søndag 4. april 2010

Giveaway-tips! Og Anna Anka-kjole

Noen ganger finner jeg noe jeg vil dele. Som  for eksempel denne giveawayen inne hos Lissie Design, der du kan vinne et valgfritt smykke!Smykker fra Lissie Design

Inne hos Mamma4 er det også en giveaway på gang - du kan vinne et gavekort som kan brukes hos klokker.no eller vesker.no. Her i huset er det flere som trenger klokker, så dette må jeg slenge meg med på.

Husk også på giveawayen inne hos EllenSand - du har fortsatt noen dager på deg før hun trekker hvem som stikker av med kjolene!

Denne dama har ingen giveaway på gang, men må absolutt nevnes: Flinke Hanne lager også flotte kjoler, og i dag falt jeg for teksten på denne kjolen "Hva ville Anna Anka gjort?"

Bilder lånt fra bloggen Hannemade.

Ja, hva ville hun gjort? Jeg tipper a) hun ville snakket skit om sine eksmenn/foreldre/tjenerstab
b) hun ville snakket om sin perfekte kropp og sitt perfekte liv
c) en kombinasjon av a og b.
(Hun i dette tilfellet er Anna Anka, altså, ikke deg, Hanne;)

Leste forresten i Magasinet i går at hun ønsket seg ny mann og flere barn. "Jeg elsker barn", uttaler hun i intervjuet. Eh, ja vel? Akkurat det tviler jeg litt på. Men jeg tviler jo på veldig mye av det dama snakker om.

6 kommentarer:

 1. Heisann!

  Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg.
  Nå har jeg snoket litt rundt hos deg også, veldig koselig blogg du har! La meg til som følger jeg :)

  SvarSlett
 2. Haha.. Anna Anka ja, hun er et stilstudie. Fy for en kjip dame... Sjekk på YouTube, det er noen utrolig tidige parodier der, både på henne og Maria (som er den virkelig stjernen spør du meg;) Ha en flott dag!:)

  SvarSlett
 3. Heisann.Takk for at du deltar på min give away.
  Om du har tid:) sjekk kommentar 1 på mitt siste innlegg!!

  SvarSlett
 4. 1. Jeg skal nå vinne smykke, takk for tips
  2. Hannes kjoler har jef lagt merke til på epla.
  3. Annas utsagn orker jeg ikke kommentere.....det blir så langt. ☺
  4. Stakkars Ole Brumm i innlegg under her
  5. Bør man bli bekymra når ens kommentarer listes opp med tall?

  SvarSlett
 5. Ja, hva kan man vel si om dama... Det finnes vel ikke maken?! (Håper ikke det. Én AA er mer enn nok!) Og Hanne er en kul dame! Verden er liten... Jeg hadde gleden av å gi Hanne skyss fra Jessheim og hjem for en drøy måned siden. (Samme tur beskrevet i innlegg; hvor Navigator-Liv sviktet). Hun er superflink. Og flittig! Inspirerende. (Mer enn jeg kan skryte på meg for tiden...) Skal sjekke innom give away-ene du nevner. Skjønner det er en del av Blogg-verden. Og fin og lur måte å "spre seg" til mange. Jeg har allerede pønsket ut mine gibort-produkter... Og kan vel ikke vente til 10-tusen... Tror det blir snart :)

  SvarSlett
 6. Hvaaaaa???
  Det går vel ikke an å tvile på Anna Anka!
  Ifølge min mann har hun rett i alt hun sier - og jeg har tydeligvis gått fem på igjen....hehe:))

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails