fredag 11. juni 2010

Gi-bort premie nr 1. Og 2

Da får jeg begynne å presentere hva du kan vinne i mitt lille blogglotteri. Det er ikke småtterier som skal fram i dagens lys! Og skal jeg rekke å få omtalt alt før jeg trekker 20.juni, må jeg bare peise på.

(Ut fra bildene kan det se ut som om jeg prøver å gi bort et barn - det er da ikke tilfelle.)


Skjønne Barbro har blitt en god bloggvenn. Hun er oppmerksom, hyggelig, morsom, kreativ og raus. Så de første premiene kommer fra Barbros hender. (Ja, ja, skulle ikke forundre meg om dama tar i bruk føtter også når hun klipper, limer, maler, baker og syr....)

Nå er jeg ingen interiørekspert. Så langt der i fra. Men jeg har fått med meg at vimpler er i vinden. Det samme er ugler.

For å bevise akkurat det der med uglene, linker jeg til Boligpluss, der interiørdronningen Emmeline nevner nettopp en av Barbros ugler som en favoritt.
Vesla beundrer kule ugler. Og JA, du kan snu den ene ugla slik at øynene kommer øverst

Så de første premiene jeg viser fram her, er da to ugler og ei vimpelrekke fra Barbros butikk. En heldig vinner får ei ugle med matchende vimpler, mens en annen leser får ei ugle.

Og for å få dere litt i ugle/vimpel-stemning: Tenk deg en varm sommerkveld. La oss si ca. 27 grader. Du og din kjære koser dere på verandaen. Vimplene vaier over dere og en liten trendy ugle smiler skjelmsk bort på dere. Kan det bli mere romantisk, spør jeg bare?!?

Vil DU få sjansen til å oppleve den ultimate aften med ugler og vimpler, må du altså bli med på gi-bort (nå er det rett før jeg begynner å skrive giveaway, merker jeg...), og da må du klikke deg tilbake til gi-bortens opprinnelse her.

Ha en flott fredag, med eller uten vimpler!

9 kommentarer:

 1. Hehe, kan absolutt se for meg den settingen!:)

  SvarSlett
 2. Heey. Så flott! Jeg går for både ugle og vimpel ;) Trenger også en slik ugle i samlinga ;)

  SvarSlett
 3. Jeg er overbevvist om at jeg og min kjære kan komme i rette stemning under sånne flotte vimpler. Og om vi har selskap av en ugle også...ja da vet ingen hvor det kan ende. ☺

  SvarSlett
 4. Det med 27 grader høres litt fjernt ut. Heller sjeldent her ute. Men ugle og vimpler gjør nok susen alene :)

  SvarSlett
 5. Jeg dauer! Av latter! Men uglene var knall :-)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg, og så fint at du ga en brukerveiledning på den ugla, slik at øynene kommer opp mener jeg ;)
  Veldig søt fotomodell du har, forresten :)

  SvarSlett
 7. I´m still hanging inn. A stayer - tross alt ;)!

  Gjett hvem jeg plutselig snubla over i Sverige på shoppingcenteret i kveld? Per Egil Knutsen - eller PEK som Thormod kaller han - fra musikk-seksjonen på Elverum. Jeg bare sa høyt paff - Per Egil Knutsen! Og han kjente meg til og med igjen - enda jeg var en ganske så dårlig musikkfag-elev. Han huska til og med at jeg hadde gått ut i 1994 - og regna ut at vi ikke hadde sett hverandre på 16 år. Da ble jeg litt imponert ;). Han så klin lik ut da.

  SvarSlett
 8. Hvor er de kære, jeg vil velfig gerne vinde en fin ugle til mine to små ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails