje dine unger er hakket smartere enn meg...? hm... ha en deilig kveld! klem

  SvarSlett
 34. Så koselig med kjapt svar :) velkommen igjen! kunne kommentert mange av de andre innleggene dine også forresten, kjempe artige :) følger deg videre!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails