tirsdag 29. juni 2010

Mannens reaksjon. Og kjærlighetsbilder

Siden jeg noen ganger ikke har særlig mange hemninger, er det godt med en traust, stabil, staut og normal mann. Ofte pleier jeg å la ham lese gjennom det jeg har tenkt til å legge ut på bloggen. Hvis han godkjenner fjaset mitt, da er det liksom greit, tenker jeg.

Søndagens bryllupsdagsinnlegg ble skrevet noen dager i forkant, og skulle automatisk publiseres søndag morgen, siden vi akkurat da befant oss et helt annet sted, blottet for internettilgang.


Men i løpet av helgen begynte jeg å få kvaler - hadde jeg gått over streken i min sjikane av mannen? Hadde jeg trukket min "spøkefulle" linje litt for langt? Jeg MÅTTE betro meg til mannen.

"Du...på søndag kommer det et innlegg på bloggen som...eh..som du kanskje burde ha fått lest på forhånd...jeg æ`kke helt sikker på hva du synes om det...altså...eh..."

Mannen stirrer på meg og sier med skremt stemme: "Herregud!! Du har vel ikke skrevet noe sånt sukkersøtt om at du elsker meg og sånn?!"

Jeg: "Nei! Err`u gæær`n!! Det er mest sjikane, altså!"

Mannen puster lettet ut: "Ja, men DA er det jo greit!"

Og i går kveld stakk han inn og leste min kjærlige hilsen. Og selv om han ikke akkurat gapskrattet, synes jeg at jeg la merke til små, ukontrollerbare hikst

Får håpe det ikke var gråt.


Ha en munter tirsdag, med eller uten sjikane!

Bildene er funnet på etsy. Jeg synes sånne bilder er fine, jeg. Men hadde jeg dedikert dem til mannen, hadde han vel fått spader.

23 kommentarer:

 1. God maaren og takk for at du alltid faar meg te aa smila :o)

  SvarSlett
 2. Du er en god start på dagen, du. :)

  SvarSlett
 3. Hehe, fint det ble godkjent da!
  Takk for en bra start på dagen! :)

  SvarSlett
 4. Åh, som jeg ler av deg Pia :)))

  SvarSlett
 5. Moro!!
  Og kjempefine kjærlighetsbilder!

  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 6. Du er en snill og god kone som lar mannen din lese innleggene dine før du legger dem ut på internetten. Hm. Mulig jeg har noe å lære her.

  SvarSlett
 7. Nei, fri oss fra søtklissede kjærlighetserklæringer....vi viser det i HANDLING vi vettu som har vært gift en stund....☺

  SvarSlett
 8. Hehe, morsomt innlegg. Godt mannen din tok det bra. Ha en fin dag :-)

  SvarSlett
 9. Ha, ha godt han er mannfolk..,
  - de er liit mer nøktern enn oss;-D
  De er allrighte "dyr" igrunnen;-D
  Tusen takk for hyggelig kompliment ang. syinga mi - har sydd siden jeg var jentungen, men har fått litt adrenalin-kick om dagen!
  - er det sola tro?!
  Ha en fin dag , klem Hege.

  SvarSlett
 10. Trur desse mennene er litt eh, "miljøskada" av dagleglivet kanskje? Dei tåler ein støyt, og best av alt- humoren og sjølironien er på plass- DET er eit kvalitetsteikn. ;) Men ja, eg lar òg Mannen sensurera i bloggen min.

  SvarSlett
 11. Hehe! Det var nok i overkant klissete å dedikere dei søte bildene til din mann... Nyforelska fruer kan gjera sånt, og mannen kan fint overse det eller prøve å ta det pent, men når ein har vært gift ei stund gjer ein bare ikkje sånt... ;)

  SvarSlett
 12. Jeg tror nok at Pia-mannen er like herlig som Pia selv :D
  Her males det seint og tidlig. Holder endelig på å få bort den fryktelige grønnfargen i gangen. :)

  SvarSlett
 13. :) Hei! Takk for fine ord inne hos meg!
  Eg var slett ikkje sikker på om eg skulle leggje ut innlegget om vår feiring... Eg som ikkje kysser offentleg eingong!!! Krise!!! Elin som er livredd for å blottlegge for mykje på bloggen sin... Og så DET innlegget... Men far sjølv synes det var fint, og då trykte eg på publiser... Vi har vore saman i 19 år. Kanskje eg burde nevne det? Og kliner enno. ;)

  Lykke til vidare saman,
  med og uten snorking!

  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 14. Haha, fornøyelig!

  Har en mann av samme ulla, han hadde virkelig fått spader om jeg hadde lagt ut en klissete kjærlighetserklæring til ham på bloggen eller Facebook. Hadde fått spader selv, når jeg tenker etter.

  Ha en flotters dag!

  SvarSlett
 15. Så fantastisk skrevet. Jeg lo når jeg leste det og jeg måtte lese det høyt for mannen. Du er virkelig et lysglimt i hverdagen. Ha en fortreffelig tirsdag!

  Klem.

  SvarSlett
 16. Min mann hadde nok reagert likedann,rolig og litt "fjern" som han er! Men veit ikkje om det hadde vore like greit om det var omvendt.....

  SvarSlett
 17. Hahaha! De mannfolka, de mannfolka. Her har jeg fått streng beskjed om ikke å sjikanere, så er han litt for frekk truer jeg alltid med at jeg "blogger ham" og da blir det fort stilt, hehe. Hadde han sett all den sjikaneringen jeg bedriver av meg selv (dagens innlegg t.x.) hadde han nok godtatt det meste, men han interesserer seg ikke for blogging, så da er det jo likegreit ;-)

  SvarSlett
 18. Takk for at du gjør blogg-verdenen mindre klissete, og mer ærlig (og voksen). En dronning blant prinsessene...

  SvarSlett
 19. Eg har som prinsipp og ikkje snakke nedlatande om mannen i huset, sjølv om det er humor. Han tåler ikkje sjikane (er litt nærtakande trur eg), så du er heldig, hehe. Han les og kommenterer kvart eit innlegg eg skriv, så eg er litt misunneleg på dei som får tatt seg ut på bloggen... Men eg har også ei mor som er bloggsensor, ho vil ikkje eg skal ha politiske meiningar, vere alt for negativ, legge ut lettkledde bileter av ungane osv. Ikkje lett å få ha sin egen blogg altså ;-)

  SvarSlett
 20. Jeg lo i allefall så tårene trilla! HAHAHA! Au pair fra Fillipinene og potetgull-feiring; livet er herlig :) Men grattis som gift i tolv år! Med den realistiske tilnærmingen til ekteskapet du viser her holder det nok livet ut :D

  SvarSlett
 21. HEHE, Helt enig - sjikane er mye gøyere og mer romantisk enn sånn klisse-prat.. hehe.
  Men apropos det jeg skrev om menn fra NRK-som lusker rundt - det er helt sant! Mulig jeg overdrev litt på slutten av innlegget men ble bare litt ivrig.. Så pass deg, pass deg, de lusker nok der du og bor :=)

  SvarSlett
 22. Ha ha! Typisk menn altså!!! Bra du presiserer at de fine, søte bildene IKKE er dedikert til mannen din. Ha ha!!!!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails