fredag 18. juni 2010

Fantastisk award! Eller kanskje ikke....

Jeg synes det er alfor få awardser rundt omkring. Hva er livet uten award?, tenker jeg ofte.

Derfor har jeg laget min egen award, som jeg kaller "You Are An Extremely Beautiful Blogger From The Inside And Out And Inside Again And You Are A Very Creative And A Lovely Person. And Blogger. And You Are Very Cool. Oh Yeah!"

Reglene for denne awarden er som følger:

Du må stå på et bein, åpne mailboksen din, lese de tre siste mailene dine, klappe to ganger i hendene MENS du kopierer det fjerde bildet fra din nest siste bursdag. Så hinker du inn på kjøkkenet mens du synger på en åttitalslåt. (Gjerne noe discoaktig). Der kan du forsyne deg med hva som helst, bare det ikke inneholder karbohydrater. Deretter jogger du lett tilbake til stua, snurrer fire ganger rundt MOT klokka. Skriv så ned tre gode egenskaper du hadde i din ungdom samtidig som du sender varme tanker til de sju første bloggerne på din egen bloggroll.

Awarden sendes til de seksten første personene som klør seg i hodet etter å ha lest dette.

Ha en beautiful dag, med eller uten awards!

21 kommentarer:

 1. Ha, ha:-) Ja, hva var vel bloggelivet uten awards? Dette er ihvertfall den desidert morsomste!! Utrolig bra, Pia! Du er HERLIG!!

  SvarSlett
 2. Hahahaha!!!
  Fikk meg en skikkelig god latter om ikke annet *fnis*
  God helg!!

  SvarSlett
 3. *ler* Aner en undertone av sarkasme her, hehe. Det er hyggelig med awarder, men nå i det siste har det vært ekstremt mange. Hva med å spre dem litt?

  SvarSlett
 4. Hahaha, ja du får sagt det du! ;)
  Ha en herlig fredag! :)

  SvarSlett
 5. Stilig. Du er jo et oppkomme av gode, sarkastiske innlegg. Trodde ikke østlendinger kunne kunsten med å bruke eller forstå ironi. Men det er kanskje ikke så merkelig, for du har jo fått hele østlandskvoten:-)

  SvarSlett
 6. Takk den trengte jeg idag!
  - sier som over: Du MÅ ha fått Østlandets kvote av ironi;-D
  Ha en fin helg,
  klem Hege(Sunnmøring, he he!)

  SvarSlett
 7. Haha!!!
  Så hærlige du e, like humoren din og måten du skrive på! Forlate alltid bloggen din med et smil om munnen :o)

  Og blei skikkelig glad for at du var innom og la igjen ein så fin kommentar hos meg.

  Blir litt sånn varm i hjerta når nåken like det en har lagt vettu :o)

  Ha ei fantastisk helg og lykke te med videre lansering av awarden din ;o)

  SvarSlett
 8. He he he...ja, du sier noe.

  God helg til deg som får meg til å smile.

  SvarSlett
 9. Jeg var litt redd denne måtte komme - Derfor turte jeg ikke sende min siste award videre til deg... ho ho ho ;)

  SvarSlett
 10. Tuuuusen takk for den fineste awarden av de alle. Er litt sliten nå da, men jeg setter umåtelig pris på det. Håper forresten jeg var en av dem som fikk den!?! God helg til deg og dine!:) Klem

  SvarSlett
 11. Takk altså, for den flotte sløyfa. ☺☺☺☺ Klemz, nuss, koz osv.

  SvarSlett
 12. Jeg klør meg. Ikke bare i hodet. Men her og der.

  SvarSlett
 13. Haha!! Så morsomt! :D
  Glad jeg ikke er en av de første 16 :P

  SvarSlett
 14. Knis. Fin award;-) Tror jeg dog står over. Detta ble altfor slitsomt for meg!

  SvarSlett
 15. Søren eg vart nok for sein til å snappe med meg denne høgthengande awarden denne gangen...kanskje eg rekker det neste gang du deler ut ein sånn!? :D
  ...ironisk...???

  SvarSlett
 16. Puh, jeg klødde meg ikke i hue. MEN jeg kjenner det klør en plass nå, siden jeg IKKE MÅTTE klø mener jeg. Så jeg må forte meg å skrive (på god norsk tydeligvis) og lukke siden din, så jeg kan klø.... ;P

  Happy Saturday!

  V ♥

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails