mandag 5. april 2010

På tide med en GI-BORT?

Jeg ser med glede SLÆSH vantro SLÆSH ekstase at teller`n her på bloggen har passert et visst rundt tall. Og det må jo feires, i god, om ikke gammeldags, bloggstil.

Som tidligere nevnt har jeg ingen kunstneriske evner å slå i bordet med, så jeg kan ikke komme med noe hjemmelaga. Tviler på at noen av dere har lyst på ei scrappa side til et fotoalbum, med grelle farger, bilder av mine barn og med tittelen "Kule kids".

Jeg har jo tidligere hatt en GI-BORT, da ga temaet seg sjøl, det måtte liksom bli tovet ull. Nå føler jeg ulla har utspilt sin rolle, og jeg må ha noe nytt. Problemet er at alt jeg finner, vil jeg jo beholde sjøl. Jeg tenkte først at jeg kunne jo slenge meg med i min egen GI-BORT og så "liksom" vinne sjøl. Men jeg ville vel blitt ferska.

Så i det siste har det blitt veldig mange private giveaways til Pia, fra Pia. Eller så later jeg som om det er fra en av ungene. Eller mannen. Ja, selv katten har så sannelig bestilt et lite bilde, kunstinteressert som han jo er.

Men nå har jeg funnet ut hva jeg skal gi bort - det blir noe litt fjortisaktig, noe litt klissete og noe litt kult. Altså, ikke noe for meg, men absolutt noe for dere....Eller kanskje jeg feilvurderer mine lesere helt?...;)

Og det blir mer enn en ting som skal gis bort, altså! Drømmen er jo at alle skal få! (Men da er vi avhengig av at kun tre stykker hiver seg med på den kommende GI-BORT`n)

Coming up seinere denne uka....

9 kommentarer:

 1. Jeg er veldig begeistret for private give aways :-) Finner stadig noe til meg selv.
  Kjør på Pia!
  Det blir spennende å se hva slags fjortis aktig du finner frem til...
  Nei, jeg må spise opp nudlene mine før de blir aldeles oppsvulmet.
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 2. Jeg er alltid med på en giveaway! :D
  Tenker stadig på den kjøkkenmagneten jeg ikke vant sist gang :( Men men...
  Gratulerer med gode besøkstall.

  SvarSlett
 3. Juhu, lever i spenning her nå. Kommer blogglotteri hos meg i løpet av uka også. Kan vi ikke bare avtale noe oss imellom??

  SvarSlett
 4. Da var det som SVARTE at jeg er den FJERDE til å kommentere....altså vinner ikke jeg. Jaja:) Du har en FANTASTISK blogg (litt smisk hjelper vel alltid....neida, jeg MENER det!) God klem fra meg.

  SvarSlett
 5. Haha, kjenner meg veldig igjen gitt. Skjønner ikke hvordan folk klarer å gi bort noe de kunne beholdt selv, det imponerer meg hver gang, hehe.

  Ha en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 6. Godt og vel seksti tusen, jo! En bragd! Og klissete, fjortisaktige, kule ting passer sikkert for førtiser også! :-D

  SvarSlett
 7. I´m IN! :-) Good kveld i stugo, Pia!

  SvarSlett
 8. Nok en gang får du meg til å le Pia - klart vi er med på alle Gi-BORTer vi...
  Ønsker deg og gine en fin uke.

  Klem

  SvarSlett
 9. Fy flate, det er jo helt vanvittig, du er skikkelig poppis. Gratulerer så inmari masse med over 60 000 treff, hallo! Det er supergøy; grattis igjen og klem!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails