lørdag 24. april 2010

Bloggsko?

For de av oss som ikke har så kreative hender, så kan zazzle.com være et sted hvor vi kan få leke oss med farger og mønstre.


Her kan du designe dine egne sko!
Du kan laste opp egne bilder, skrive egen tekst - massevis av muligheter!


 Hva med egne bloggsko?

Få egen tekst på skoene! Her har jeg skrevet barnets navn foran på skoen. Glimrende idè - slipper merking og styr.
Stikk inn og prøv selv! (Og bli hekta noen timer....)

14 kommentarer:

 1. oi, det var jo utrolig kult!! Tror kanskje jeg må ta en titt, ja.. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Så stilig! Tror jeg må inn og prøve en dag nordlendingen er ute. Mistenker at jeg kan bli sittende en stund med der. Nordlendingen synes jeg bruker ALTFOR mye tid ved dataen, så får prøve å gjøre det litt diskret... Takk for tipset!

  Klem

  SvarSlett
 3. Elisabeth - jeg er helt utmatta av å sitte og leike meg inne på den siden....HAr ikke bestilt noe,men det frister jo...Veit ikke om Pias Verden-sko står øverst på prioriteringslista - trut heller at gutta skulle fått fiksa sine egne sko med tekst og greier - DET hadde slått an!

  SvarSlett
 4. Tihi, så herlige disse var:-)
  Hva man kan finne på nettet...
  Ha en flott lørdag!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 5. Rett og slett utrolig artig!

  Natta

  SvarSlett
 6. Så kult. Det må jeg sjekke ut!

  SvarSlett
 7. Enig med hu inners i veien. De bloggskoa var kanontøffe!

  SvarSlett
 8. Utrolig morsomme Pia - dette må jeg kikke på:-)
  HERLIG innlegg om tenner!
  - likte bildet med haien på best, minte meg på da jeg ammet.., og lille søtnosen fikk sine første to tenner...
  Ha en kos lørdagskveld,
  klem Hege.

  SvarSlett
 9. Jeg tør ikke titte inn på linken din akkurat i dag, for jeg har ikke tid til å bli sittende å dille med sånt i dag. Men den skal helt klart sjekkes ut når bare jeg har fått unna bursdagsfeiring og besøk.
  Ha en flott søndag! :)

  SvarSlett
 10. Det høres knallmoro ut,dette må sjekkes!
  Tænk ju!!

  SvarSlett
 11. Dette var en morsom idé :) Moro, kanskje jeg må prøve he he. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 12. Stilig! Må prøves!
  Ha ein fin søndag!

  SvarSlett
 13. Så kult! Utrolig grei måte å få seg sko som ikke blir borte blant andre sko!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails