torsdag 8. april 2010

Kjøpt mammakunst? Hør Griske-Pias bønn

Siden i går, har Griske-Pia hatt en kamp med Beskjeden-Pia.

Da jeg så dette i Katies blogg i går, våknet det noe i meg - kanskje jeg hadde sørget for at Katie fikk solgt flere bilder? Jeg sendte henne en mail, og jo da, hun hadde hatt mange salg det siste døgnet.
Kanskje jeg skulle tipse dere i bloggen om å nevne mitt navn hvis dere bestiller noe fra henne? (Og til de av dere som ikke gidder å lese i bloggen hennes - hun vil da gi bort et bilde til de som "verver" fire kjøpere. Og det gjorde jeg kanskje da jeg skrev dette innlegget på tirsdag?)

Da jeg luftet dette med mannen i går kveld, klar til å skrive et lignende innlegg som jeg gjør nå, stirret han vantro på meg og sa "Nei, SÅNT kan du da ikke gjøre!". Nei vel.

Men så har jeg tenkt og tenkt, og altså slått Beskjeden-Pia ned i cherroxen, og utbasunerer herved:
Hvis dere har tenkt til å kjøpe noe fra denne butikken - gidder dere å nevne meg da?
Og hvis dere allerede har kjøpt et bilde - gidder dere å sende en mail og bare skrive at dere ble tipsa inne på bloggen min?
Takk


Og til min kjære: Griske-Pia skal straks fjernes, så ta det med ro. Sjikane-Pia er jo mye bedre. Folk ber om stemmer, venner, penger, livmødre og nyrer rundt om på internett. Jeg ba om navnet mitt på en mail.

Og skulle det være noen tvil - JA,bildene til Katie ER skjønne, og JA, jeg anbefalte dem fordi jeg ville det selv.

Nå tripper jeg tilbake til kakeglasuren, og så kommer det et innlegg seinere i dag hvor jeg dokumenterer et eksperiment.

So long!

12 kommentarer:

 1. Bildene er nydelige og jeg har veldig lyst på et. Skal helt klart nevne deg om det blir kjøp. Du fortjener å få et sånt bilde :)

  SvarSlett
 2. Her kommer innleggene så fort at jeg ikke rekker å kommentere de før neste er lagt ut ;-)
  En effektiv dame du...

  -Gratulerer med bursdagsgutten...og lykke til med selskap.
  -Flotte bilder av mor/barn. Virkelig flotte, og hadde jeg hatt ledig veggplass, skulle jeg også ha bestilt et, og nevnt deg i en mail.
  -Burkaen med "myggnett" var knall. Til sommeren skal jeg også anskaffe meg burka... Tenkte på den de har på Ikea, som også kan brukes til sengehimmel;-)Aldri mer et myggestikk:-))

  Ha en strålende dag:-)

  SvarSlett
 3. He he, bare for å si det - dette var kun en bønn til de som allerede har kjøpt eller kunne tenke seg å kjøpe! Så du må ikke handle fordi du skal "hjelpe" meg - jeg har allerede kjøpt et bilde, og det er på grunnlag av det at jeg ville spre ryktet. Men skulle det vise seg at jeg kan få klørne i et til, så griper jeg gjerne sjansen;)

  SvarSlett
 4. God morgen :)

  Du fant Astrid, det var bra. :) Og hvis du er vertinne får du 5% av dagens/kveldens omsetning i rabatt på din ordre. Så det er en gulrot for å ha det hjemme, i tillegg til at du får sett det live! ;)

  I tillegg er det 20kr billigere frakt. ;P

  SvarSlett
 5. Det skulle da bare mangle, det er jo du som har tipset oss om disse bildene! :)
  Jeg har vært innom og sett på bildene, kjøper jeg, så nevner jeg så klart deg!!

  Gratulerer med dagen til din 7-åring! Hipp Hurra :)

  Ha en flott dag!
  klem

  SvarSlett
 6. Veldig bra tittel på innlegget, Pia!:o)
  Jeg kommer til å kjøpe et bilde, og jeg skal huske å nevne deg - no problem!:o)
  Ha en fin nest-siste-permisjonsdag!

  SvarSlett
 7. Vet du, de bildene var nyyydelige.. inn å kikke

  SvarSlett
 8. Hmmm... går du i sherroxar no? ;) Seier vel litt om mitt tullehovud, når det var det eg la mest merke til i innlegget ditt? :) Synes det må vere heilt ok å be om ein mail? Vi kvinner er for kritiske til oss sjølve. Ein mann ville gjort dette uten å tenkje seg om? Veldig fine bilder, og flott av deg å hjelpe til med anbefalingar!

  Takk for helsing inne hos meg! :)
  God klem frå Elin!

  SvarSlett
 9. Nydelige bilder! Og du skal selvfølgelig bli nevnt ved et eventuelt kjøp:-)

  Klem

  SvarSlett
 10. Helt skjønne bilder Pia,
  - og selvsagt nevner jeg deg om jeg kjøper!:-)
  Takk for fint tips!
  Ha en fin kveld, ikke spreng noe da?!(eksperimentet, he he!)
  Klem,Hege.

  SvarSlett
 11. Hallå Griske-Pia, det går greit. Forretningssans-Pia høres ikke så morsomt ut!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails