søndag 27. juni 2010

Bryllupsdag. Og snorking.

Ja, ja, kjære, enda et år har vi vært gift! 12 år!! Hvordan skal dette ende, spør nå jeg.

I fjor skrev jeg dette innlegget i bloggen min, hvor jeg tok for meg dine manglende evner til å få ting inn. Det har vel ikke blitt nevneverdig bedre. Men vi gir oss ikke, gjør vi vel?

Hva skal jeg da klage på i år? Tenkte å ta for meg snorkinga di.

Ja, da, jeg VEIT at du sier du ikke kan noe for det. Men jeg begynner jo å lure når det går ca 2 sekunder fra vi har hvisket ømme ord i hverandres ører til du har hodet på puta og SNORKER!

Hvordan er det mulig??! Jeg forstår bare ikke! Begynner du å snorke FØR du sovner? Sovner du mens du fortsatt fører hodet ditt ned mot puta? Snorker du på trass?

Veldig fascinerende, det der. Og veldig irriterende. Jeg dytter borti deg, jeg prøver å velte deg over på siden og jeg prøver å kvele deg med ei pute. Ingenting hjelper nevneverdig.

Nå har du dessuten den fordelen at vi har ei lita snuppe liggende mellom oss i senga (nei, det er ingen au pair fra Filippinene, det er vår minste datter jeg omtaler her). Og når vesla sover, ligger mor urørlig. Et gammelt jungelordtak det der, som du tydeligvis ikke har fått med deg. For du ligger ikke stille!

Nei, jeg skal ikke ta for meg snorkinga di. Jeg skal ikke klage på noen ting. Jeg liker deg. Jeg veit at du noen ganger kommer ufordelaktig ut i denne bloggen. Sorry, men sånn må det bare bli.

Nå kunne jeg ha løyet og sagt at vi nok skal sitte og stirre hverandre dypt inn i øynene og overøse hverandre med kjærlige ord. Men HELLO! Vi har vært sammen i en årrekke. Vi har fire barn. Vi har gjeld. Vi har ingen barnevakter. Vi er trøtte. Men kanskje vi skal slå til med litt potetgull? La oss gjøre det om til en gledens kveld!

Klemz. Wife.

Jeg burde vel lagt ut et bilde av meg og mannen. Men det får være måte på eksponering. Det blir heller dette bildet her, som viser en av min manns gode egenskaper.


Ha en kjærlig dag, med eller uten ektemann!

35 kommentarer:

 1. Gratulerer masse med bryllupadagen!!!
  Hehe, snorking ja. Min kjære snorker før han når puta han og. Jeg skjønner ikke at det er mulig :)
  Ha en flott dag!
  Klem, Monica

  SvarSlett
 2. Bryllupsdagen mener jeg såklart ;)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med bryllupsdagen!
  Ha en flott dag og kos dere med potetgull! ;)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med bryllupsdagen! 12 år er ikke til å kimse av :-) Ha det trivelig med potetgull i kveld, og finner du ut hvilken metode som fungerer for å få maken til å holde fred nattestid - IKKE nøl med å si fra! Og forresten, hvorfor sovner den som snorker alltid først??
  Busteklem

  SvarSlett
 5. Gratulerer turtelduer!
  Snorking er visst en del av pakken; Mannen min har skremt mange opp gjennom med dette bråket; Emilie kom engang inn på rommet vårt (hun kan ha vært 6 år) og var overbevist om at hun hadde hørt en sint ULV i leiligheten........ (ja, lyden har en tendens til å bli verre etter festivitas).... Jeg har, som deg sikkert, lært meg å leve med det.

  Gratulerer så mye til dere begge+4. Trivelig dag. Sola skinner jo :)

  SvarSlett
 6. He,he;) Gratulerer med dagen - synes den fortjener en liten skål potetgull:)
  Lever også med en snorkende mann....rart altså, for han snorker også før han sover - ihvertfall sier han at han ikke sover, og nekter selvfølgelig også for at han snorker... Dere må ha en fin dag, helst uten snorking....

  SvarSlett
 7. Gratulerer med bryllupsdagen! Herlig bilde!!

  Jeg kjenner meg igjen i snorkeproblematikken, min kjære er ikke bedre han! Jeg gikk faktisk til det skritt at jeg kjøpte munnspray for snorking til han! Han skulle spraye inn en mousse i svelget hver natt, det skulle åpne et eller annet der inne. Ikke veit jeg hva, for det hjalp ikke..... ;)

  Ha en fabelaktig bryllupsdag!

  SvarSlett
 8. Hehe, har lest med gjennom fjorårets innlegg også. Veldig igjennkjenneleg.Men etter over 20 år i lag, har Mannjen faktisk blitt flink til det med kle-og oppvaskmaskin. Så det er enno håp for deg. No er det ungane som skal lære dette....
  Gratulerer med bryllupsdag!

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye med 12-års bryllupsdag! 12 år står det vel respekt av i disse dager. Ha en super feirng med pottis, og slenger du på deg noe silke, i tillegg, blir silkebryllupsdagen fullkommen. Toodeluuu!

  SvarSlett
 10. He-he...Du er jaggu god da. Godt skrevet. Gratulerer med bryllupsdagen, og kos dere på dagen.

  SvarSlett
 11. God morgen og gratulerer så mye med bryllupsdagen!
  Håper dere får en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 12. Gratulerer med bryllupsdagen. Vår er om to dager og da har vi vært gift i 14 år...
  Snorking ja, er vel litt av det her i huset også. Og som deg lurer jeg på hvordan han kan snorke nesten før han har sovnet...
  Men jeg skal ikke klage på snorkinga hans - for jeg har vært på treff med mange scrappedamer og der var det flere som var mye værre enn han...
  Ha en flott dag og kos dere :)

  Klem fra Merethe

  SvarSlett
 13. Hurra for kjærligheten,med eller uten skavanker...♥

  SvarSlett
 14. Till lykke! Hvis du vil ha et tips om snorkestopp så kan du sende meg en mail ellenroberga@gmail.com
  Og jeg hadde en mann som låt som et helikopter. Ja det er jo ikke hemmelig da. Han har fått en sånn maskin på sykehuset. Ikke noe hokus pokus. Bare god søvn, for både ham og meg.

  SvarSlett
 15. Gratulerer så masse med bryllupsdagen deres. Dere valgte et midtsommerbryllup skjønner jeg ;). Potetgull og beina på bordet er mye mer min måte å feire en god kveld på - enn å sitte og se hverandre inn i øynene over en treretter. Vi prøvde nemlig det ett år - på fem årsbryllupsdag - men angret. Hadde vært bedre å sittet i sofaen med beina på bordet med en Grandiosa fant vi nærmest ut. I fjor gikk vi en tur i skogen. Det var allright. Men nå er jo ungene så store at de kan være alene noen timer.

  Gode søndagshilsner. Jeg var i et 40årslag i går så er litt sliten i dag.
  PS. Nå sitter mannen bak meg og spiller samle med orgeleffekt på det nye flygelet vårt. O bli hos meg. Den er veldig fin ;).

  SvarSlett
 16. Gratulerer så mye med bryllupsdagen!

  SvarSlett
 17. Åh, barbafamilien! Har slitt ut en stor bunke av de bøkene på morfars fang :-D Jeg storkoser meg med bloggen din Pia, og er blitt fast følger. Du skriver så morsomt og selvironisk at jeg ofte må flire høyt! Kos deg med bryllupsdagen og ungene!

  SvarSlett
 18. Gratulerer så mye med bryllupsdagen, bra jobba! Vi kommer etter, men dere leder godt (så sant dere ikke giftet dere DEN DAGEN DERE BLE SAMMEN DA..., for da leder vi på kjæresteår, men anser det også som tapt). Kos dere masse med...potetgull i kveld, blir nok en snasen (som du ville sagt det) feiring. Nyt sol, sommer OG HVERANDRE (*knegg*) i dag. Klemz tilbake ;)

  SvarSlett
 19. Hehehe, du er en skatt Pia :))
  Gratulerer med bryllupsdag og feiring, potetgull er et godt valg synes jeg

  SvarSlett
 20. Veldig generøst av deg å IKKE ta for deg snorking på en dag som denne! ;o) Her i huset er det forøvrig mannen som har begynt å klage på at jeg lager litt lyd når jeg sover. Særlig, liksom! Hah, den skal jeg ikke ha på meg...

  Nå er jo ikke jeg gift, så jeg aaaner jo ikke hvordan det er å feire bryllupsdag. Men håper potetgullet smaker! Gratulerer med dagen! :o)

  SvarSlett
 21. Heeelt fantastisk! Jeg og min mann flirer godt her!

  SvarSlett
 22. Gratulerer så mye med dagen! Slå dere løs med litt chips, eller franske, som vi sier på disse trakter. Mer ildfullt kan det vel knapt bli;-)

  SvarSlett
 23. Ojojo...12 heeeele år. Det er lenge det. Gratulerer så mye! Så fint at dere fokuserer på kjærligheten og lar alle de små ubetydelige og ubehagelige småting fare... Godt jobba!!! :-D

  SvarSlett
 24. Gratulerer med 12 års bryllupsdag!
  - Har ett tips til deg mot snorking, som faktisk virker - hvor enn så rart det høres ut...
  Når mannen drar igang "motorsaga" så lag smattelyder med munnen. Høres helt merkelig ut, men det hjelper. Her virker det iallefall lenge nok til at jeg sovner før han drar igang igjen. Og om jeg våkner om natten av ulyden så smatter jeg litt igjen, og roen senker seg :) Prøv da vel - lykke til!

  SvarSlett
 25. gratulerer med bryllupsdag :=) Står stor respekt av å være gift så lenge når man tar statestikk i betraktning.. enhver idiot klarer jo å gifte seg men å holde ut i 12 år kreves jo litt mer arbeid. Fint å høre at det ikke er bare vi som sitter der med potetgullet, hehhe.
  Synes det er ganske romantisk jeg da..

  SvarSlett
 26. snorking ja...kjenner til fenomenet, merkelige greier!

  Gratulerer så mye med bryllupsdagen

  SvarSlett
 27. Gratulerer med dagen.

  Snorking - han kan jo forsøke snorkemaske, men det er ikke akkurat noe sexy greier, minner mer om et vesen fra en annen planet med en sånn på trynet.

  Kjøp KIMS. Akkurat det har jeg fått med meg fra reklamen. Uten Kims - ingen kos.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 28. Gratulerer med bryllupsdagen! Vi feirer vår andre i dag ;)

  Håper han slår til og gir deg en snorkefri natt i gave ;)

  SvarSlett
 29. Gratulerer, gratulerer!
  Hehe.. har savnet å lese dine innlegg ja, ler meg ihjel..... :)

  Klem

  SvarSlett
 30. GRaturlera med dagen! Ikkje mange som klarer det der i dag! Og med ein mann som snorker! Eg er imponert! :)

  SvarSlett
 31. Herlig! Vi har vært gift i 11 år, og da blir det noen "unoter" både herfra og derfra....
  That's lift, and it's beautyful!! :)

  SvarSlett
 32. Jeg tror ikke Superwoman Pia tar til takke med hva som helst. Så med tanke på snorkingen, må denne karen ha mange andre veldig flotte egenskaper. Gitarspillende menn liker vi :):)

  SvarSlett
 33. Glemte å gratulere med bryllupsdagen. Klem til dere begge :)

  SvarSlett
 34. Gratulerer med bryllupsdagen deres! Vi slo dere med et år skjønner jeg, vi feirer vår 13 bryllupsdag om en mnd tid!

  Og om du ikke har gjennomskuet snorkingen-før-han-treffer-puta trikset enda skal du få litt visdom fra en litt mindre godtroende medsøster:

  Etter dere er ferdige med å hviske de daglige kjærlige og ømme ordene til hverandre..... og dere egentlig skal sove.... da fortsetter du sikkert slik som meg, å snakke og legge planer for dagene som kommer og evaluerere dagen og dagene som har vært.... Det gidder ikke han og så "faker" han snorking og tornerosesøvn umiddelbart! Sann mine ord! ☺

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails