søndag 18. april 2010

Skissedilla #55

Ser jo beskjemmet på antall innlegg den siste uka at bloggfrekvensen gikk jo ikke så kraftig ned da.... Men allikevel har det blitt mye mindre blogging den siste uka - det sier vel litt om åssen det faktisk var før....

Jobbstart har gått helt fint - jeg jobber i utgangspunktet i redusert stilling, og sammen med rause ammeordninger ser jeg lyst på de gjenværende ni ukene fram til ferien!

Jeg har faktisk hatt tid til å scrappe litt også!

Dette er et bidrag til Skissedilla #55

7 kommentarer:

 1. Hei Pia!
  Så flott att det har gått bra og begynne og jobbe, men jeg forstår att det kan väre vanskelig i begynnelsen.Så fint du har scrappa, jeg har ikke gitt meg in i scrappbookingens verden ennå, for jeg er redd jeg kommer bli hekta på det og det blir ganske dyrt så jeg håller meg till min söm en tid til.I morgen begynner jeg endelig og jobbe som syke pleier igjen og det skal bli så göy. Jeg skal begynne på neurologavd og det ser jeg fram i mot.
  Önsker deg en toppen uke! Stor klem til deg vennen!

  SvarSlett
 2. Vi mødre blir jo ganske gode på multitasking etterhvert. Kos deg med ammepermisjonen, den tiden er gull verdt. Jeg fikk seks uker i fjor da jeg begynte å jobbe og ordnet det slik at jeg kunne gå hjem en time tidligere på ettermiddagen. God jobbstart!

  SvarSlett
 3. Fin scrapping. Men seriøst, hvor vanskelig kan det være å lage bra scrapping når man har ei så søt jente å scrappe???
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 4. Å så fin og herlig og god jente!! Jeg synes scrappinga di er så befriende fiksfakseriløs, uten at jeg helt kan si hva det er som gjør at jeg synes det!

  SvarSlett
 5. Nydelig LO av Henny! Er veldig glad for at bloggefrekvensen din ikke har gått ned. Blir alltid i godt humør av å lese bloggen din:-)

  Klem

  SvarSlett
 6. ja, ammefri er jammen meg gull verdt!
  og for ei nydelig jente du har!

  SvarSlett
 7. Så herlig og sprek, Pia! digger fargene!

  Takk for at du deltar!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails