mandag 19. april 2010

Møt Doris! Og Jahorina

Foreldremanualen tipser i dag om dette nettstedet, der du kan finne ut hva din sønn eller datter burde hete.

Doris chiller med ei bok om tannpleie

Vesla vår, for eksempel, burde hete Doris. Nå skal man ikke kimse av navnet Doris. Før vår datter ble født, foreslo gutta navn som Tommy og Kubæsj. Så Doris - hvorfor ikke? For tjue år siden synes jeg at for eksempel navnet Monique var flott. Med den stavemåten, ja.

Jeg ser at ifølge dette digitale verktøyet, skulle jeg ha hett Jahorina! Det er visst også navnet på et fjell i Bosnia-Herzegovina. Og nå begynner jeg litt å tvile på navnegeneratoren her, for foreldra mine har helt vanlige norske foreldrenavn sånn som Sidsel, Berit, Knut eller Rolf.

Hadde jeg faktisk hett Jahorina, ville barna våre hett Evelina og tre ganger Frej.

Evelina, Frej, Frej og Frej, jula 2009

Men egentlig burde mannen min hete Dag, og Dag pluss Jahorina hadde faktisk fått datteren Hedda!
Og sånn kan dere jo fortsette utover kvelden.

Fru Dust og Belsebub får forresten datteren Vendela.

Og hadde jeg fått en sønn med Postmann Pat, skulle han hett Arne.

Ha en flott kveld, med eller uten navnemoro!

38 kommentarer:

 1. Hahaha, jeg må le. Jeg klarte bare å presse ut en liten kommentar på Foreldremanualen om dette, og du lager et helt herlig blogginnlegg som blir morsommere og morsommere, og ikke gir seg før vi som leser sitter og skoggerler, full av imponasje over fantasien din. Du er så flink til å... melke kua! Liksom? Hvis du skjønner hva jeg mener. (Jeg prøver å gi deg et kompliment, men jeg er usikker på om jeg får det til å virke som et kompliment). Jeg kunne bare skrevet at jeg syns du er morsom og er flink til å bruke humoren for det det er verdt, men det har jeg jo sikkert skrevet hver gang jeg har kommentert her.

  For øvrig har du ei snerten liten Doris, for noen ævver!

  Nå skal jeg gå og nusse litt på JuliANUS, som Håkon skulle hett. Meg i ræva.

  SvarSlett
 2. Inspirert av deg fant jeg ut at jeg egentlig heter Engla. Det passer så sabla bra.

  SvarSlett
 3. *ler* og *ler*... Helt fantastisk!!

  Jeg var også inne på den siden tidligere i dag, og fant ut hva mine barn skulle hete (Min sønn skulle hete James...!?)
  Men nå må jeg sjekke ut litt mer... Postmann pat du liksom... :) :)

  SvarSlett
 4. I følge den der skulle jeg har en bror som heter ISRAEL. Klem fra Palestina

  SvarSlett
 5. Haha - måtte jo prøve! Mine skulle hett Frej, de óg, og ei evt. datter Evelina... (men jeg heter ikke Jahorina altså...)
  Nå må jeg inn og finne ut hva JEG skulle hett:o)

  SvarSlett
 6. Kremt...den siste der var meg altså...

  SvarSlett
 7. Hehehe, herlig!
  Daniel skulle visst egentlig vært en liten fjodor, mens bloggen min måtte skiftet navn til erikas mammablogg. Og dersom bloggen hadde hett erikas mammablogg, så hadde fjodor hett folke.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 8. He he, mine gutter skulle hett Jimmy, men heter Jan Marius og Nils Andre`

  SvarSlett
 9. haha, det verste er at jeg tror at broren min og kona har brukt generatoren da de skulle finne navn til sønnen sin. Det kan da ikke være tilfeldig at navnet Cornelis kommer opp på generatoren mens nevøen min heter Kornelius???

  SvarSlett
 10. Hehe. jeg dæææver, krøllemannens egentlige navn skulle vært Jean-Marie! RRrrr, en fransk fristelse!!! men vi får vel heller skifte navn til Dag og Jahorina siden datteren vår faktisk heter Hedda
  ha en fortsatt fin kveld. Hilsen Erla og lille Eje!

  SvarSlett
 11. Hysterisk vittig!! Dette gikk over alle støvlekaft! Nok en gang....Hvor tar du det fra?! Bortsett fra at denne gangen var det fra Foreldremanualen, men du kan jo formulere deg da, jente!!

  Jeg skulle forresten hett Freja, mens sønnen min skulle hett Gottfried(!?). Men hadde jeg hett Freja, så hadde det blitt Edvin og ikke Gottfried. Men nå skulle jo egentlig Christer hett Brutus (HAHAHAHA - jeg ler meg i hel!!), og da skulle vår lille Gottfried Edvin hett noe så normalt som Edvard. Forstå det den som vil...?!


  Klem!!

  SvarSlett
 12. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 13. nei, nei, glemte å ta med noen mellomnavn her. Krøllemannen ble visst Conan i stedet!! han er godt fornøyd! jeg skulle visst hete hete irene (likte Erla bedre). Men Irene og Conan får en flott datter som heter Alicia

  SvarSlett
 14. Hei!

  Ble anbefalt å gå inn hit av ByBeaTell (venninne av meg) og jammen hadde hun rett i at dette var en morsom blogg ja!

  Har prøvd den navnevelgeren som du snakker om her og vår yngste sønn skulle egentlig het Sigvald..

  Legger meg til som følger og kommer snart tilbake!

  Linn

  SvarSlett
 15. "Ja, ja og slik gikk da dagan...." kommer jeg til å måtte fortelle om hva jeg har fått utrettet etter et friår! Sitter jo klistret til eteren og koser meg med alt som skrives og lages av så mange artige og koselige damer!

  Og nå får jeg visst inn å sjekke hva jeg og ungene heter hvis om og dersom atte - fristelsen blir for stor her kjenner jeg...

  Håper ellers at jobbtilværelsen går bra! Kommune eller fylkeskommune har vel like gode perm.ordninger som staten hadde?? Jeg jobbet 5,5 time om dagen jeg når jeg hadde ammefri! ☺

  SvarSlett
 16. Hi, hi, måtte inn og prøve. Det ble en Emmie og en Fannar på oss:-) Har jo ikke sjekket meg selv da. Må inn igjen. Utrolig vittig!

  SvarSlett
 17. Helleu, Iris speaking her....

  Jeg og Terminator får en sønn som heter Bertram! Så snart kommer Terminator 5, Bertram strikes back... eller noe sånt...

  God kveld videre!

  SvarSlett
 18. Haha.. for noen navn, der må jeg inn å prøve tror jeg.. hihi

  SvarSlett
 19. Du er ikke sann! Det er ikke bra for nattesøvnen å sjekke innom her før leggetid: jeg blir satt i høygir av all latteren. Forslag til hva jeg kan lese for å roe ned??

  SvarSlett
 20. Trine: les noe om Tassen.

  SvarSlett
 21. PS: Tassen og Pulverheksa får sønnen Henning.
  Nå må jeg legge meg.

  SvarSlett
 22. Ja, nettopp - jeg kjøpte 2 tassen på loppis igår. Og forresten: Trine+Christian= Emelie..... Og æresord; denne generatorer fantes ikke i 1994 da vi skulle velge navn til Emilie. Kan hvertfalle puste lettet over at vi valgte riktig for vår førstefødte. Natta Katta

  SvarSlett
 23. Eller prøv Mette Marit og Osama....Nå ler jeg og. Og mannen river meg bort fra dataen.

  SvarSlett
 24. Ha-ha-ha! Mine små elsklinger skulle het Gottfrid, Frideborg og Frideborg. Ja, Frideborg er jo i grunnen et så velklingende navn, at det kan vel knapt brukes for ofte?

  Takk for nok en god latter. ;)

  SvarSlett
 25. Ha-ha, jeg måtte prøve jeg og. Her hadde vi endt opp med 4xIrmelin og en liten Jesus! ;)

  SvarSlett
 26. Det er så utrolig dumt å lese bloggen din på sengenkanten, nå lo jeg så fryktelig at eldste frøkna våknet av bråket. Hohohoo!

  SvarSlett
 27. Måtte bare prøve dette. Mine barn ville hatt navnene Jasmine, Juha, Felix og Felix. Den tar liksom ikke høyde for at man får flere barn av samme kjønn. Men det kan man jo løse ved å bytte partner :D

  SvarSlett
 28. he he, herlig. Nå må jeg inn og teste :) Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 29. Alt du kommer over... :)
  Og jeg som alle andre her måtte jo prøve..

  Hilsen Jannike, mor til Ingalill og Karl ;)

  SvarSlett
 30. Hahahahahaha, ikke bare morsomt blogginnlegg, men fantastiske kommentarer også! Klem fra Cecilie/Elena, mor til Christopher/Ingvar.

  SvarSlett
 31. Hahahaha
  Å sånn går nå dagan...

  SvarSlett
 32. Ha HA. Dette høres ut som noe som må utforskes. Skal bli moro. Alltid gøy med sånne snåle påfunn.

  SvarSlett
 33. Ha ha ha - utrolig morsomt innlegg! :-D

  SvarSlett
 34. Haha! Postman pat, hvor får du det fra? (Jeg og kakemonsteret får forresten den flotte gutten (?) Assar sammen). Ser det for meg!

  Hilsen Eugenia og Yemkela

  SvarSlett
 35. hehehe... prøve ut dette jeg også :) til stor morro!!

  SvarSlett
 36. Thi-hi.. jeg må le av dine fine innlegg. Har tatt denne navntesten før og kommet til helt merkelige navn selv. Men Jahorina, det var virkelig et interessant forslag!! hi hi...
  Takk for koselig hilsen hos meg. Har tittet innom hos deg tidligere, men nå har jeg lagt meg til som følger og kommer snart innom igjen! :-)
  KLem fra Inger-Lise

  SvarSlett
 37. Haha, ja den kalkulatoren var en artig sak :) Tror ikke jeg skal bruke den til å finne navn for oss...

  SvarSlett
 38. Herlig! Vår sønn skulle hete Fjodor...

  Og mannen min lo seg skakk da jeg nevnte ditt forhold til Potman Pat. Ikke navnet det ble, men selveste Pat'en...

  Hilsen "Dag og Jahorina" (=Hedda ♥)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails