torsdag 13. mai 2010

Jeg er Pia. Og personlig

Jeg ser jo at det er flere og flere som er innom bloggen min. Det er kjekt det.

Jeg later som om de fleste ramler tilfeldig innom, og skynder seg raskt videre. Og jeg innbiller meg at de som leser bloggen er de ca tjue faste personene som er ivrige og flinke til å legge igjen en kommentar. De som jeg føler at jeg kjenner. Og jeg tror også at de som leser bloggen min har begynt å kjenne meg.

Men til eventuelle nye lesere: Mesteparten av det jeg skriver er sant. Noen ganger overdriver jeg litt. Noen få ganger juger jeg så det renner. Noen ganger prøver jeg å være alvorlig og dele av min enorme visdom/erfaring.

Det som nok kan virke forvirrende i denne bloggen, er at ting som kan virke som vilt oppspinn, faktisk er sant, mens banale greier kan være reinskåret galskap.

Men la meg trå til med noe som er sant:

Jeg heter Pia.

Jeg er ikke i førtiåra (Men ikke så langt unna, har dere sikkert skjønt, siden jeg så ofte gjør et poeng ut av at jeg faktisk er noenogtredve)

Jeg er et vanlig, normalt menneske med en vanlig, normal jobb og en vanlig, normal familie.
Som regel.

Jeg og mannen min har fire barn sammen. Tre gutter på 11, 9 og 7 år, og ei lita jente på 8 måneder.

Ikke kan jeg sy. Ikke kan jeg hekle, strikke eller male.

Jeg liker musikk. Og bøker.
Jeg liker også
å skrive.

Personlig nok, dette her?

Og er det noe du lurer på, er det lov å spørre. Kan ikke love deg et svar, men det er verdt et forsøk.

P.S. For akkurat et år siden skrev jeg dette. Nå har jeg blogga i et helt år!

Ha en personlig kveld! Med eller uten blogging!

26 kommentarer:

 1. Gratulerer med ettårsdagen! Og vi ser jo selv at dette er en helt normal familie....jepp.

  SvarSlett
 2. Så gøy at jeg ramla inn her på ettårsdagen din! Fant bloggene din gjennom en drøss med klikk på andre blogger og har snart lest gjennom alt du har skrevet det siste halve året i hvertfall....jeg kan både sy, hekle og strikke, men definitivt ikke ta så gode bilder som deg og jeg er heller ikke like god til å skrive, selv om jeg syns akkurat det er ganske gøy. Bloggen din traff meg veldig! Så jeg kommer definitivt tilbake! Stå på =) Du er herlig ærlig!

  SvarSlett
 3. hehe - herlig bilde av dere :) Sånne bilder liker jeg! Ærlig eller ei, jeg er titt og ofte innom her, hyggelig og morsom lesing. Og takk for kommentarer tilbake!

  SvarSlett
 4. gratulerer med ett års blogging - vi begynte omtrent likt vi da - og jeg har fulgt deg hele året ...
  :)

  personlig hilsen
  Kathrine

  SvarSlett
 5. Hei, jeg heter Liv og er fast leser av bloggen din! :-)
  Gratulerer med dagen! Og ...ja fortsett det gode arbeidet Pia :-)

  SvarSlett
 6. Min blogge verden er iallfall ikke helt det samme uten å stikke innom deg!!! Gratulerer med 1 års dagen. Jeg og mannen er på camping ja, drikker rødvin og koser oss. Dristet meg til litt snik-internetting via iphone-greier;)

  stor klem

  SvarSlett
 7. Jeg lurer på hvordan Pia ville ha anmeldt en film hun har sett.... Særlig en dårlig film...
  Og så lurer jg på hvilken type musikk Pia hører på...
  Jeg synes det er så artig å bruke..... prikk, prikk, prikk....

  SvarSlett
 8. Takk for at du gir av deg selv og deler:)

  SvarSlett
 9. Flinkeste Pia. Du har en hærskare mennesker som liker tullet, ærligheten og det personlige du formidler i bloggen din. You are a star! Og vi glemmer jo ikke at du er Puls-Pia; Kjendisbloggeren vår! Klem

  SvarSlett
 10. Grattis med et år! Hyggelig å titte inn til deg, så det skal jeg fortsette med...
  Hilde

  SvarSlett
 11. Gratulerer! Håperdet bli mange mange år til med herlig blogging fra Pia!

  SvarSlett
 12. Hei - jeg heter Eirin og har blogget i 5 år - jeg er også helt normal - iallefall ganske normal - eller litt - kanskje - tror jeg.
  Grattis med både Jubilieumet og normaliteten:))

  SvarSlett
 13. Gratulerer med dagen!
  Jeg har sett bilder av Tommyball nå. Herlig! Tommy og Tigern er helt fantastisk. Kan også stripene utenat (og det er kanskje ikke like OK som at guttene dine kan dem:)

  SvarSlett
 14. Grattis med et år i bloggverdenen, jeg mener å huske at jeg var innom å heiet på deg allerede da, for jeg syns du var så god til å scrappe! Det er du fremdeles, i tillegg har du fått vist fram hvor god du er til å skrive muntlig og levende om livet og levnet til en dame i nesten-førtiåra- GI PIA EN FAST SPALTE ANYONE!!!

  SvarSlett
 15. Grattis med ett år som blogger til deg :D

  SvarSlett
 16. Gratulerer med ettårsjubileet! Når blir du egentlig 40?

  SvarSlett
 17. Gratulerer med dagen!

  Jeg som stort sett har fulgt med på syblogger synes du skriver annerledes og ikke minst morsomt.
  Fornøyelig å titte innom "daglig". Jeg er altså ofte innom, men har ikke alltid så skrivelyst at jeg kommenterer. Det er vel grenser for hvor mye du har tid til å lese av tamme svar...

  SvarSlett
 18. Gratulerer med 1 års dagen!!! Tusen takk for mange gode og ikke minst morsomme innlegg, jeg er jo en stor fan av bloggen din!!!

  Ha en fin helg og 17. mai!

  Klem

  SvarSlett
 19. Gratulerer så mye med 1-års bloggedag! Morsomt å lese et av de første innleggene dine. Det har jo virkelig tatt av for deg - og det er utrolig gøy!

  Ja, når blir du egentlig 40???

  SvarSlett
 20. He he, det er leeeenge til førtiårsdagen. Jeg er ikke engang 39 og et halvt! Så det så!
  Vibeke: velkommen hit, og takk for flotte ord! (Den takken gjelder vel dere andre og;)
  Ellen: musikk - her spilles det hele tida, mest fordi de to eldste spiller i korps og at eldstesønnen spiller i band. Så det er mest barnas musikk som gjelder. Mens jeg har vært hjemme med Henny, har jeg gått rundt og småsunget (hmmm, merkelig ord...) veldig mye, er glad i barnesanger, rim og vers. Ellers liker jeg rock, r`n`b, noe afrikansk musikk, viser...Liker vel egentlig mye, men ikke dænsebænd. Og ikke opera. De få gangene jeg er helt aleine, spiller jeg Dave Matthews Band på full styrke.
  Nu må æ lægg mæ!

  SvarSlett
 21. Haha..det er myyyye mer en tyve faste som kommer innom helt med vilje- og faktisk blir riktig så lenge!:) Du er forfriskende herlig! God helg til deg og dine fine!

  SvarSlett
 22. Jeg er en av de som hvertfall er innom hver dag etter at jeg fant deg! Du har en fantastisk blogg, og fortsett å være Pia og personlig. Det er helt topp :-) God helg!
  Busteklem

  SvarSlett
 23. Gratulerer med et år:) Som sagt tidligere; din er en av mine favorittblogger.
  Fine bilder av dere. Flott familie!
  God natt!

  SvarSlett
 24. Normal??? Ikke 40??? Tror ikke jeg "kjenner" deg lenger....

  Du har en herlig blogg! Gratulerer med ett år vel overstått, håper du/eventuelt bloggen lenge leve må! :)

  SvarSlett
 25. For noen herlige bilder=) Du har en super blogg, og jeg er sikker på at det er MANGE som leser den hver gang det kommer nytt innlegg!
  Gratulerer med 1årsdag. Håper det blir mange fler;)

  Ha en strålende helg!
  Klem

  SvarSlett
 26. Gratulerer med ettårsdagen fra funky meg også! Jeg har blitt en trofast leser, om enn ikke så lenge ennå. Liker bloggen din veldig godt!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails