lørdag 12. juni 2010

Bursdagsdilemma. Og katt

Noen ganger byr livet på store utfordringer. Som denne helga. Jeg VET at i dag og i morgen har tre barn og en katt bursdag. Men jeg er ikke sikker på hvem som fyller år når. Jeg vet at det er to i dag og to i morgen. Jeg aner hvem som har bursdag når. Men jeg er ikke sikker.

Jeg har god hukommelse. Jeg husker det meste av datoer og detaljer. Men jeg merker at ettersom åra går, blir det verre å huske alt. Absolutt ikke på grunn av min ringe alder, men fordi det bare blir mer og mer å huske på. Det blir flere og flere barn. Venner og slektninger får barn i hytt og pine. Og innimellom dukker det opp et kjæledyr. Og alle skal liksom ha en bursdag.

Løsningen på helgas dilemma kan være at jeg sender en felles SMS til alle (ikke til katten da - selv om han begynner å nå en moden alder, har han ennå ikke lært seg tekstmeldingens finesser).

Jeg vil da motta minst en SMS som vil lyde "Takk for det!(smilefjes) Men bursdagen er ikke før i morra (smilefjes som blunker)". Og da må jeg svare "Ooops, visste d da! (Smilefjes) Sendte visst en dag for tidlig! (Smilefjes som blunker)"

Alternativt kan jeg svare "Jeg tar alltid feil av dattera di og katten(uten smilefjes som blunker)". Men det tar seg liksom ikke helt ut.

Og så burde jeg endelig begynne å fylle ut den fødselsdagskalenderen som vi har liggende. Den eneste bursdagen jeg har skrevet inn i kalenderen, er min egen. Og akkurat den burde jeg klare å huske.

Ha en flott dag, med eller uten hukommelse!

Og stikk innom i kveld - da kommer en ny premie som skal gis bort!

15 kommentarer:

 1. He, he ler og ler! -Og kjenner meg igjen, det går litt i surr i kven, og når, og antall år! Min eigen bursdag er grei, men eg er no ikkje alltid sikkert på kor mange år over 40 år eg er...(smilefjes med blunk!)
  Bitchy-pus får ikkje feire bursdag, fordi han er ein surpomp...(surt fjes)

  SvarSlett
 2. Ja, det er ikke alderen, det er bare alt for mye å skulle huske på....Vi har også en sånn bursdagsbok. Det er bare det at i det en ny verdensborger blir annonsert, er det ofte ikke klart hva barnet skal hete. Og etternavnet vet jeg i alle fall ikke siden de fleste par nå har hvert sitt ettrnavn, skal barnet ha mors, fars eller begges og i såfall i hvilken rekkefølge?? Ja, så tenker jeg at jeg spør om en stund og skriver inn i boka da og så.....ja, så blir det ikke....Men ærlig talt, alle venners barn har jeg ingen ambisjon om å holde 100% koll på.

  SvarSlett
 3. He he. Et år ringte jeg til søsteren min og gratulerte henne med dagen en måned for tidlig :D

  SvarSlett
 4. Hi-hi!!!
  Men du er innen riktig periode , og årstid i allefall!
  Katter er heldigvis runde på den måten ;)
  Ha en SUPER helg!!!

  Klem fra Anett:)

  SvarSlett
 5. Fødselsdagskalender er en fin ting:D

  SvarSlett
 6. Trur uansett folk blir glad om du sender hilsen, om den kommer dager eller uker for seint, eller for tidlig.. :)
  ...håper eg iallfall...for eg kan vera ganske distre sjøl når det gjelder slikt...
  Katten er det værre med! ;)

  SvarSlett
 7. Jeg trodde en stund at du har prestert å føde tre barn om trent på samme bursdag, og du ikke husker hvem som ble født når... For en gangs skyld er jeg glad for at jeg misforsto.

  SvarSlett
 8. hohohoho. Så mange ting, så liten tid...Akk. Sukk.

  SvarSlett
 9. Ja ikke sant! Jeg har til og med noen venniner som husker på mine barns fødseldager, der må jeg bare melde helt pass! Grattis uansett!

  SvarSlett
 10. Hva med å sende melding rundt midnatt??? Da er du enten litt tidlig ute eller litt sent ute med å gratulere. Bursdagsbarnet, eventuelt bursdagskatten, bryr seg nok ikke om et skarve minutt eller to.... :D

  SvarSlett
 11. He he he - ja - slik er det vel for de fleste i dag ... Det skjer jo tusen ting og man sjonglerer baller mens man skifter bleie og vanner blomster mens man snakker i telefonen- hansfree er kjekke greier...
  Hilde

  SvarSlett
 12. Skaff deg en nabo som fungerer som levende bursdagskalender! Det har jeg, og det fungerer utmerket!

  SvarSlett
 13. haha.. ja her har du et dilemma. Hva med å sende ut alle tekstmeldingene rett rundt midnatt, så kan du være endten litt for rask eller litt for sen. ;)
  Fortsatt god helg. KLEM

  SvarSlett
 14. Tihi.. Herlig du!!!

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 15. Heisan ;o)
  Hahahaha....ja det er lett å gå surr i bursdager. En bursdagkalender er grei å ha hengende et eller annet sted som synes godt! Jeg har en slik ;o) Det blir så mange å holde styr på etter hvert! Og når en må begynne å huske på husdyra sine bursdager også, så kan det gå helt i ball!! Ønsker deg lykke til og skaff deg nå endelig en slik kalender ;o)
  Klem fra Gro :o)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails