mandag 3. mai 2010

Star Wars. Og bilder.

Av alle ting man kan se på TV på en mandagskveld, velger mannen Star Wars.

(Er det så ille, tenker dere kanskje? Eh, JA! Med tre gutter i huset, får vi liksom vår dose Star Wars via lego, filmer, kort, t-skjorter, truser, sokker, spill, figurer og viskelær)

Jeg velger å se på bilder av ungene. Og deler et med dere. God natt!

15 kommentarer:

 1. For et flott bilde! Hva ser de på? God natt til deg óg!:o)

  SvarSlett
 2. Hva!? Mandag er jo kvalitetsserienes dag, med Hollywoodfruer og Paradise i spissen. Nei, nå må du sette foten ned, de kan se på SW-sokkene sine i stedet.

  SvarSlett
 3. De ser sikkert på at de to andre brødrene leker med lyssabler. Eller så ser de på at faren imiterer Yoda.

  SvarSlett
 4. Ikke Star Wars-fan altså? ;) Jeg tror minsterampen i heimen kunne si Staj Wajs og Yoda før han kunne si sitt eget navn... Og det er jeg ikke akkurat stolt av. I blame the dad.

  Nydelig bilde av barna!

  SvarSlett
 5. Sier meg helt enig, nok star wars! Har aldri forstått meg på det. Husbonden er bybonde til onsdag, så jeg får se på alt hva jeg vil og gjøre alt som jeg vil... Men det er i grunnen litt kjedelig det også:-/

  Natta til deg og stjernekrigerene dine!

  SvarSlett
 6. Innpå igjen. Anbefaler en tur inn på spinoffbloggen din, den råssa. Nå har nemlig doktor-Pia kommentert pille-Pias innlegg. HA HA HA HA, jeg tror jeg dauer....huff.

  SvarSlett
 7. Så fint bilde! Herlige unger!

  Nå måtte jeg bare innom på den derre p-pille pia bloggen... :)

  SvarSlett
 8. Star wars altså... takke meg til nyhetene. Stort sett det eneste jeg ser på tv, og de meste av kokkeleringsprogrammer selfølgelig. Lurer på når "smellevision" blir oppfunnet, da blir jeg den første som kjøper! Gikk i discovery channel her, mens mor har blogget i timesvis ikveld.. ;)

  natta på du!!

  SvarSlett
 9. Her er de ennå for unge til Star Wars, trur jeg iallfall, og like greit for jeg har ikke den store interessen. Jeg har mest mas om Spiderman o.l. Hvordan reklame og andre barn påvirker små sjeler forundrer meg stadig.
  Jeg liker å tenke på meg selv som lite påvirkbar, men jeg tar garantert feil. Det eneste jeg er sikker på er at både jeg og barna antagelig ofte er "umoderne" i klærne. Vi passer iallfall ikke helt inn her vi bor i Paris... som mange nordmenn går vi i praktiske klær og sko. Dette blei visst litt på siden. Sånn kan det gå når man vil kommentere, men ikke kan "fatte seg i korthet".

  Jeg har mistet deg som følger(?)når jeg måtte slette bloggen min og lage ny. Hvis du vil følge videre er det veldig hyggelig om jeg får deg synlig!?

  SvarSlett
 10. Uff starwars, ikke akkurat min favoritt heller ! Men har to gutter her som er helt oppslukt ! ;)

  Virkelig et nydelig bilde ! ♥

  Ønsker deg og dine en herlig tirsdag ! :)

  Klem Anette

  SvarSlett
 11. Nå har ingen av mine jenter så langt vært fan av Star Wars, men i og med at den yngste har planer om å bli astronom, tror jeg vel egentlig at filmene er obligatorisk? De må nok ses... ;o)

  SvarSlett
 12. Nydelige barn. Starwars är pesten og absolutt ikke noe jeg heller skulle se.Nei det skal väre Holywood fruer, eller vad sier du ;0)
  Önsker deg og familien en toppen uke! Klem til deg vennen!

  SvarSlett
 13. Nydelig bilde!!! Jeg har vel en fordel, når den tid kommer at Daniel elsker sånne ting, ved at jeg er star wars fan selv. Men det blir vel kanskje mer enn nok av sånne ting så man blir dritt lei uansett..

  SvarSlett
 14. Min dypeste sympati - Star Wars er GRUSOMT!!

  SvarSlett
 15. Koselig bilde. Ja, jeg så ca 5 min på STAR WARS jeg og. Det meste ever!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails