søndag 4. april 2010

Ski. Og sesong

Alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag at de var skisesongen. (Sitat: Stig Johansson, fritt endret av meg)

Jeg leser at skisesongen går mot slutten. Jeg fikk ikke helt med meg at den startet. Fryktelig dumt.
Ja, ja, det kommer vel flere skisesonger.

Har dere vært mye på ski?

11 kommentarer:

 1. Jeg har båret skisko ned i kjelleren i dag og sagt til Husbonden har ski bør renses og vaskes.... Ikke at MINE eller Husbonden sine ski trenger den største vårrengjøringen, men vi kan kanskje få bort blå swix fra gutta sine ski.

  Gutta har gått mye på ski i vinter. Vi er så heldige at begge guttene har barnehage & skole ved siden at hvert sitt jorde. Det har blitt kjørt opp skikkelige løyper for dem, slik at det har vært gode forhold for skileik. Godt noen tar ansvar for at ungene mine lærer seg å gå på ski:-)

  Sola skinner...og jeg sitter inne?!? Jeg jobber meg ut med ymse ting jeg MÅ gjøre først.

  Ha en skifri dag!

  SvarSlett
 2. Mye på ski er å ta vel hardt i, men i år har jeg faktisk gått på ski og det er noen år siden sist. Har vært litt på ski på jobben ( jobber på skole), gått en tur alene og tre turen med barna. Slett ikke værst til meg å være.

  SvarSlett
 3. Gu, det visste ikke jeg heller...og nå er det for seint. Ja,ja, trives igrunn best i varmen med joggesko på beina:-))

  SvarSlett
 4. Haha..
  Ski? Nei, de har vi ikke sett....

  SvarSlett
 5. Huff, jeg har også fått med meg det...at skisesongen er i ferd med å gå mot slutten...før jeg fikk KJØPT meg ski...repetisjon fra i fjor og året før der, og året før der...
  Men så slipper jeg jo at det blir så glatt å gå. Tross alt.

  SvarSlett
 6. Har ikke stått på ski siden jeg var 19 år (altså i fjor) og har ingen umiddelbare planer å om å gjøre i nærmeste fremtid heller

  SvarSlett
 7. Ikke så mye som et stavtak her.. hihi

  SvarSlett
 8. Har mer enn nok med Blogging... (Ok...3 x skitur)

  SvarSlett
 9. JA! Jeg har gått MASSE på ski. Eller... hva er masse - jeg kan jo ikke skryte på meg Petter Northug form eller Marit Bjørgen speed lissom. Men til å være MEG har det vært MASSE!! Ihvertfall 10 mil!

  SvarSlett
 10. *og de 10 milene ble jo ikke gått på en og samme dag dah...*

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails