fredag 7. mai 2010

Siste ord. Og millionær!

Jeg begynner sakte, men sikkert, å komme meg etter Elisabeths telefonspøk. Og om noen år, kommer sikkert også jeg til å le av denne hendelsen.

Jeg må få siste ordet her, og konkluderer med at JEG ikke er lettlurt - det var ELISABETH som var overbevisende dyktig.

Over til noe langt hyggeligere - jeg har fått en mail! Fra en italiensk advokat! Og i mailen står det at jeg har vunnet flere millioner euro i et lotteri!!! Det er jo utrolig! Først tenkte jeg at nei, det her kan jo ikke stemme. Men vi var jo i Italia for tre år siden, og det er fullt mulig at jeg kjøpte et lodd eller to der.

Advokaten skulle bare ha kontonummeret mitt og et par personlige opplysninger (personnummer og sånn - trenger jo det for å få overført så store summer!), og i løpet av neste uke skal jeg få pengene inn på konto.

Jeg er jo skeptisk av natur, så jeg venter til pengene er inne på konto før jeg slår på stortromma med tidenes giveaway! For milliongevinsten må jo feires! Sammen med dere - dere herlige tullete damer i førtiåra!

Ha en skjønn dag, altså! Tudelu, som vi sier!

19 kommentarer:

 1. Gratulerer med storgevinst, så moro! Nå kan du slutte i jobben og blogge på heltid.
  Tudelu og ha en nydelig og lykkelig helg. :-)

  SvarSlett
 2. Spørs om du får Datatilsynet eller Lotteritilsynet på tråden nå da...... ☺

  God helg til deg og dine!

  SvarSlett
 3. Gleder meg!;o) Ha en frisk og freidig fredag!:o)

  SvarSlett
 4. Ja, det må man jo bare få gratulere. Selv om en gratulasjon er på plass hos meg også - jeg har visst arvet en ukjent mann nede i negrenes land! Skal bare overføre 30.000 kr til advokaten og så får jeg pengene på konto iløpet av noen dager. Så jeg har bestilt ny bil. Og ferietur. Og søkt om permisjon: Vil ikke si opp med en gang, kanskje det blir kjedelig å gå hjemme med shopping som eneste syssel.

  SvarSlett
 5. Aa ja! Da stiller vi i samme kategori. Liksommillionaerene;) Faar örten saann e-mail hver uke fra de jaeklene...
  Syns faktisk ikke det er saa ille aa ikke vaere millionaer egentlig;)
  En super helg önskes deg og dine!

  SvarSlett
 6. Du verden - nå blir det fest:-) Gleder meg til storstilt giveaway! Jeg er forresten i slekt med en dame (som du vet hvem er og...), og som har gått fem-på når hun fikk en lignende mail...

  Tudeluuuuuu!

  SvarSlett
 7. Kostelig!
  Så fint at arbeidslivet ikke har tatt helt luven av deg!!

  God helg!

  SvarSlett
 8. Å så herlig. Gratulerer så mye! Hurra!
  Gleeeeeeeeeeeeder meg! Hehe...

  God helg! :)

  SvarSlett
 9. Jeg kan nesten ikke vente! :)

  SvarSlett
 10. Gratulerer!!
  Jeg har faktisk vunnet jeg også :D Ikke bare har jeg fått mail tidligere, men i går fikk jeg til og med melding på telefonen. Gleder meg enormt til å få pengene på konto, passer jo perfekt når som jeg har eprmisjon uten lønn. Jeg tror jeg må betale litt først for å få ut pengene da, men det er vel sånne ting man har kredittkort til!??

  SvarSlett
 11. Åhhh! Du kan arrangere tidenes bloggtreff! Juhuu! :o)

  SvarSlett
 12. Hm, snakkar me om Pengelotteri-Pia her? Eg blir med -på fest og basar! Ha ei fin maihelg :)

  SvarSlett
 13. Å Gratulerer! :) Gleder meg til giveaway'en!!

  PS: er heilt enig; du er ikkje lettlurt!

  SvarSlett
 14. Gratulerer, flott med slike storgevinster. Ønsker deg en fortreffelig helg.

  Ps. Lurt av deg å vente med å slå på stortromma før gevinsten er på kontoen...

  SvarSlett
 15. Lina: ikke jeg heller.
  Men la oss si at førti år er et gjennomsnitt. Jeg vet nemlig at damer på over seksti leser bloggen. Og så har vi ungdom som deg. Det blur ca førti.

  SvarSlett
 16. Ok, det BLUR ikke førti. Men det blir.

  SvarSlett
 17. Du vil alltid være en 40-åring for meg Pia.... Ha en fin kveld, med eller uten blur! :D

  SvarSlett
 18. Bare så det er sagt! Jeg er LAAAAAANGT unna 40-årene! Men weeeeeeee så kult!! Gratulerer som mangetrillionær!! Jeg har fått en tilsvarende mail!! ...:juhu:... kanskje vi skal starte en egen facebook gruppe!!??? "Oss trilliardærer i mellom??" "Trillion klubben?"

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails