tirsdag 25. mai 2010

Oppsummeringer. Og skilte tær

De siste dagers innlegg krever oppsummeringer:

For det første: P-Pia takker for kreative forslag. Skulle gjerne titulert meg selv både som Pene-Pia og Perfekte-Pia, men da risikerer jeg å bli anklaget for juks og bedrag.

Det er litt stusselig, dog, at de mest passende Pia-forslag ble Panser-Pia, Popcorn-Pia og Produktive-Pia. (Mor, hvorfor ble jeg ikke døpt Sibylla? Da kunne jeg vært søt og snill, smart og sjarmerende, sexy og snasen, ja, rett og slett SUPER! Ja, ja, trøster meg med at det hadde vært verre med en frekk, fet, fryktelig, forferdelig og fæl Fiona.)

til søndagens skrift-innlegg: Jo,da, jeg KAN skrive sirlig og lesbar løkke.
Men sånn priv, lissom, da skribler jeg i vei.
Og HVA det egentlig står på den bleia? Neppe noe som ville fått Nobelkomiteen til å slå salto, for å si det sånn. Sikkert noe idioti jeg har publisert i et tidligere innlegg.

Til slutt har vi gårsdagens innlegg: JO, det snødde i går! Helt sant! Men det ble dårlig med neglelakk. Beklager. Først må jeg klare å skille tærne mine. Sånt er ikke gjort i en fei.
Sliter du med sammenklistrede tær, har Select nok en gang løsningen! Disse fiffige toe relaxene selges i par, faktisk! Og krampefølelsen slipper!( Noe for deg, Trine, på bursdagen din?)
Nei, dette er IKKE mine tær. Bildet er lånt fra supre Select!

Ha en frustrert tirsdag, med eller uten tær!

23 kommentarer:

 1. Man skulle kanskje vært Hollwoodfrue og latt seg pedikyre og manikyre hver uke. Jeg trenger sårt sistnevnte. Har luket bed i 1 uke. Har jeg faktisk aldri testet. Ei heller hudpleie - men det har jeg lovet meg å teste før jeg fyller 40 år. Har altså i underkant av 13 månder på meg.

  En gang - for kanskje fem - seks år siden må jeg innrømme jeg levde litt som en dronning. Jobbet 100 % og unnet meg litt ekstra. Hadde vaskedame + en dame som kom hjem med massasjebenk og masserte meg annenhver uke. Da massasjedama flyttet til Oslo tror jeg at jeg gikk inn i en slags sorgfase. Vurderer litt vaskedame, men det er litt med den økonomien. Har fått et telefonnummer av en venninne, så er litt i tenkeboksen. Jeg får liksom ikke unna noe selv - og det er liksom så veldig mye mer lystbetont med symaskinen.

  Hei og hopp, ha det godt ;)!

  SvarSlett
 2. Ha, ha, ha, nydelige toe relaxers, MÅ HA! ☺☺

  SvarSlett
 3. he he. er det ikke fantastisk at det finnes så mye flott man kan kjøpe i dag. Bare Må ha det, må ha det:)
  Hvis du vil kan jeg lære deg tåspriking av ypperste klasse. Det ligger i lyngstadtåslekta:) Men kan absolutt læres bort:)

  SvarSlett
 4. hehe... mye morro med forbokstaver :) panser-pia er konge da... jeg på den andre siden blir k(biip)e, klassiske, kreative, kresne, kultne, konge, kilne, kvinnelige, kuule - katrine... eller noe i den dur...

  De fiffige tåskillerene gjør nok susen *knis* select har virkelig mye lekkert...

  SvarSlett
 5. Oooooh, kjenner jeg grøsser langt nedover ryggen bare av TANKEN på å ha noe mellom tærne...
  Jeg er en sånn som ikke fikser sandaler som har en sånn stropp mellom storetåa og de andre tærne engang. GRØSS!

  SvarSlett
 6. Hi hi hi - de tå dingsene må jo være toppen av lykke!!! Helt klart noe for meg - så mye tid jeg har til stell av pedaler og hender... Akkurat nå er vel nesten alle neglebånd på hendene grønne etter beising av en gjensidig ekkel rennende sak i helgen... Nei, som trebarnsmor i full fart og 100% jobb så er det bare milli sekunder som settes ag til egenpleie - godt et drag med deo ikke står på liksom...
  Ha en strålende uke med eller uten skilte tær!!!
  Hilde

  SvarSlett
 7. Du kan godt være "Bare Pia"!!!
  Og hvordan visste du forresten at tåskillere står øverst på ønskelista mi?! Faktisk over kamerastativ, aromaterapi, fotpleie, romantisk middag for to......

  SvarSlett
 8. Haha... tåskillere! Hvem bruker det sånn på alvor!?:)

  SvarSlett
 9. Lenge siden jeg har kommentert her nå, så jeg la inn litt nedover på bloggen din her også! ☺ Og jeg må bare gjenta meg selv her: POSTORDRE-PIA må det nok bli som forslag fra meg!

  Tånegler har vi det også???

  SvarSlett
 10. Toe relaxer?? Blir man sliten i tærne også? Kan eg ikkje huske at eg har blitt?? Men hvis eg blir det skal eg ha i bakhodet at Select har løysinga!

  SvarSlett
 11. Hva med Pille-Pia??? Om du er en flittig piller-i-nesen-dame, eller eventuelt en pille-popper.

  Bomull funker som tåskiller også, men den du har funnet bilde av, er jo litt mer avansert..

  SvarSlett
 12. Alle damer med respekt for seg selv har vel
  sånne?? Eller??

  SvarSlett
 13. Toe relaxer må jeg sette på ønskelisten min. Har jo snart bursdag:-)

  SvarSlett
 14. Jaddda,jeg har både tær og en kusine som heter Fiona! OG ny forlkeavstemming!

  SvarSlett
 15. Gud bedre. Tror jeg hadde vært redd for ikke å få instrumentene av tærne igjen. For et mareritt. Min føtter er så fæle at det skal mer til enn litt neglelakk for å gjøre dem presentable. Faktisk er jeg ikke interessert i å trekke oppmerksinheten mot føttene, satser på tøffe belter;-)

  SvarSlett
 16. Sitter her og flirer for meg selv når jeg tar meg en tur innom bloggen din, kjenner meg igjen i mye av det du legger ut:)
  Kanskje Personlige- Pia?? ( Har selv ei datter som heter Pia)

  SvarSlett
 17. Toe relaxer faktisk *knegg*
  Jaja, de er helt sikkert uunværlige for de som har investert i dem ;)

  SvarSlett
 18. Jeg har sluttet med neglelakk. Etter at døtrene har dekorert badet til naboen med knæsj neglelakk TO ganger...

  SvarSlett
 19. Haha, utrolig hvs som finnes dere ute i den store verden av "must have's" ;o) Og her slår man tydeligvis to fluer i en smekk ved både å slappe av i tærne OG skille dem. Jajamennsan!

  Ønsker deg en strålende dag, dog uten noe lakk på tærne for min del, enda.

  SvarSlett
 20. Akkurat den derre tårelaxeren skal jeg ikke bruke penger på.

  Når jeg kommer så langt at neglene skal lakkes, legger jeg ganske enkelt litt bomull mellom tærne. Funker som bare juling.

  Klem

  SvarSlett
 21. panser pia og kreative kathrine og snasen sybilla er jo vel og merke snilt i forhold til mitt navn. Hva fader skal jeg bli da? wc- wenche....??? Hvor mange fine ord begynner på w?

  SvarSlett
 22. Trodde jeg skulle begynne å gråte da jeg så snøen..
  Hadde nettopp vært og kjøpt sandaler jo!!
  Den tå-holderen eller hva den heter så jo lur ut, det er kanskje det jeg trenger.. Hvorfor la du ikke bare ut et bilde av dine egne tær da? Har du ikke røde fine tånegler? ;=)

  SvarSlett
 23. Navnesøsteren din er på tv akkurat nå. Men hun har missforstått helt: Samlemani-Pia, liksom.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails