fredag 7. mai 2010

Wallstickers. Og rabatt

Nei, nå har det sklidd ut med fjas i denne bloggen. Det er ikke meningen. Jeg vet at veldig mange av mine lesere higer etter noen snasne interiørtips.

Derfor kommer et interiørtips fra meg. (Det som er ille nå, er at folk allerede sitter og ler, sjøl om jeg faktisk HAR et interiørtips...)

Wallstickers er jo så himla populært. Jeg får bruke ordet wallstickers, for skriver jeg vegg-klistremerker, vegg-klebere eller veggmerker, skjønner dere nothing, som vi sier på good Norwegian.

Nå trenger forsåvidt ikke mitt hjem flere interiørmessige krumspring, og vi har nok av uromomenter både på vegger og ellers, men skulle jeg kjøpt meg wallstickers, ville jeg kjøpt disse fra Chocovenyl.


Mest aktuelt til et barnerom, men kan sikkert live opp på mang en vegg i boligen din.


Og så kommer bonustipset: Bestiller dere innen 16.mai og skriver coolmumspick i kommentarfeltet, får dere 10% rabatt!

Altså ikke i mitt kommentarfelt, men i butikkens kommentarfelt.
Her skulle jeg gjerne ha løyet og sagt at det var denne kule mora som picka de wallstickersa, men ærlig som jeg er, har jeg hentet dette tipset fra nettsiden som heter, ja, faktisk, Cool Mums Pick.

Alle bilder er lånt fra Chocovenyl.

Ha en fin fredag, med eller uten wallstickers!

11 kommentarer:

 1. Oi - her var det mye fint å klistre opp på veggene. Skal lagre adressen en plass jeg, kanskje det kjem til nytte på Lunheim om ei stund. Her på glassfiber-strie-veggene er det i grunnen nok med det;-)

  God helg!

  SvarSlett
 2. Du har helt rett, jeg lo før du hadde introdusert de fantastiske wallstickersene!:) God helg, Pia!

  SvarSlett
 3. Takk! Dette kan komme til nytte :)

  SvarSlett
 4. Lo jeg og..hva har du gjort..:-)

  SvarSlett
 5. Vi har luftballong stickers på gutterommene. Liker tanken på at de kan fjernes uten full oppussing (håper jeg) når guttene eller jeg er lei! ;)
  God helg kjære du. KLEM

  SvarSlett
 6. Masse fint. Kult at jeg ikke ble aleine om interiør idag! Jeg mener aleine av oss som til daglig ikke blogger om interiør.... Og sånne stickers er jeg faktisk litt på jakt etter til de minstes rom. Har en liten vegg jeg vil pynte. Takk for tipset! God helg. Håper på masse sol!

  SvarSlett
 7. Du er herlig!

  Jeg ler og ler av innleggene dine!

  Toppers!

  Klem

  SvarSlett
 8. Er igrunnen fornøyd med det koppestellet fra IKEA på det runde bordet. Barn i nesten alle aldre kan leke leeeenge med det og noen gamle kjeler og et bord i sandkassa!!!!

  SvarSlett
 9. Jeg var også en av de som lo.... Men det var et snasent godt interiørtips faktisk:-)

  God helg!

  Klem

  SvarSlett
 10. Fine wallstickers og tips :) Sjølv har vi alver, hester og blomster på barneromma våre :) I dag har den eldste og den yngste bytta rom, så då må vi kanskje henge opp enda fleire.

  SvarSlett
 11. Vil tipse deg om www.sticky.no også. Der har de mye fint!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails