torsdag 6. mai 2010

Snurt. Og aldri igjen!

Synes jo at Elisabeth fikk ufortjent mye støtte for telefonstuntet sitt. Hadde forventet mer sympati for de tre minuttene med angst og kaldsvette som jeg opplevde med telefonen i den ene hånda og musa i den andre.

Men nå har jeg lært, og det er slutt på Naiv-Pia!
I dag, for eksempel, ringte de fra "skolen" og ville "avtale ny tid for konferansetime."

"Hei, dette er **, læreren til **, jeg ringer for å..."

Særlig! Jeg hørte jo at det var Elisabeth! Hun er flink til å imitere og høre overbevisende ut, men jeg er jo ikke heeeelt teit, da! (Men hun skal ha kred for å ha klart å snuse opp både riktig navn på sønnene mine og lærerens navn - det er imponerende!)

"KOKO!!" ropte jeg i røret, laget en prompelyd med tunga og la på.

"Læreren" ringte igjen, prøvde seg med "Unnskyld, men er det mammaen til ** jeg snakker med? Jeg prøver å få tak i deg for å flytte litt på den konferansetimen vi har satt opp neste uke, men jeg...." men jeg begynte å lage sånne "The Grudge"-knirkelyder med strupen, og så slang jeg på.

Nå sitter jeg klar med min sønns valthorn, så hvis du ringer igjen, "lærer", så skal du få deg et elefantpes rett inn i øregangen. Og neste gang noen ringer, starter hun nok samtalen med "Hei, dette er Elisabeth fra Foreningen for hørselshemmede"

Ha en herlig kveld, med eller uten hevn!

(Til Elisabeth - jeg bare måtte! Klemz!)

20 kommentarer:

 1. Hei snurten. Du gikk ikke på den altså? Og jeg som hadde lagt ned så mye arbeid i researchen...
  ☺☺☺☺☺☺
  Nei, jeg har vel tulla nok nå. Synes jo jeg var litt slem med det legemiddelverket, men hadde det utrolig morsomt - på din bekostning. Godt du er en oppegående dame som liker å tulle...

  SvarSlett
 2. Ja, jeg gjorde vel et poeng av det, ja...Med tullinga. OG at vi var så oppegående. Måtte jo liksom få fram til Legemiddelsentralen at jeg og mine medbloggere ikke helt var i P-pillePias målgruppe, og at vi ikke hadde noen interesse av å ødelegge for P-pillene.

  SvarSlett
 3. Herregud, har aldri oppfattet deg som en grovis-blogger, men nå blei jeg satt ut...
  Men: Med musa i den andre??!!

  Hahaha, leste det så mange ganger, kunne ikke skjønne sammenhengen, phonesex her liksom...?

  Tok'n til slutt da, etter å ha lest spøken og innlegget ditt ca 10 ganger :)

  Flau over mitt eget hodet, og signerer forhåpentligvis med anonym denne gangen!

  God hevn! :)

  SvarSlett
 4. Hahahaha! Beklager Pia at jeg karakteriserte deg som lettlurt... Du er tydeligvis ikke det!!!!
  Tenk om det IKKE var Elisabeth som ringte da. Da hadde det blitt en morsom foreldrekonferanse da! Og ikke minst litt sladdersnadder på lærerommet....

  SvarSlett
 5. Lina: IKKE Elisabeth som ringte?? Mener du at...?Å, NEI! What have I done!

  SvarSlett
 6. Hå, hå, dette kan jo bli en føljetong. ☺

  SvarSlett
 7. Dette MÅ jo bare bli en føljetong, he, he:-)

  SvarSlett
 8. hehe... ler meg skakk :) lo godt av det forrige inlegget ditt også da.... LOL

  SvarSlett
 9. Pia du har klart det igjen,JEG LER MEG IHJEL!! Vær så snill,søk lærerjobb på skolen min...!!

  SvarSlett
 10. *igjen ler hun så tårene triller* kan levende forestille meg en svett Pia med røret i ene hånda scrollende desperat på bloggen sin ja *herlig Pia - herlig* Tusen takk for dagens latter!

  SvarSlett
 11. er såå fornøgd med dagens funn på Blogglandia :))

  SvarSlett
 12. he he he - en latter før jeg legger meg passer alltid bra!
  God fredag :)

  SvarSlett
 13. Haha...dette er en utrolig artig føljetong som jeg håper det kommer flere episoder av;)

  SvarSlett
 14. Jeg hadde garentert blitt like lurt som deg, så jeg merker at jeg har litt sympati for deg her!!!

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 15. Hehe ;). Jeg kaller meg bare Nain-Nina jeg. Uten kjøpepress selvfølgelig - men motivert av deg og kanskje av den lille niesa mi - så har jeg sydd to gule sommerkjoler i str. 86. Mangler bare den siste finishen. I tilfelle du skulle ønske deg en gul sommerkjole til frøkna i retrostil. Jeg kan sende deg en mail - så får du se. Men som sagt - jeg skal ikke tvinge på deg noen kjole da ;). Haha.

  SvarSlett
 16. Naiv-Nina mente jeg da seff. OMG.

  SvarSlett
 17. Veldig, veldig bra historie, som jeg har vandret litt mellom blogger for å få med alt!

  Hvem andre enn deg er den perfekte blogger for et slikt stunt? Svaret må bli ingen over ingen ved siden:) Og et er jo ment som et kompliment!

  Øsnker deg en strålende dag!

  Klem

  SvarSlett
 18. Haha, enig med Lina.. Dette satt jeg å tenke over når jeg leste. TENK om det virkelig var læreren som ringte,..! Herlig!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails