torsdag 13. mai 2010

Tommyball

En av sønnene er fan av Tommy og Tigern. Her snakker vi om en ihuga blodfan. På høyt nivå. Han har alltid en Tommyreplikk på lur, og visst høres det imponerende ut når han på skolen snakker om en livlig økonomi, kapitalisme og føydale samfunn. Ikke så heldig er det når han forteller om lettkledde damer og lobotomering.

Han har, sammen med sine brødre, oppfunnet ballspillet Tommyball. Som er et så sinnsvakt spill at ikke engang jeg klarer å gjøre rede for reglene. Det er nok fordi reglene endres underveis i spillet. Men det er artig. Både for de som er med, og for de som ser på.

Ha en aktiv dag, med eller uten baller!

13 kommentarer:

 1. Fantastisk bilderemse.
  Her er det fart og moro ;)
  Ha en glitrende himmelsprett

  SvarSlett
 2. Tommyball så jaggu moro ut! Herlige bilder in action.

  SvarSlett
 3. Ja, håper at solen skal titte frem i dag også!
  Ha en fiiiiiiiiiiiiiiiiiiin dag! :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig kommentar! Mannen min er stor fan av Tommy og co - han humrer og riktig koser seg, mens jeg desverre ikke helt skjønner det - men hvilket flott ordforråd om det treffer er det jo bare vidunderlig sjarmerende!
  Flotte bilder av glade barn - på jobb har ungene utviklet noe som heter skosisten - og de fryder seg, mens vi voksne ikke skjønner bæret...
  Ha en deilig fridag med dine! Legger meg som følger.
  Hilde

  SvarSlett
 5. Ha en fin dag dere også :)

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelig hilsen og også for deltakelse i giweaway! Jeg har ikke vært innom bloggen din før, men nå vet jeg om deg og skal besøke igjen! Herlige bilder av barn i lek!
  God langhelg!
  Marie

  SvarSlett
 7. Åh så flotte actionbilder!!! Fine, morsomme gutter!! Ha en nydelig dag :)

  SvarSlett
 8. Så morsomt å ta bilder in-action. Må bli flinkere til å ta med fotoapparatet overalt!!!! Da får man resultater!!! :D

  SvarSlett
 9. Tommy & Tiger`n er favorittstripa mi *lol*
  Jeg kan virkelig ikke lese det magasinet på et offentlig sted, for jeg ler høyt og tårene triller. Skikkelig pinlig å ha sååå lite kontroll over seg selv altså. Romfareren Spiff, snømenn, skummet i badekaret, mammans mat som forvandles til det hesligste man kan tenke seg *knegg* Digger dem når de har klubbmøter i RØLP også foresten *lol*
  Så joda, Tommyball hadde nok vært noe for meg også, det ser i det minste veldig morsomt ut ;)

  SvarSlett
 10. Du har noen utrolig herlige og morsomme unger! Flotte actionbilder!

  SvarSlett
 11. Min mann påstår at jeg opererer med Tommyregler. Mulig jeg passer bedre inn i deres familie, eller at jeg i det minste kunne ha nytte av litt erfaringsutveksling når det handler om å leve med Tommyregler!

  SvarSlett
 12. Hæææærlige bilder! Liker særlig utrykkene til han med den røde genseren. Tatt skikkelig på kornet. Det oser gøyale minner av bildene. Og tenk så morsomt det må være å ha fantasi til å finne opp sitt eget ballspill, da du ...

  God helligdags-kveld og klem ♥

  SvarSlett
 13. slenger meg på med resten og sier:hææææærlige bilder!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails