lørdag 3. april 2010

Utkledd.

Er skandinaver på chartertur veldig opphengt i folk som er utkledde som bamser eller sjiraffer? Er det egentlig blitt forska noe på det, eller ble det bare bestemt "Sol, førti varmegrader, sjø, bassenger, unger - AHA, vi sender inn Kajsa med bjørnedrakt!"

Jeg bare spør. For da bjørnen Lollo (eller Bernie?) sto og sang for å underholde tjue fireåringer i Miniland i Thailand, var det lite entusiasme å spore, for å si det sånn. Småtassene satt og dytta innpå kjeks for harde livet, mens en sjiraff prøvde å få dem med på allsang. Kjeksen vant over sjiraffen.

Jeg synes det grenset til mishandling å narre ei stakkars Thai-dame til å vandre langs stranda i heten, utkledd som Ole Brumm, mens hun prøvde å selge is til velfødde små nordmenn. Men hun hadde vel fått med seg at skulle det bli noen issalgssuksess, måtte bjørnedrakta på.

Hva med dere, nå i påsken, for eksempel? Kler dere dere mye ut som bamser? Trekker du på deg en snasen liten haredrakt når du står opp om morgenen? Får du bedre respons hos ungene dine hvis du stiller i grevling-outfit?

Selv vurderer jeg å kle meg ut som en gnu i kveld, bare for å sjekke om det vil slå bedre an når ungene skal legge seg.

Ha en flott påskeaften, med eller uten dyrekostyme!

11 kommentarer:

 1. Jeg liker å kle meg ut, det er en kjent sak. Men da i tråd med gjeldende klima. Jeg liker å være akkurat passe varm. Slik er det med den saken. Tror egentlig barna klarer seg lenge med normalvarianten av foreldre også.
  Når det gjelder duften, så er vel det en ønskedrøm.
  Her i huset lukter det nemlig altfor sjelden nybakt brød.

  Stor klem fra Liv

  SvarSlett
 2. Jeg tror det hadde blitt størst suksess om jeg kledde meg ut etter at de søte små var i seng!

  SvarSlett
 3. Ble det GNU på deg i kveld? Synes jeg ser det for meg:-)

  Takk for hyggelig hilsen på dagen min - fant ut at det var en gylden mulighet til å vise meg fram - haha:-)

  Sofie oppfører seg som ønsket på kvelden og takk og pris for det, jeg hadde antageligvis gått i OPPLØSNING om hun måtte bysses, rugges, bæres osv... Eller jeg overdriver litt da, hun liker nok kanskje aller best at vi er inne hos henne til hun sovner. Men hun høres ut som "piece of cake" i forhold til din lille frøken.

  God påske til deg & din gjeng også:-)

  SvarSlett
 4. Så noe varmt ut det der ja... Det er vel best å kle seg/kle seg ut etter forholdene..

  Hadde dere en fin Bergenstur??

  Fortsatt god påske til deg og dine:-)

  SvarSlett
 5. Hi, hi, har nettopp vært på sirkus, og kan love at der var det mye bra kostymer:-) Var særlig et som jeg kunne tenkt meg å se Steinar i...

  Ønsker deg en fortsatt fin påske!

  SvarSlett
 6. Det nærmeste vi har kommet utkledning her er da far i huset fikk en sånn pappdings som er rundt 6 øl av merket Bare Grans kjøpt på Rema 1000 på hodet. Vi kallte ham BARE KONGE og syntes det var gaaanske arti, og slik startet ferien for vår del da.

  SvarSlett
 7. Det var et bra poeng!!! Skjønner heller ikke helt hvorfor disse sydenhotellene skal ha varmt påkledte maskoter som underholder barna?!?!

  Håper dere har en flott påske iallefall:-)
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 8. Hahaha, en ting er Lollo og Bernie, jeg husker jeg syns så synd på Ving-vertene som gikk utkledd som disse i varmeste timene på dagen. Men so more sorry for them, stakkars thai-olebrum-dama, DET skjønner jeg i hvert fall ikke...! Ving-vertene er bare unge mennesker som har party som jobb en periode, DE tåler det. Og de kan fortsette, mine bare digger dem, iblandet skrekk. Men Ole Brum....la henne slippe. Thai-dama altså. Og Pia; jeg ER oppvakt, har seriøst antenner ute for fullt på alle bauer og kanter!! Hehe :):):) Klem

  SvarSlett
 9. HahahahahahaaaaaaAAAAAAAA!!! Nå har jeg hatt den glede å lese noen vilkårlige innlegg her, og jeg DIGGER stilen din!!! Jeg ble nesten litt inspirert til å ta opp igjen den litt lunkne tråden på min egen blogg faktisk!!! Takk for kommentar, og jeg kommer til å stikke innom deg igjen ; ) -DET er helt sikkert!!!

  SvarSlett
 10. Takk for bursdagstipsene - kjempebra! Om du linker tilbake til oss, blir du med i kavalkaden. :-)

  SvarSlett
 11. Jeg føler på meg at den Ole Brum`en hadde noe skandinavisk blod i seg jeg. Han hadde jo SOKKER i sandalene :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails